icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

sunday1
26. mar 2011

@makovicka53 Môže to byť aj z hormónov, čo teraz berieš?

makovicka53
26. mar 2011

@sunday1 teraz uz len estrimax a utrogestan...neviem teda ci volat dr. alebo este pockat ET by som mala mat v utorok al stredu...hrozne sa bojim toho OHSS

sunday1
26. mar 2011

@makovicka53 Tak to bude pravdepodobne estrimaxom, ja som to mala tiež. Pre istotu si sleduj príjem a vylučovanie tekutín. Máš aj bolesti?

nechsazadari
26. mar 2011

Ahojte kočky, hoci sa nám zatiahlo, tak krásny víkendík prajem! 😉
@yeliel - kuriatko je mi ľúto, že dostávaš stále taký náklad. Andrológa síce nepoznám, ale tuho rozmýšľam ako ti pomôcť...Neviem, či by som sa sama dokopala k tomu, aby som si za jedno išla odľahčiť hlavičku a dať si poradiť, ako to zvládnuť, k psychológovi, ale asi by to nebol zlý nápad. A ďalej by som asi zanevrela v tomto smere na slovenské cary (píšem to nerada, ale...) a išla asi vyskúšať do Brna. Je to celé na zlosť, že na jednu stranu sa prezentuje veda, ako niečo čo vykreše bábo aj z dôchodkyne a na druhú stranu vďaka ...asi ľahostajnosti, či rutine ho nedostanú z baby v reproduktívnom veku. Oni ho ale nakoniec z teba vydolujú, len keby to toľko nenaťahovali! 😠 😉
evi1 - TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, pre teba aj pre každého kto má chuť. On janemari na to dievčatko a odo mňa na chlapčeka 😀
@makovicka53 - skús zatiaľ zákroky proti nadúvaniu (popýtaj sa v lekárni, plus pohyb, harmančekový čaj...). Ak by si mala bolesti, nie len stavy ako pri vetroch, tak volaj Dr.. Radšej zbytočne volať, než niečo zanedbať. Držím palce na ET! 😵

makovicka53
26. mar 2011

@sunday1 no prijem tekutin mam cca 3 L a na wecko chodim casto...bolesti nejak nemam...no vajecniky pri moceni ma trosku bolia ale to este asi z toho OPU a okrem nafuknutia a problemov s vetrami taktiez akoby ma boleli creva inak necitim ic ziadne krce nic

makovicka53
26. mar 2011

@nechsazadari oki..dakujem za radu 🙂

sunday1
26. mar 2011

@makovicka53 To by malo byť OK, len sa neprestávaj sledovať 😉

makovicka53
26. mar 2011

@sunday1 ...ano to sa veru sledujem a riadne 🙂 ..dakujem pekne

annamary27
26. mar 2011

@nechsazadari ahoj,pekný víkend aj tebe 🙂 🙂 🙂 🙂 ja ho mám trošku okorenený plnými nosovými dutinami,takže som aj rada,že vonku nie je moc pekne a nemusí ma trápiť,že som v posteli. 😵

yeliel
26. mar 2011

@nechsazadari ahoj presne si to trafila do slovenskeho Caru uz nepojdem v tom mame s drahym uplne jasno 😉 🙂

janemari
26. mar 2011

@yeliel ja by som ti odporucila Iscare v Martine ,ale mas to daleko. To je uz asi jednine care na slovensku ,kde maju k tebe osobity a ludsky pristupa aneberu ta ako tovar ci cislo,ktore im prinesie zisk.Ja som sa dlho rozhodovala kam ist ked som riesila ivf a som rada,ze som bola prave tam,lebo asi by osm bola riadne znechutena inym carom co su v okoli,lebo ich referencie su 😝

nechsazadari
27. mar 2011

@annamary27 - dúfam, že si mala v postielke milú spoločnosť 😉 😀 a nádcha povolila. My sme dnes konečne vyumývali a navoskovali autíčko, tak sa tešíme 🙂

noe
28. mar 2011

Ahojte krasky 😵 😵 😵 pozdravujem.... bola som cez vikend v BA, pozriet manzelove sesternice s babatkami a bolo uzasne 😉 A ani neviem ako som sa dostala do ruk vestice, a ze budeme mat 2 deticky, chlapceka a dievcatko. A ze budem skvela mama 🙂 tak sa tesim, verim, ze to pride coskoro 🙂 🙂 🙂

noe
28. mar 2011

@yeliel zlaticko moje. Juj juj juj.... 😠

@evasbk krasne ste si to naplanovali, takze uz bude buduci tatino s rodinkou, spolu chystat izbycku, hladkat brusko.... uzivajte si to, je to to najlepsie co mohol manzelik spravit, tych par euracov zato nestoji 😉

@evi1 😀 😀 😀 ja som sa vcera dozvedela, ze nas caka chlapcek a dievcatko 😀 tak to sa nam musi podarit 😵 😵 😵 velmi sa tesim. Ja mam dlhy protokol, tzn. na 16dc zacinas tabletkami PROVERA, potom pridas DECAPEPTYL ktory pichas kym nepride cervena a potom este pichas od 1 dc a stimulacne a na 14 dc OPU. Takze je tych vceliciek ovela viac. Ale aby boli krasne vajicka, tak vydrzim 🙂

