2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@noe tak super, treba si teraz poriadne oddychnuť a pripraviť sa do ďalšieho a posledného úspešného boja 😉
@nechsazadari tie pohyby môže ucítiť aj omnoho skôr 🙂 ja som prvé pohyby cítila v 20tt a drahý až tento týždeň, ale od toho 22tt sú pohyby pekne vidno aj cez bruško keď som v kľude, len môj mužíček nie je trpezlivý aby čakal pár minút s rukou na brušku 🙂
a aké vitamíniky si brala? to som ešte nepočula že by niekomu bolo zle s vitamínov, ale tak každé telo je iné.... mne bolo do toho 13-14tt zle tak či tak 🙂
@wera
@sunday1
@nechsazadari a vsetky babenky...hlasim ze vajka su uz vonku a pekne sa spajaju so spermoskami..nakoniec ich bolo 7 ci su vsetky zrele este netusim..ale tentokrat sme zvolili iny postup..vypocula som si Doktorka aj embryologa maju rovnaky nazor..tak som ich posluchla. 🙂
2vajka sme oplodili ICSI metodou..kedze sa nam zazrakom zlepsil spg tak nam odporucali zvysne 5 oplodnit "priodzene" takze uvidime ako zabojuju..ale verime im 🙂 vraj aj takto maju moje vajka vacsiu sancu dorast spolu so spermoskami..lebo ich neocistia tak ako sa musia pri ICSI neviem to presne vysvetlit ale davalo to logiku ked mi to embryolog vysvetloval 😀 A nebude ani PK..ak to nase bublinku nevzdaju tak v piatok si ideme pre ne 😉 🙂
Dakujeme,ze na nas myslite a drzite nam palceky 😉 🙂
este jeden dotazik..trochen krvacam a ked som bola teraz na wc tak ked som sa utrela bola tam taka dost velka krvava zrazeninka...mam sa bat? 😕
@sunday1 viem ,ze si zvedavcek..je to mile od teba 😉 Zajtra sa mozem informovat ako sa maju nase detusky..alebo len v piatok rovno prist na vklad..popripade si rano zavolat ci sa nieco neudjalo..ale dufam,ze sa neudeje..
Ako sa poznam tak nevydrzim a urcite im budem volat 😀
Hlavne som zvedava na tych borcov ci to zvladnu sami..kedze doteraz sme mali hrozne diagnozy spg a teraz ,ze normo spermia to je pre nas velka zahada. 🙂
@yeliel ahoj..no vidíš, úroda bola celkom dobrá 🙂 my s mm sme sa tiež rozhodli dať polovicu vajok oplodniť prirodzene a polovici ISCI...a vidíš, z každého máme po jednom emryjku, tak verím, že u Teba to bude lepšie skóre 🙂 A OPU si zvládla celkom v pohode, nie? V piatok budem držať palce, aby emryjok bolo čo najviac...ja som 2DPO ET, zatiaľ je to v pohode...trošičku už cítim pobolievanie podbruška, kríže, tak dúfam, že to nebude mrcha 😒
@wera moja hlavne som prisla manzelovi upratat 😀 😀 😀 po 4 mesiacoch bez zeny to tu vyzeralo fakt hrozne. Ale som rada,ze som na chvilu tu, Mam tu par kamosiek a takmer vsetky sa vytrapili s babatkami a tak sa mam s kym na kave vykecavat o IVF kach 😀 Zacina ta neplodnost byt ako mor 😠 vsade je je jej plno 😠 😠 😠
@kefalinek no Sarinka uz bude velka sestra, tak bude musiet pomahat 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/cikyta/album...
neviem ci ti ukaze foto, ale toto dievcatko je uzasne, nech sa Sarinka inspiruje, ze ako kocikovat 2 babiky naraz 🙂
@noe no tych 5 vajok este netusia ake su...preto odporucili prirodzene oplodnenie aby ich nemuseli cistit a dali im sancu dozriet tak neako som to pochopila 🙂
Sme cca 30km od Ba..tak nechali ma trosku dlhsie polezkat a dost dlho som kecala s doktorkom a embryologom.. mam vecne milion otazok 😀 urcite ma maju plne zuby 😅
teraz čítam, že Ty si mala 7 a 5 ste dali na prirodzené oplodnenie...bože už neviem ani čítať 😀 Inak také isté vysvetlenie pre prirodz.oplodnenie sme dostali aj my...vraj vajká ešte majú čas dozrieť, kdežto, keď sa rozhodneš pre ISCI cesta späť nie je.
@yeliel ozaj a plánuješ si urobiť aj tehot.test, alebo počkáš až na výsledky krvi? Mňa sa mm pýtal, či mi nekúpi test, ale neviem, nechcem byť sklamaná, ale na druhej strane chcem to vedieť čím skôr 🙂 V nedeľu je 10 deň od pichnutia pregnylu a ten sa vraj drží 10-11 dní...na krv mám ísť vo štvrtok, že by som to v pondelok skúsila ? 😒

@wera - ahoj moja, tiež sa mi zdá, že to letí. Práve včera som čítala, že partner môže ucítiť pohyby bábätka tak okolo 26-28 týždňa. U vás, keďže ste double - necíti drobcov už aj tatino? 😵 Ty si už hmýrenie asi riadne užívaš, že? Inak sa mám fajn. O.i. som zistila, že mi bývalo zle z prenatálnych vitamínov, tak kočky - pre istotu si potom dávajte na noc 😉