icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
12. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂 a aké výsledky očakávaš?

yeliel
12. aug 2010

@wera 🙂 mala som zle cyto..tak mi dala robiť HPV a este na chlamydie..a cchem sa popytat ci mam robene antifosfolipidovae protilatky a faktory zrazania..lebo mam zistený faktok V:Leiden..som ani nevedela..ze to neje OK..pokial ma shandy neupozornila 😕

kefalinek
12. aug 2010

babenky ahojte, prosim vas potratili ste teraz niektora po ivf, ale myslim tak,ze vas museli cistit, lebo mne gyndos povedal, ze dalsie tehotenstvo je mozne az o 6 mesiacov, a ked som volala do heliosu tam mi povedali, ze idealne je po 3, kedze mam vsetky vysledky ok.... 😒 nestalo sa vam nieco take
drobceka chceme, tak ale zase uponahlat to nemusime

wera
12. aug 2010

@yeliel zlatko tej druhej časti som vôbec nerozumela....takéto som nikdy nepočula.... to je načo dobré? 😅

annamary27
12. aug 2010

tak cesta na 2.ivf sa mi komplikuje.Volala som s mojou gyn a mám tam dole nejaké baktérie e.coly,musím sa preliečiť,zas čakať na krámy,ísť na vyšetrenie a vraj chce vyšetriť aj manžela či tam nemá aj on nejaké nakazené spermie.do riťkároviec.Ale na konzultáciu pojdem,ked už mám termín,aspon žiadosť si vybavím a poviem im tam o týchto mojich problémoch,že povedia ony na to. 😠 😠

wera
12. aug 2010

@kefalinek ja som počula že ak je všetko okey tak kľudne po troch mesiacoch... niektoré babule otehotneli hneď aj v ďalšom cykle... takže podľa mňa nie je problém po tých troch mesiacoch ak si okey a doki z Heliosu to schvália 😉

wera
12. aug 2010

@annamary27 a jeeeje to mi je moc ľúto.... 😔 tak ale dobre že to zistili a preliečite to pred IVFkom... a nebojkaj zvládnete to a pustíme sa do boja potom spolu 🙂
a povedala Ti doki že treba aj nejaké liečiky brať?

yeliel
12. aug 2010

@wera moja..no to je take ze mam ten faktor a to je vlastne zjednodusne husta krvicka...a preto sa berie anopirin alebo sa pichaju injekcije.. 🙂

kefalinek
12. aug 2010

@annamary27 to ma mrzi,
@wera dik, nechcem nic unahlit, radsej pockam ako mam znova zazit to, co pred mesicom ☹ ☹ ☹ ☹

yeliel
12. aug 2010

@annamary27 ahoj aj ja mam tie svinuchy a moj DR.povedala,ze to je OK..dokonca aj na toho streptokoka 😕 tak ja uz neviem,,,jej je vsetko dobre ☹

wera
12. aug 2010

@yeliel ahaaa tak už viem čo to je, len tie odborné názvy som nepoznala.... 🙂 tak to som zvedavá aké budú výsledky a čo doporučia... Ty si sa na toto vyšetrenie vypýtala sama, alebo to zistili pri nejakom normálnom odbere krvy?

yeliel
12. aug 2010

@wera to som si vyziadala u gyn.lenze ona povedla,ze vysledky su OK..ale sme o tom kecli zo shandy..ze to nieje Ok 😀 dala som vysledky posudid hemato a jasne,ze to treba riesit..keby som to nebola preberala zo shandy ake mam vysledky tak ani neviem 😠

annamary27
12. aug 2010

vraj mi na to niečo napísala,posiela mi to po mame.Mala so tie e.coli aj pri nástupe do centra pred zisťovaním mojho zdrav.stavu,vtedy doktorka Stenová povedal,že je to bežná baktéria,lebo je z konečníka a ten je blízko pošvy.Ale tangá nepoužívam,poriadne sa umývam,používam vlhčené utierky a predsa tam furt niečo mám.Tak ma vie taký bacil vytočiť,že furt tam dačo mám a partnera mám 13rokov rovnakého a iné čo ich striedajú jak ponožky,tak ani nevedia čo to slovo baktéria znamená.

