2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel nevzdavaj to zlatko viem ze ti velmi tazko tiez to mam za sebou a uz som ani neverila ze sa nam zadari drz sa vyjde to 😉
@martinaaaaa no ja mám stimulku zatiaľ v nedohľadne... ak sa vaječníky vzchopia tak asi tak koncom októbra by sme mohli začať stimulkovať 🙂
PRIDALA SOM ĎALšIE VECI NA PREDAJ A PODARILO SA MI Získať aj zľavu a tým som ponížila aj ceny....tak KUK do bazárika.
Mám aj naušničky ale nemám ešte foto...
M Á M P O T V R D E N Ú Ž I A D O S Ť 😵 😀
Objednaná konzultácia dr. Hrúzik : 17.8.2010 o 14:30 hod............................. a tam sa dozviem všetko o druhom pokuse
monicka gratuluuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, tak a cesta za babenkom sa moze zacat 😵
@kefalinek sestrička v care ma objednávala na konzultáciu a moc sa jej nezdalo, že už druhý krát, lebo vraj jún bol ešte len teraz...... no, nevadí.... vraj sa môže po troch mesiacoch a to ten 2.pokus aj tak by mohol byť 😅 ....aký dátum je 1.pokus?
@monicka7299 ved aj tak so stimulkou a so vsetkymi tymi sonami to a OPu aj tak ten vklad bude dlhsie trvat
@wera ĎAKUJEM..... potešilo ma to....ale musím počkať či stimulku začnem teraz alebo až ďalší mesiac..... po 1.IVF mi nerobili žiadne vyšetrenia.....
ako t o nerobili,mne robili vsetko este aj na mamografiu ma poslali 😲 , lenze ked si to vezmes ak zacnes so stimulkou este tento mesiac aj tak to trva skoro 3 tyzdne, potom OPU a vklad a uz mas predsa august tak ak dobre ratam vklad by ste mali mat september oktober, a ti uz budu 3 mesiace davno fuc
@kefalinek -no veď....dnes už s tým nič neurobím a v utorok sa všetko dozviem.... hádam... ja by som už najradšej začala a dúfam, že vyšetrenie bude len také bežné - krv a sono....

@monicka7299 ahoj monika dlho sme spolu nepisali dufam ze este mozme 😉 ako sa mas co nove myslim so ziadostou a tak