2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Ahojte krasny. Trochu vas zanedbavam, no viete marec a prece viac ako inokedy 😀
@yeliel pekne od Teba. Inak aj ja som mala obcas tyk, napisat aj inde, ale vzdy som sa vratila len sem 🙂
@annamary27 moja ty chodis na pilatesa? ja bruzdam netom a bola som sa uz aj informovat a tiez planujem zacat cvicit. Dnes idem prvy krat aj na detoxikacny kupel. Ako sa ti paci pilates?
@nechsazadari no len aby som sa nezaokruhlila vdaka cokolade 😀 ak to bude maly votrelcek, tak to beriem 😉
@janemari supeeeeeeeeeer. Laurinka sa drzi, Este nakoniec sa jej nebude chciet ani von a v 40tt ju budes volat von 🙂 Moje zlaticko, velka bojovnicka je tvoja malicka 😵 😵 😵
A este taka novinka. 20.3. zaciname s Proverou a odber teda vychadza okolo 19.4. 🙂 a zas mame dlhyyyyyyyyyyyyy protokol. Tak si uzijeme cely vcely ul 😀
No ak nam to vyjde na 21.4. tak budem oslavovat narodeniny v narkoze na stole 😀 pekne nam to vyslo 😉
@noe - jééj, to by si mala krásne - tvoje narodky spolu s počatím vášho bábätka 😵 😵 😵 😵 (hoci nech sa počne hocikedy, hlavne nech len je!) Budem držať palčoky 😀
Nieco pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@noe ahoj,pilates sa mi páči.najprv sme 2mesiace chodili na taký akože začiatočnícky kurz a teraz sme už pokročilý a teta nám dáva dosť zabrať,že mávam aj svalovicu 😀 😀 😀 😀 ,ale je tam fajn parta,tak sa aj pobavíme. 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 🙂
@martinaaaaa Hurá, máme prvé bábätko 😀 😀 😀 Gratulujem a prajem strašne veľa zdravíčka 😉
@yeliel Ahoj, cicuš, len sem občas nakuknem. Práve odchádzame do pivných kúpeľov, to som zvedavá, ako to tam bude vyzerať 😕
@martinaaaaa blahozelam maminka 🙂
@sunday1 ty kokos ,ze pivne kupele to budes voniak ako pivko? 😀 napis potom co to bolo a hlavne si to uzivaj 🙂
@martinaaaaa Gratulujem 🙂 Prvá naša mamina 😉
@noe S tebou to tak vždy prežívam 🙂 Ja sa normálne teším na tvoju stimulku.
baby, ja chodím tiež aj do iných tem,ale táto je moja srdcovka a pokial tu nebudeme všetky čo tu píšeme tehu, tak tuto temu nezmeníme, ok??? Aj ked vas všetky osobne nepoznám, aj tak ste mi velmi blízke 😉
@martinaaaaa tak predsa darcek na vyrocie 😀 Gratulujeeem a nech ste zdravucky,krasnucky a ty nech sa rychlo zotavis a mas hlavne vela mliecka 🙂
Ahojte babky. Môžete mi prosím niekto napísať, či ste si dávali Pregnyl pichnúť na pohotovosti? Ďakujem.
@martinaaaaa - mááš to už za sebou 😀 😀 😀 Zo srdca blahoželám k malému Davidkovi a tiež želám vám obom veľa zdravíčka, pohody, mliečka a veľa spánku! Všetko si zapisuj, pamätaj, budeme od teba časom ťahať rozumy 😎
@evasbk - ja to veru cítim rovnako, sme sa tu tak pekne zišli 🙂
@mimili - veru, ak nemáš nejakého zdravotníka po ruke, tak to pohotovosť istí. Pri prvom pokuse sme tam skočili a pri druhom sme zapojili zdravoťáčku z famili. Veľa šťastia! 😉
@martinaaaaa garatulujem a zelam vela zdravicka a kopec krasnych nadhernych chvil
😀 som rada,ze cajik pomohol
@noe aj ty máš narodeniny 21.4.? tak to sme dve. snáď je to narodeninový dátum predurčený tento rok na úspech, keďže aj janemary má termín 21.4. aj keď tvrdí, že to bude skôr, ale kto vie????
@martinaaaaa zo srdca ti gratulujem. nechal na seba čakať, ale o to väčší poklad to bude 😅 . veľa zdravíčka a radosti vám prajem 😉
@evasbk tak tato tema je nasa naj... neboj budeme tu, jedna pre druhu a pre vsetky
@martinaaaaa nemas za co dakovat, tak isto si podrzala aj ty nas, ved preto sme tu 😀 😀 😀 😀
@martinaaaaa Krásna fotečka, koľko malý váži, vyzerá na poriadneho chlapa 😀

@kefalinek tak ja som k takej milke včera len pričuchla 😀 😀 😀 😀 😀 ,dokázala som odolať.Pólka Orion čokolády na mna kuká aj v práci už druhý týžden,lebo kolegyna sa chcela deliť,ale jááá teraz sladkosti,ked tak,tak len cez víkend a aj to iba kúsoček.Musím nabrať nejakú rezervu kíl pred tehu 😵 😵 😵 😵 😵