2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
babenky ahojte, prosim vas potratili ste teraz niektora po ivf, ale myslim tak,ze vas museli cistit, lebo mne gyndos povedal, ze dalsie tehotenstvo je mozne az o 6 mesiacov, a ked som volala do heliosu tam mi povedali, ze idealne je po 3, kedze mam vsetky vysledky ok.... 😒 nestalo sa vam nieco take
drobceka chceme, tak ale zase uponahlat to nemusime
tak cesta na 2.ivf sa mi komplikuje.Volala som s mojou gyn a mám tam dole nejaké baktérie e.coly,musím sa preliečiť,zas čakať na krámy,ísť na vyšetrenie a vraj chce vyšetriť aj manžela či tam nemá aj on nejaké nakazené spermie.do riťkároviec.Ale na konzultáciu pojdem,ked už mám termín,aspon žiadosť si vybavím a poviem im tam o týchto mojich problémoch,že povedia ony na to. 😠 😠
@annamary27 a jeeeje to mi je moc ľúto.... 😔 tak ale dobre že to zistili a preliečite to pred IVFkom... a nebojkaj zvládnete to a pustíme sa do boja potom spolu 🙂
a povedala Ti doki že treba aj nejaké liečiky brať?
@annamary27 to ma mrzi,
@wera dik, nechcem nic unahlit, radsej pockam ako mam znova zazit to, co pred mesicom ☹ ☹ ☹ ☹
@annamary27 ahoj aj ja mam tie svinuchy a moj DR.povedala,ze to je OK..dokonca aj na toho streptokoka 😕 tak ja uz neviem,,,jej je vsetko dobre ☹
vraj mi na to niečo napísala,posiela mi to po mame.Mala so tie e.coli aj pri nástupe do centra pred zisťovaním mojho zdrav.stavu,vtedy doktorka Stenová povedal,že je to bežná baktéria,lebo je z konečníka a ten je blízko pošvy.Ale tangá nepoužívam,poriadne sa umývam,používam vlhčené utierky a predsa tam furt niečo mám.Tak ma vie taký bacil vytočiť,že furt tam dačo mám a partnera mám 13rokov rovnakého a iné čo ich striedajú jak ponožky,tak ani nevedia čo to slovo baktéria znamená.
@annamary27 hej su to bakterie co su v crevach 😉 sak ja tak ako ty...aj dokonca vzdy ked idem na velku tak sa sprchuejm 😀 😀 😀 snazim sa vzdy doma 😀 😀 😀 tez tomu nechaapem 😀 a drahemu chce tvoj gyn vysetrit spermosky? 😕
@annamary27 no moja nič na tomto svete nie je spravodlivé, s tým nič nespravíme... 🙄 ... hlavne buď v kľude a neboj dostaneš liečiky a rýchlo sa preliečiš 🙂 popozerala si si k tomu aj niečo na webe?
@yeliel
@kefalinek babulky tak tie pocity, sklamanie a plač poznáme asi všetky.... ☹ tiež si občas len tak poplačem keď si na všetko spomeniem čo už mohlo byť a nie je.... hmmm ale my to zvládneme verím tomu, aj keď si musíme počkať trošku dlhšie ako ostatné babulky....
@yeliel a nebojkaj tie injekcijky ak bude potrebné tak zvládneš, hlavne ak budeš vedieť že to robíš pre mimčo 😉
@yeliel vraj chce,tak neviem či ho pošle k urologovi alebo či jej prinesieme vzorku spermií a ona ich pošle na rozbor?nedvíha mi gyn telefon,asi má veľa roboty a ked s nou komunikujem po nete,tak mi vraví či inú komunikáciu nepoznám.
@wera kedy zacinas stimulku budem na teba a vlastne uplne na vsetky strasne mysliet nech sa vam to konecne podari 🙂 ranne nevolnosti mavam skor vecer a v noci 😉 ale inak sa citim dobre uz niesom tak strasne unavena

@yeliel ahojky 🙂 a aké výsledky očakávaš?