2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel lenze ked pozera uja ilka tak sa asi nenarodi vobec 😀 ved ten v kuse ojebava aj deti v prenatalnom vyvoji vedia ze sa mu neda verit 😎
@evasbk no za chvilu ich pocitis ale mozno ich uz citis a nevies o tom ono ti to ako pohyby totiz nebude pripadat ale potom ked zacnu delat pohyby rukama nohama a budes skopana ako futbalova lopta 😀 to si uz nezmylis 😀 a vies co budu alebo este nie 🙂
@martinaaaaa to pre tym co som pisala patrilo noe 🙂
@martinaaaaa Snáď aj to raz príde 😔
Ahojte dnes je krasne tak vam posielam slnecne virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
A tento rok to vyjde kazdej jednej z vas,verte tomu bud budete mat doma babetka,alebo budete gulate pod stromcekom 😉
Krasny slnecny dnik krasky moje 😵 😵 😵 volala som do VsZP a povedali mi, ze 24.2. posielali ziadost do CAR. A ako som hladala cislo na Helios, tak mi zvoni telefon a volali mi z Heliosu, ze maju ziadost 😀
Tak 9.3. 2011 si idem pre vcelicky a uvidime aky nam daju protokol, tak zaciname 😵 😵 😵
Babulky, ja sa tesim, akoby som vyhrala miliooooooooooon 😀 😀 😀
Ahojte kočky, nešiel mi včera net a nestíhala som teraz čítať... @tinna13 - nádherné hcg! Zo srdiečka blahoželám 😵 😵 😵
@sunday1 - až ma zamrazilo moja ☹ Je to sila, čo musí jeden človek uniesť. Ale vo vesmíre je rovnováha (verím, verííím) a až ti naváľa šťastia budeš musieť s tragačom chodiť, aby si to všetko pobrala! 😎 😀 😀 😀
@yeliel - budem doma čarovať, aby to bolo tak, že sa drobček uchytil neskôr a ešte nevypustil do tela dosť hcg. Hádam vedia, prečo volajú až na 14 deň a na krv. Tie testíky na moč asi v začiatkoch za "moč" nestoja - teda prípad od prípadu. Objímam!
@noe - jupíííí!!! 🙂 🙂 🙂
Každej by som sa rada prihovorila, ale to by som sa od netu asi neodlepila. Pozdravujem a krásny dník želám! 😎
@nechsazadari Si zlatá, len aby som toľko šťastia naozaj uniesla 😀 😀 😀
@nechsazadari dakujem pekne, vidim, ze ti to rychla ubieha, 17 tt. prajem ti pohodove tehulkovanie.
@kefalinek, dakujem
@noe dakujem a prejem ti uspesnu stimulaciu a vytuzene //.
Ked mi potvrdia srdiecko budem ti posielat virusiky
@sunday1 ked budes potrebovat pomoc pri triedeni stasticka sa ozvi 😉 😉 mame doma nejaku lopatu 🙂 Verim, ze to bude coskoro 😵 😵 😵
@nechsazadari
@tinna13 veru jupiiiiiiii 🙂 sa tesim na virusiky od vas oboch 🙂 Tina, ani nepomysli, ze by nebolo srdiecko ako zvon 🙂 Kedy ides na najblizsie sono?
@nechsazadari aky krasny datum vyliahnutia ma vase malicke 😀 13.8. ma manzel meniny, takze nech si to pekne drobcek naplanuje. Je to krasny den a dokonca to tento rok nieje ani piatok 😀
@noe si sa konecne dockala super 🙂 🙂 🙂 🙂
@sunday1 urcite ano a posielam ti vysokokvalitne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂 muzskeho pohlavia 😉 za chvilku si tehulka aj ty 🙂
@martinaaaaa Ďakujem 😀 😀 😀 Ešte keď aj @janemari pošle dievčenské, to už bude ideálne, hneď budú dvojky a ešte k tomu aj párik 😀 😀 😀
@sunday1 - čo by si neuniesla a keby dačo, tak sa o šťastíčko rady podelíme. Horšie je, že sa takýmto spôsobom ešte rozmnoží 😀 😀 😀
@noe - 😎 len manžel zavelil, že rodíme 8.8. - to máme výročie sobáša. Sa ukáže, ale že toho 13.-teho nie je piatok - úúúf
@martinaaaaa - nech je čo najskôr vaše malé šťastíčko z bruška v náručí! Veľa šťastíčka 🙂
Kto má chuť: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
- údajne chlapčenské vírusíky 😵 😵 😵
Tak ok ked uz mate dvojite chlapcenske tak posielam aspon jedny dievcenske ale o to bojovnejsie 😉 TTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@nechsazadari Takže to bude chalan? 😀 😀 😀
@nechsazadari akoze doktor povedal,zeby to mal byt chlapec?Alebo ti niekto vestil? 😎
@nechsazadari aj ja som chcela pokupit zelene a zlte vecicky,ale ako na truc bolo vsetko biele,ruzove alebo modre 😠 Tak som pokupila zaklad biely a ked som sa dozvedela pohlavie tak az potom ruzove.No ak sa splni co mi vestili,ze to bude nakoniec chlapec tak uz potom neviem neviem 😀
ahojte babuľky 🙂
@yeliel budem moc moc držať palčeky aby Vás krvička pozitívne prekvapila, verím že ten testík nebol dobrý 😉
@noe juppííí teším s Tebou, verím že sa musíte tešiť a tento druhý pokus bude určite úspešný 🙂
a tiež posielame dvojité TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 😀
@sunday1 ved to je to prave orechove 😀
@nechsazadari dakujem my mame vyrocie 7.3. a vtedy aj datum porodu tak asi caka ze on bude ten spravny darcek 😎
@martinaaaaa ty si este kinderkooo 😀 pekne pekne 🙂
ja len tak vás zdravím 😉
@monicka7299 - zdravím, zdravím a strašne u toho tehotensky prskám (T) - to len tak pre istotu, aby si telo zvykalo 😉 😀 😀 😀
@martinaaaaa - no vidíš to a ty sa čuduješ, kde sa drobec fláka. Pritom to má načasované k výročiu 🙂 😵 😵 😵 Tak vopred blahoželám aj k tomu!
@janemari - že by bolo prekvapko? 😀 A záložné chlapčenské meno máš? Môj typ je, že chlapčeka budeš mať až druhého v nasledujúcej ružovej budúcnosti. Alebo v bledomodrej?... 😎
@janemari ja budem asi nonstop kinderko ☹
@nechsazadari ja sa uz zblaznim ved ten maly ma skoro 4 kg tak nechapem na co cakaju ☹ rezat sa nenecham chcem rodit normalne 😒

@sunday1 to ti pripomeniem ked od 37 tt nebudes mysliet na nic ine ako na porod a kazdy sa ta bude vypytovat ci si uz neporodila 😀