icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
10. mar 2011

@kefalinek tak ja som k takej milke včera len pričuchla 😀 😀 😀 😀 😀 ,dokázala som odolať.Pólka Orion čokolády na mna kuká aj v práci už druhý týžden,lebo kolegyna sa chcela deliť,ale jááá teraz sladkosti,ked tak,tak len cez víkend a aj to iba kúsoček.Musím nabrať nejakú rezervu kíl pred tehu 😵 😵 😵 😵 😵

noe
11. mar 2011

Ahojte krasny. Trochu vas zanedbavam, no viete marec a prece viac ako inokedy 😀
@yeliel pekne od Teba. Inak aj ja som mala obcas tyk, napisat aj inde, ale vzdy som sa vratila len sem 🙂

@annamary27 moja ty chodis na pilatesa? ja bruzdam netom a bola som sa uz aj informovat a tiez planujem zacat cvicit. Dnes idem prvy krat aj na detoxikacny kupel. Ako sa ti paci pilates?

@nechsazadari no len aby som sa nezaokruhlila vdaka cokolade 😀 ak to bude maly votrelcek, tak to beriem 😉

@janemari supeeeeeeeeeer. Laurinka sa drzi, Este nakoniec sa jej nebude chciet ani von a v 40tt ju budes volat von 🙂 Moje zlaticko, velka bojovnicka je tvoja malicka 😵 😵 😵

noe
11. mar 2011

A este taka novinka. 20.3. zaciname s Proverou a odber teda vychadza okolo 19.4. 🙂 a zas mame dlhyyyyyyyyyyyyy protokol. Tak si uzijeme cely vcely ul 😀
No ak nam to vyjde na 21.4. tak budem oslavovat narodeniny v narkoze na stole 😀 pekne nam to vyslo 😉

sunday1
11. mar 2011

@noe To je len pár dní 😕 Veľmi držím palce 😉

yeliel
11. mar 2011

@sunday1 cavky cicus 🙂

yeliel
11. mar 2011

@noe no ja musim aj inde lebo nahanam infosky 😉 to ale nic nemeni na to ,ze Vas mam najradsej 😅
Silno silno drzim palce nech je bezproblemova stimulka aaaa hlavne zazrak v brusku 🙂

xeroma
11. mar 2011

@noe ked aj u mna pôjde všetko ok, 20-21.4. bedem mať ketko 🙂 budeme čakať na pozitívne výsledky spolu.... 😀

yeliel
11. mar 2011

@xeroma drzim palce 😉

xeroma
11. mar 2011

@yeliel ahooooooooj
kedy ideš do ke? potom ak by nám náhodou ketko nevyšlo, pôjdem aj ja. Potom dáš infošky, ok? 😉

yeliel
11. mar 2011

@xeroma dufam,ze moje infosky nebudes potrebovat 😉
termin mame na utorok 🙂

nechsazadari
11. mar 2011

@noe - jééj, to by si mala krásne - tvoje narodky spolu s počatím vášho bábätka 😵 😵 😵 😵 (hoci nech sa počne hocikedy, hlavne nech len je!) Budem držať palčoky 😀

janemari
11. mar 2011

Nieco pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

martinaaaaa
11. mar 2011

@janemari
@noe
@kefalinek alchemikovy caj zabral v pondelok 7.3. rano sa davidko narodil nestihla som vam ani napisat prislo to na nas v noci po polnoci a rano bol na svete 🙂 dakujem vam za rady zabrali a majte sa 😎

annamary27
11. mar 2011

@noe ahoj,pilates sa mi páči.najprv sme 2mesiace chodili na taký akože začiatočnícky kurz a teraz sme už pokročilý a teta nám dáva dosť zabrať,že mávam aj svalovicu 😀 😀 😀 😀 ,ale je tam fajn parta,tak sa aj pobavíme. 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
11. mar 2011