wera
12. aug 2010

@yeliel hmmmm teda vyzerá to tak, že ak si nezariadiš sám tak sa nič nedozvieš.... a čo budeš teraz niečo pichať na tú krvičku?

yeliel
12. aug 2010

@annamary27 hej su to bakterie co su v crevach 😉 sak ja tak ako ty...aj dokonca vzdy ked idem na velku tak sa sprchuejm 😀 😀 😀 snazim sa vzdy doma 😀 😀 😀 tez tomu nechaapem 😀 a drahemu chce tvoj gyn vysetrit spermosky? 😕

wera
12. aug 2010

@annamary27 no moja nič na tomto svete nie je spravodlivé, s tým nič nespravíme... 🙄 ... hlavne buď v kľude a neboj dostaneš liečiky a rýchlo sa preliečiš 🙂 popozerala si si k tomu aj niečo na webe?

yeliel
12. aug 2010

@wera este to len riesim moja..ale 2hemato co vydeli vysledky povedal zhodne,ze pichat..este pred Trnasverom...ale msusim doriesit hemato a co povedia v centre..no je to začarovaný kruh 😝

wera
12. aug 2010

@yeliel hlavné je že to riešiš 🙂 ...síce pichať ďalšie injekcijky nič moc, ale aspoň bude vyššia pravdepodobnosť úspechu, no nie? 😉

yeliel
12. aug 2010

@wera ja budem jaka dopichana ☹ inac vazne,,ak budem aj ten inzulin..aj to na tu zrazanlivost .. 😔

kefalinek
12. aug 2010

@yeliel joj ty nase chudatko, ked sa dari tak sa dari, neboj hlavne ze vedia co ti je

yeliel
12. aug 2010

@kefalinek tak ja to zvladnem...ale obcas mi je tak tazko ☹ si aj poplacem...sak to poznate baby...sa snazim byt hrdina ale niekedy to nejde..

kefalinek
12. aug 2010

@yeliel mne o tom plakani hovorit ani nemusis, mne je tak luto ked mi niekto povie, ze je tehotna, ja jej to z celeho srdca prajem, ale ked mi prebehne myslou, ze nikdy nezazijem ten moment prekvapenia, ze jej ja som tehotna

yeliel
12. aug 2010

@kefalinek hej moje aj ja na to casto myslim...ale tak ja ked budem tehu tak sa tak doma aspon zahrame 😀 si spravime take divadielko..ze ocikam test a sa budeme tesit akoze prekvapko 😉

wera
12. aug 2010

@yeliel
@kefalinek babulky tak tie pocity, sklamanie a plač poznáme asi všetky.... ☹ tiež si občas len tak poplačem keď si na všetko spomeniem čo už mohlo byť a nie je.... hmmm ale my to zvládneme verím tomu, aj keď si musíme počkať trošku dlhšie ako ostatné babulky....

@yeliel a nebojkaj tie injekcijky ak bude potrebné tak zvládneš, hlavne ak budeš vedieť že to robíš pre mimčo 😉

annamary27
12. aug 2010

@yeliel vraj chce,tak neviem či ho pošle k urologovi alebo či jej prinesieme vzorku spermií a ona ich pošle na rozbor?nedvíha mi gyn telefon,asi má veľa roboty a ked s nou komunikujem po nete,tak mi vraví či inú komunikáciu nepoznám.

yeliel
12. aug 2010

@annamary27 mi nieco hovor...volam od 8.30 a furt som sa nedovolala 😠

yeliel
12. aug 2010

@annamary27 inac to smermosky mozu mat tu bakteriu? 😕

yeliel
12. aug 2010

@wera hej hej zvladnem 😉 🙂 prepacte babule..ze sa tu tak stazujem..uz budem dobra 😉 🙂

martinaaaaa
12. aug 2010

@wera kedy zacinas stimulku budem na teba a vlastne uplne na vsetky strasne mysliet nech sa vam to konecne podari 🙂 ranne nevolnosti mavam skor vecer a v noci 😉 ale inak sa citim dobre uz niesom tak strasne unavena

monicka7299
12. aug 2010

@yeliel KľUDNE SA VYLEJ...VEĎ OD TOHO SME TU VšETKY 😉