2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@ivica7793 ahoj,ano čítala som to,že možu informovať aj oni,ale nikdy som to nevyužila.Dokonca pri prvom IVF som nevyužila nič z tej doplnkovej služby a v druhej len to,že som bola na kontrole počas stimulky v nedelu a vtedy volali oni,lebo robili kratšie.Ale kludne sa ich spýtaj a nebudeš sa aspon stresovať z toho,že sa dovoláš na 20ti krát. 😀 😀 😀
@sunday1 Tak ja by som o špinení mohla napísat aj knihu, špinila som do 8 tt, potom zas 12 tt a dr na to nehovorili nič, len tolko, že to sposobuje maternica a že je to ok. A viem, že niektorým babam bolo povedané, že im mohla prasknut cievka, ked teraz maternica sa roztahuje. Viem, že ten strach tam je, ja som sa vždy bála, aj sa bojím, ale to je normálne. A dr mi povedal, že pokial je to špinenie hnedé, že to je stará krv a je to dobre, ked ide von z tela. 😉
@annamary27 za pokus to stojí 😀 potom dám vedieť, ako to dopadlo 🙂
@annamary27 ozaj a Ty ako pokračuješ?
@ivica7793 ja čakám na výsledky z GF z imunity,máme tam troch mrazákov,včera sme boli u liečitela a mal pre mna veľmi pozitívne správy,nechcem to zakríknuť,ale čoskoro by sa nám to malo podariť prirodzene 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 To sú super správičky, držím palce 😉
@sunday1 dakujem,dúfam,že to vyjde,jaj taký sme z toho aj s mm natešení a veľmi mu veríme 😉 MM povedal,že tam má 6rokov pruh,kvoli čomu sa mu zhoršoval spermiogram a na pečen,čo mu vyšli zlé testy povedal,že to nemá ani z jedla a ani z alkoholu ,ale z chladiarenskych zariadení a prišli sme na to,že je to z klímy a z chladiarenských boxov do ktorých denne chodí v obchodoch.
@annamary27 A u koho ste boli?
@annamry27 - najskôr som išla k tebe na fotoblog a myslela som, že len mrazáčikovia počkajú, ale toto by bolo úplne úžasné- ak by boli až za súrodencov. 😀 😀 😀 😀
Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT dnes to vyzera na slnecny den.
posielam vam este jedny mozno z poslednych TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusikov citim sa trochu divne dnes mam za sebou 3hodinovu prechadzku tvrdnutie brucha kazdych 5 7 minut ale neboli ma to uvidim po ordinacii tak pre istotu 🙂
@martinaaaaa Ahoj 😉 Daj vedieť, čo sa deje 🙂
@martinaaaaa drzim palec 🙂
@annamary27
@nechsazadari
@sunday1
@kefalinek
tak hlasim ako som slubila, hcg na 13 den 935,8
🙂 Babenky čo je??? Kde ste kto?
Mate nejaké info o martine????
@tinna13 jéééé,krásne čísielko,gratulujem 😀 😀 😀
@annamary27 dakujem pekne
@tinna13 Pamätám si to velmi dobre, moje hcg bolo 783. Vkladali sme dve a nakoniec čakáme jednovaječné 🙂 Aspon doteraz tam to tretie nenašli 😅
Zatial sa máme dobre, bruško nám rastie, tak sa vytešujem. Vo štvrtok idem konečne po mesiaci na sono, tak verím že budu krpci v poriadku 😉

@ivica7793 ten poplatok za doplnkové služby 100,- Eur je za prehliadky cez víkendy počas IVF cyklu, to nie sú poplatky za informovanie o výsledku krvi, platili sme to každá či sme to využili alebo nie