@noe
@xeroma kočky,tak nech máte úspešný apríl 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

xeroma
12. mar 2011

@annamary27 🙂

sunday1
12. mar 2011

@martinaaaaa Hurá, máme prvé bábätko 😀 😀 😀 Gratulujem a prajem strašne veľa zdravíčka 😉
@yeliel Ahoj, cicuš, len sem občas nakuknem. Práve odchádzame do pivných kúpeľov, to som zvedavá, ako to tam bude vyzerať 😕

yeliel
12. mar 2011

@martinaaaaa blahozelam maminka 🙂

@sunday1 ty kokos ,ze pivne kupele to budes voniak ako pivko? 😀 napis potom co to bolo a hlavne si to uzivaj 🙂

sunday1
12. mar 2011

@yeliel Tak tie pivné kúpele sme si na poslednú chvíľu rozmysleli, odhovorili nás od nich 😀

evasbk
12. mar 2011

@martinaaaaa Gratulujem 🙂 Prvá naša mamina 😉
@noe S tebou to tak vždy prežívam 🙂 Ja sa normálne teším na tvoju stimulku.
baby, ja chodím tiež aj do iných tem,ale táto je moja srdcovka a pokial tu nebudeme všetky čo tu píšeme tehu, tak tuto temu nezmeníme, ok??? Aj ked vas všetky osobne nepoznám, aj tak ste mi velmi blízke 😉

janemari
12. mar 2011

@martinaaaaa tak predsa darcek na vyrocie 😀 Gratulujeeem a nech ste zdravucky,krasnucky a ty nech sa rychlo zotavis a mas hlavne vela mliecka 🙂

mimili
12. mar 2011

Ahojte babky. Môžete mi prosím niekto napísať, či ste si dávali Pregnyl pichnúť na pohotovosti? Ďakujem.

evasbk
12. mar 2011

@mimili Väčšinou si ho davajú žienky pichať na pohotovosti. Ja mám kamošku zdravotníčku, tak ona mi ho pichala 😉

mimili
12. mar 2011

@evasbk Oky, ďakujem

nechsazadari
13. mar 2011

@martinaaaaa - mááš to už za sebou 😀 😀 😀 Zo srdca blahoželám k malému Davidkovi a tiež želám vám obom veľa zdravíčka, pohody, mliečka a veľa spánku! Všetko si zapisuj, pamätaj, budeme od teba časom ťahať rozumy 😎
@evasbk - ja to veru cítim rovnako, sme sa tu tak pekne zišli 🙂
@mimili - veru, ak nemáš nejakého zdravotníka po ruke, tak to pohotovosť istí. Pri prvom pokuse sme tam skočili a pri druhom sme zapojili zdravoťáčku z famili. Veľa šťastia! 😉

kefalinek
13. mar 2011

@martinaaaaa garatulujem a zelam vela zdravicka a kopec krasnych nadhernych chvil
😀 som rada,ze cajik pomohol

martinaaaaa
13. mar 2011

@sunday1
@kefalinek
@nechsazadari
@evasbk
@sunday1
@janemari dakujem aspon tak kratko bolo mi tu s vami dobre vzdy ste ma podrzali v tazkej chvili bolo to super 🙂
vsetkym prajem krasne tehulkovanie a potom zdrave babetka 🙂

mabumi
14. mar 2011

@noe aj ty máš narodeniny 21.4.? tak to sme dve. snáď je to narodeninový dátum predurčený tento rok na úspech, keďže aj janemary má termín 21.4. aj keď tvrdí, že to bude skôr, ale kto vie????
@martinaaaaa zo srdca ti gratulujem. nechal na seba čakať, ale o to väčší poklad to bude 😅 . veľa zdravíčka a radosti vám prajem 😉

kefalinek
14. mar 2011

@evasbk tak tato tema je nasa naj... neboj budeme tu, jedna pre druhu a pre vsetky
@martinaaaaa nemas za co dakovat, tak isto si podrzala aj ty nas, ved preto sme tu 😀 😀 😀 😀

sunday1
14. mar 2011

@martinaaaaa Krásna fotečka, koľko malý váži, vyzerá na poriadneho chlapa 😀