2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Dakujem za foto 🙂 no uvidime ako dlho, lebo mala by som tu mat len celu hlavu podla pravidiel, ale toto je taky kompromis, ze asom trochu anonymita 🙂
@sunday1 jasne, dalsie babatko je uz nastupene v rade 🙂
@wera no ja cakam kedy mi schvalia ziadost. Tak az potom. Ale trva im to uz 5 tyzden 😠
@kefalinek no tak tomu ver, ja planujem tehulkovat coskoro 🙂
@noe tak si skús zavolať do poisťovne, ja som si pri druhom pokuse tiež volala po týždni do poisťovne či dostali moju žiadosť a či sú všetky papiere v poriadku... pre istotu lebo pri prvom sa moja žiadosť niekde túlala.... a po mojom telefonáte som ju mala do týždňa zase v centre takže to bolo extra rýchle... za zavolanie nič nedáš 😉
@noe vobec nie este stale som tehotna ☹ a asi este strasne dlho budem ☹ dnes 40tt a mam prist na kontrolu o tyzden zatial sa maj a dakujem 😒
@noe ahoj moja,tak zatial neideme do ničoho.Skúšame liečitela a otehotnenie prirodzenou cestou.Výsledky z hematologie,štítnej žlazy a toxoplazmozy mám o.k a v centre mi robili ešte testy na imunitu,ale zatial nechám zmrzlinky tam a uvidím ako sa nám zadarí. 😀 😀 😀 😀
@martinaaaaa Čo je to týždeň alebo dva oproti 40 😉 Za chvíľku to bude 😀
@annamary27 napíš mi niečo o tom liečiteľovi....teda ak sa Ti bude chcieť - ďakujem
ahojte baby,,dnes som 12 den a spravila som si test ...je biely ako sneh ☹
babule....Vy tu čakáte všetky dvojky , hmmmmm .......ja dúfam, že jedného dňa aj mne nedojde ms.... ale dostala som včera.. 😝
@martinaaaaa Maťa čo tu strašíš ešte?? Ja som bola tiež v tom, že Davidko je už na svete 🙂
@noe Ahojky moja, no dr povedal, že pohyby by som mala začat cítit tak v 20 tt, dnes som 18+1, tak každu chvilu čakám 🙂
A pre všetky čakatelky posielam aj ja TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉
@sunday1 potvora Evita, ako si to mohla dovolit??? 😠 😠 😠 nadejnu autorku najcitanejsiej autobiografie pripravit o nazov 😀 🙂 Ale napis, ja si rada precitam a poplacem si pri tom. Mozno ti to pomoze, dat to na papier.
@wera dakujem moja. Veru skusim. Nechcela som nikoho nahanat, ale ved uz je dost dlha doba.
@janemari to ma krasne miery, buchticka mala 🙂 Blahozelam 😉
@martinaaaaa Davidkovi sa nechce??? 😨 Betarik maly, si dava nacas 🙂 Asi caka na slniecko, ked vidi predpoved pocasia 😉
@annamary27 wow... si to zobrala z ineho konca 🙂 Super, posli mi kontakt na nejakeho dobreho liecitela. Pripadne ak mas, tak aj na dobru vesticu 😉
@yeliel viem presne ako sa cítiš, prežila som to už dvakrát a ten druhýkrát to veľmi bolelo, tu ani slová veľmi nepomôžu, len to nejako prežiť a vydržať a hlavne zdvihnúť hlavu a pozerať do predu, je to veľmi ťažké, ale skúsiť sa tešiť na ďaľší pokus, dúfam, že budeš skúšať ďalej a nenecháš to v pol ceste alebo už aj v trištvrte, držím veľmi palce
@yeliel ahoj,ale nééééé 😠 😠 😠 😠 😠 ,možno je len test nahovno a v krvičke bude hcg,kedy ideš?
@gabinkaa
@annamary27 baby ste zlate,ze ma povzbudzujete..kazda z nas vie ako to boli ☹
momentalne je to tazke a verim samej sebe,ze sa pozbieram a ta sila bojovat dalej pride aj ked si po tych neuspechoch je to velmi tazke ☹
@yeliel ☹ ☹ ☹ ☹ držím palčoky nadalej 😉
@annamary27 uz si nemam dnes chut ani pichat fraxik a ani vkladat crinone a ani ist na krv 😝
@yeliel ,,neondi,, sa 😠 ,čo ked je fakt test na prd,vysad to až potom,ked aj krv bude negatívna.
@yeliel veru, treba si oddýchnuť,aspon nejaký víkendík na chate či v kúpeloch,nechať sa rozmaznávať a vypnúť totálne.aj mne to pomohlo a potom som sa začala pomaly tešiť na další boj.
@annamary27 tak ale som uz 12den od ET,to by uz nieco ukazalo ☹ a 30Dc...ale tak esta to do seba natrepem ako sa patri 😝
@yeliel šak počkaj ,ked budem mať pravdu a test bude na prd,nasekám ti na holú riťku 😉
@annamary27 to kludne ..potom mozes 😀
@yeliel viem ako sa cítiš, mala som podobné pocity, urob si prestávku, dobre aj niekde troška vypadnúť, ja som to mala ťažké, nemohli sme nikam ísť, lebo vážne chorá mama nemohla byť sama, ale túžila som vypadnúť, neviem koľkokrát si to absolvovala, ale mám podobný názor, že car v Sk je hrozné, ja som teda zažila len GF, ale vraj ostatné sú podobné, prístup v RF Brno ma veľmi príjemne prekvapil
@yeliel
nezufaj, este vydrz do krvi, citala som o nejakej babe /ivica, cakanie po transfere/, ktora mala domace testy negativne aj prvu krv mala negativnu a druhu uz mala pozitivnu.
a ak by predsa len nie, odporucam ti Brno reprofit. Bola som tam nadmieru spokojna a zadarilo sa.
ale dufam, ze este nie je vsetko stratene
Tak co sa tyka carov na SK je pravda,ze na mnohe som nepocula chvali,ale musim povedat ze Iscare v Martine nema chybu.Nehovorim to len co viem z pocutia,ale sama som tam chodila a ten pristup je spickovy.Nemozem povedat,ze som bola len nejakym cislom,ale bola som pre nich hlavne clovekom. A snazilky nezufajte,raz to urcite vyjde a najviac v tom momente ked to budete najmenej cakat.Drzim palceky a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

@noe paradna fotecka, ubieha to akosi veru mas pravdu, pockaj za chvilku aj ty budes posielat virusiky