@makovicka53 ja som mala priesne tieto iste priznaky a kedze mam velku predispoziciu na OHSS, tak sme utekali do CAR a nastastie to boli len velmi zvacsene vajecniky. No aj tak som 5 dni pichala inj. aby som sa nezavodnovala a musela vela pit.

kefalinek
28. mar 2011

babenky prosím Vás neviete mi poradit, máme uskladnené embryá /19/ , a ideme ich dat na darcovstvo,len cakame na vysledky z genetiky, neviete ,ci to uskladnenie embrii v heliose martin je za mesiac 9 eur, za vsetky alebo len za jedno????
@noe tak to je krasna sprava

noe
28. mar 2011

@kefalinek ty mas 19 embryjok???? 😨 😨 😨 to si bola v ktorej vyrobni? 😀 😀 😀

kefalinek
28. mar 2011

@noe 😀 😀 😀 😀 v heliose v martine ,na jeden vajecnik si myslim,ze dobra uroda

nechsazadari
28. mar 2011

@kefalinek - bohužiaľ som z GF v Ba, takže neviem, ale klobúk dolu, že idete do darcovstva! Niekto vás bude velebiť do konca svojich dní 😉 😀 😵
@noe - a veštica neprezradila, či budú detičky rovno obe na raz, alebo postupne? Tfuj, tfuj, tfuj, nech má pravdu a už čoskoro sa to začne plniť! Hoci si myslím, že aj bez veštice, teraz idete jednoducho pre detičky a hotovo! 😀

kefalinek
28. mar 2011

@nechsazadari moje vies, po tom všetkom,čo sme si zažili, sme pevne rozhodnuti pomoct aj druhým ,ktorí to potrebujú.

yeliel
28. mar 2011

@kefalinek ahoj moja...krasne rozhodnutie,ste obaja uzasní 🙂

makovicka53
28. mar 2011

@noe ahojky ...no dufam ze ja som v poriadku...bolia ma vajecniky ale tak normalne ich citim...pravu stranu viac pri moceni ...kolko si potom pila tekutin?

annamary27
28. mar 2011

@noe ahoj,tfuj-tfuj,nech má veštica pravdu 😀 😀 😀 😀

sunday1
29. mar 2011

@noe Držím palce, nech sa slová veštice naplnia 😉

janemari
29. mar 2011

@kefalinek aj ja som chcela darovat nase zostavajuce embrijko ale mm ani pocut a ze aj ked ano ci ja zaplatim vsetky vysetrenia a jemu cesty do centra 😠 tak ci chcem ci nie budem musiet dat znicit to moje tazko vydobite embrijko ☹

nechsazadari
30. mar 2011

@janemari - ja síce nemám zákernosti v povahe, ale napadlo ma, ako by šľak triafal toho tvojho "spolutvorcu" embrijka, keby si mu po čase povedala, že si si ho dala zaviesť a chytilo sa. To nevadí, že by to nebola pravda. A až by začal robiť dusno, tak mu povedať, že niečo asi zle pochopil. 😀 😀 🤐 To by bolo škareďácke, ja viem, len si to tak predstavujem 😎 Inak ako sa cítiš? Domka všetko ready na príchod malej?

janemari
30. mar 2011

@nechsazadari ved o to ide,ze on hned volal do centra ked ma vyhodil aby vlastne zistil,ci mi nahodou doktor nevlozil aj druhe embrijko 😠 a ked zistil,ze nie tak rychlo ho znicit,aby tak nemohol urobit.Len tu je zadrhel,ze mne ho vlozit nemozu bez jeho podpisu a ani ho znicit bez mojho.Lenze z coho mam platit uskladnenie a naco ked mi povolenie na vklad nikdy neda 😒 Uz aby to bolo vyriesene 😖 Dnesna poradna dopadla dobre,mala je v poriadku a mozno to dotiahneme az do terminu porodu a nie skor.

nechsazadari
30. mar 2011

@janemari - ste šikulky! Len sa krásne držte. Odložím si frťana, až sa malá narodí a až budem môcť tak ho kopnem na vaše zdravie! 🙂 🙂 🙂 🙂

janemari
30. mar 2011

@nechsazadari tak si daj vajcovy liker,musim priznat ze aj ja som si minuly tyzden dala 😀 No ale nedaj si ked ti ide na chut 🙂

nechsazadari
31. mar 2011

@janemari - mňamky, mňamky - vajcový likérik. Normálne som veľmi slabý ochutnávač alkoholu, ale zakázané ovocie robí svoje. V obchodoch nenápadne poškuľujem po takomto pokušení 🙂 Takže si rada urobím zásoby toho, čo som neodpila počas tehu a snáď dojčenia a potom to dobehnem 😝 😀

janemari
31. mar 2011

@nechsazadari ja nejako neholdujem alkoholu,ale ked som mala tie stresy a jedno zdruhym,veru mala som chut si nieco drisnut 😀 Nuz ale tehu je tehu a kym sa dopracujeme k nejakemu pripitku tak to potrva 😀