icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

gabinkaa
22. feb 2011

@ivica7793 ten poplatok za doplnkové služby 100,- Eur je za prehliadky cez víkendy počas IVF cyklu, to nie sú poplatky za informovanie o výsledku krvi, platili sme to každá či sme to využili alebo nie

annamary27
22. feb 2011

@ivica7793 ahoj,ano čítala som to,že možu informovať aj oni,ale nikdy som to nevyužila.Dokonca pri prvom IVF som nevyužila nič z tej doplnkovej služby a v druhej len to,že som bola na kontrole počas stimulky v nedelu a vtedy volali oni,lebo robili kratšie.Ale kludne sa ich spýtaj a nebudeš sa aspon stresovať z toho,že sa dovoláš na 20ti krát. 😀 😀 😀

evasbk
22. feb 2011

@sunday1 Tak ja by som o špinení mohla napísat aj knihu, špinila som do 8 tt, potom zas 12 tt a dr na to nehovorili nič, len tolko, že to sposobuje maternica a že je to ok. A viem, že niektorým babam bolo povedané, že im mohla prasknut cievka, ked teraz maternica sa roztahuje. Viem, že ten strach tam je, ja som sa vždy bála, aj sa bojím, ale to je normálne. A dr mi povedal, že pokial je to špinenie hnedé, že to je stará krv a je to dobre, ked ide von z tela. 😉

ivica7793
22. feb 2011

@annamary27 za pokus to stojí 😀 potom dám vedieť, ako to dopadlo 🙂

ivica7793
22. feb 2011

@annamary27 ozaj a Ty ako pokračuješ?

sunday1
22. feb 2011

@evasbk Ďakujem, veľmi mi to pomáha 🙂 Zásobila som sa testmi, aby som vedela, či mi neklesá HCG, zajtra ráno budem zase o niečo múdrejšia. Len sa bojím, že to nejak skoro začína 😕 No ale takú smolu už snáď nemôžem mať 😀

annamary27
23. feb 2011

@ivica7793 ja čakám na výsledky z GF z imunity,máme tam troch mrazákov,včera sme boli u liečitela a mal pre mna veľmi pozitívne správy,nechcem to zakríknuť,ale čoskoro by sa nám to malo podariť prirodzene 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sunday1
23. feb 2011

@annamary27 To sú super správičky, držím palce 😉

annamary27
23. feb 2011

@sunday1 dakujem,dúfam,že to vyjde,jaj taký sme z toho aj s mm natešení a veľmi mu veríme 😉 MM povedal,že tam má 6rokov pruh,kvoli čomu sa mu zhoršoval spermiogram a na pečen,čo mu vyšli zlé testy povedal,že to nemá ani z jedla a ani z alkoholu ,ale z chladiarenskych zariadení a prišli sme na to,že je to z klímy a z chladiarenských boxov do ktorých denne chodí v obchodoch.

sunday1
23. feb 2011

@annamary27 A u koho ste boli?

nechsazadari
23. feb 2011

@annamry27 - najskôr som išla k tebe na fotoblog a myslela som, že len mrazáčikovia počkajú, ale toto by bolo úplne úžasné- ak by boli až za súrodencov. 😀 😀 😀 😀

janemari
24. feb 2011

Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT dnes to vyzera na slnecny den.

sunday1
24. feb 2011

@janemari Ahoj, tak už 33tt, super sa držíte 🙂 Malá poslúcha? Ďakujeme za vírusíky 😉

janemari
24. feb 2011

@sunday1 ani som si neuvedomila ze dnes nastupujeme do 36tt 😀 ale ododnes aj na MD 🙂

sunday1
24. feb 2011

@janemari Gratulujem 😀 Už si sa po súde trošku ukľudnila? Dúfam, že do pôrodu už budeš mať pokoj 😉

janemari
24. feb 2011

@sunday1 ako sa to vezme stale sa nieco objavi preco sa clovek rozculi 😅

martinaaaaa
24. feb 2011

posielam vam este jedny mozno z poslednych TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusikov citim sa trochu divne dnes mam za sebou 3hodinovu prechadzku tvrdnutie brucha kazdych 5 7 minut ale neboli ma to uvidim po ordinacii tak pre istotu 🙂

sunday1
24. feb 2011

@martinaaaaa Ahoj 😉 Daj vedieť, čo sa deje 🙂

janemari
25. feb 2011

@martinaaaaa drzim palec 🙂

tinna13
28. feb 2011

@annamary27
@nechsazadari
@sunday1
@kefalinek
tak hlasim ako som slubila, hcg na 13 den 935,8

evasbk
28. feb 2011

🙂 Babenky čo je??? Kde ste kto?
Mate nejaké info o martine????

evasbk
28. feb 2011

@tinna13 taj to je pekné hcg, také som nemala ani ja na 14 den pri mojích dvojkách 🙂 Super, gratulujem

tinna13
28. feb 2011

@evasbk dakujem evi, to fakt? ake si mala ak si este pamatas?
teraz si ma trochu vystrasila. dufam, ze 2 je konecny pocet. ty tusim cakas 1-vajecne ak si dobre pamatam?
ako sa vam dari? uz vies pohlavie?

sunday1
28. feb 2011

@tinna13 Krásne, gratulujem, tehuľka 🙂

tinna13
28. feb 2011

@sunday1 dakujem, a ty sa ako citis prirodzena tehulka , spinenie uz dufam prestalo

sunday1
28. feb 2011

@tinna13 Neprestalo a strašne sa bojím, či tam ešte bublinka je, lebo ma už ani prsia tak nebolia. Dnes idem o 14.00 na sono 😕

tinna13
28. feb 2011

@sunday1 viem si predstavit tvoj strach, ale spinenie ma vela bab, hlavne v case menstruacie.
budem na teba mysliet, aby vsetko dobre dopadlo.zacnes brat lieky na udrzanie a ono to prejde.
daj vediet, ked sa vratis

annamary27
28. feb 2011

@tinna13 jéééé,krásne čísielko,gratulujem 😀 😀 😀

tinna13
28. feb 2011

@annamary27 dakujem pekne

evasbk
28. feb 2011

@tinna13 Pamätám si to velmi dobre, moje hcg bolo 783. Vkladali sme dve a nakoniec čakáme jednovaječné 🙂 Aspon doteraz tam to tretie nenašli 😅
Zatial sa máme dobre, bruško nám rastie, tak sa vytešujem. Vo štvrtok idem konečne po mesiaci na sono, tak verím že budu krpci v poriadku 😉