2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 Ahoj, @wera sa šťastne gúľa 😉
@tinna13 - ďakujéém 🙂 😎 😎
@monicka7299 - vitaj, ako sa darí? Veru wera má v brušku dve detičky- chlapčeka a dievčatko 😵 😵 😵 Teba tí tvoji chlapi doma poslúchajú?
@monicka7299 wera caka dvojicky chlapca a dievca a je v pohode ahoj spat 🙂 co je s tebou 😉
@janemari ahoj tak uz si v 32 tt to je super cim dlhsie tym lepsie 🙂
@martinaaaaa ked som uz dnes neporodila,tak vydrzim do konca 😖
@monicka7299 ahoj a dakujeeeem teeba som tu nevidela ani nepamatem ,ano dvojicky , po druhom IVf sa nam podarilo a ty ako sa nam mas????
@kefalinek ahojky, aaaale, tak pomaly 🙂 🙂 zacala som chodit na zumbu, vcera som bola asi po pol roku 😀 a dnes som ako mechom prastena... a zacinam pomalicky premyslat, co dalej... ci sa pustit do 3tice do IVF alebo co... len neviem ako su na tom muzove spermosky, tak asi najprv musim zistit to 😝
ty sa mas ako? ako sa citis? 🙂
@kefalinek Ďakujem 🙂
@chicca555 Začala som každé ráno 15 min. cvičiť jogu, poctivo som pila bylinky a dala som si vypracovať Jonášov výpočet (ešte neviem, či sa zadarilo podľa neho 😀 ). Keď som si myslela, že je čas zahniezďovať sa, tak som jedla grepy, vraj to pomáha 😉 A ten sex bol niekde medzi tým 😀 😀 😀
ahojte babuľky 🙂
@monicka7299 ahojky 🙂 🙂 🙂 jej som rada že Ťa tu vidím, už som na Teba viac krát myslela ako sa máš a čo máš nového 😉 my sa máme dobre, guľatíme sa a veríme že vydržíme v stave 3v1 čo najdlhšie 🙂
@sunday1 čo to tu čítam? takže si tehu??? to je úžasné, strašne moc moc gratuľujem, to je krásny zázrak 🙂
@kefalinek vidím že si si už "tehu stav" nahodila aj do pasu, parádička ani sa mi nechce zdať ako ten čas letí...svieti Ti kráásny 11tt 🙂
@yeliel ahojky, ako sa darí? ako sa cítiš? dúfam, že veľa oddychuješ a dopraješ si každý deň poobede šlofíka, u mňa to bol zaručený recept na úspech 😝

Ahojte 😀
vidím, že nezaháľate 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neviete niekto čo je s werou?