2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Tak kocky dnes hnackujem a zvraciam takze vam ani virusiky neposlem 😖
Ahojte krasky.... tak dnesna krvicka super a prvy Menopur uz je v brusku 😵 😵 😵 juj nech to rychlo opsypa a mame uz OPU 😉
@kefalinek to su zajimave info. Takze aj ked niekto bude mat cele embryjko darovane, tym, ze bude vyrastat u novej mamicky, tak bude ''vonat'' po nej. 🙂 🙂 🙂
@makovicka53 urcite sa bobacik krasne zahryzol. Je tu malo tehuliek, takze to musime napravit 😉
@evi1 zlaticko, ono mozu byt niektore aj za sebou, ze ich na sone dobre nevidi, takze to pocitanie je len orientacne. A urcite ich bude dost aby ste mali krasne embryjka na ET a este aj do mrazacku 😵 😵 😵 Ja mam dnes prvy menopur, takze OPU asi 18.4. mozno skor, uvidime.
@nechsazadari BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAAAAM 🙂 🙂 🙂 dalsi chlapcek, Davidko bude mat partaka 🙂
@annamary27 mnam.... si spravila riadne chute.... tu uz priberiem, len ked to citam 😀
@janemari juj... rychlo sa vyliec. A princeznicka asi caka na krasny datum 21.4.2011 😵 😵 😵
@noe 😀 😀 😀 😀 😀 tebe držím palčeky na úspešný pokus 😀 😀 😀 😀
@annamary27 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem posnazim sa 🙂 🙂 🙂
@noe - ďakujem za blahoželanie 🙂 Už sa teším, keď budem môcť poriadne zo srdca zablahoželať tebe k dvojčiarkovému testu 😵 😵 😵 Stimulácia ubehne, len tie nasledujúce dva týždne budú napínavé a potom pohodička a pomaly sa zaokrúhľovať až k bábätku.
@janemari - joj cítim s tebou, ja som mala minulý týždeň s nevoľnosťami a vracaním a stráááášne moc to neznášam. 😖 😠
Nech to rýchlo prejde, aby si mohla nazbierať sily na pôrod. 😉
Ahojte ,tak cerajsie nevolnosti su prec,nastastie trvali len doobeda a ako som zistila mama bola na tom rovnako.Uvarili sme si cistec,poumyvali sa a bolo ok,takze predsa z oci resp,na niekto "uriekol",kto asi 😠
Dnesna poradna ok,zajtra idem na predoperacne,o tyzden strihame stichy a potom uz rodime 😀 A uz mam aj detsku lekarku vybavenu a popritom som zistila ze kamoska ma termin ked aj ja a ak sa nerozsype ona skor tak budeme spolu v porodnici 🙂 A termin porodu bude predpokladam 19.4. alebo potom toho 21.4. takze tak ci tak na sviatky budem v porodnici ak si to mala nerozmysli hned ako mi dokina strihne stichy 😀
@noe no to ano kiezby si mala pravdu tfuj tfuj tfuj 😀 ...dnes som testovala a zase niiic
@janemari ahojky...citam ze ti to riadne rychlo ubehlo pomalicky mas termin porodu...drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂 ...chcela by som sa ta opytat ked si bola po ET mala si aj nejake bolesti?ja som dnes 8 dPO ET a mne nejak bolesti ustupuju ...len podbrusko citim a krize..vcera ma neskutocne bolela hlava...ranko som skusala aj test 25 ctlivost ale cisty bol jak sneh 😒
@makovicka53 este je skoro nezufaj,vela kockam test ani na 15 po ET nic neukazal a krvicka bola pozitivna.Drzim palce TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@janemari ahoj, to som rada, že je už dobre 😀 . a aj ten krásny dátumík možno bude, že 21. 😅 , a možno aj to bude dobre, že cez sviatky v pôrodnici, aspoň aj na matrike budú mať voľno 😵 a potom stihneš všetko vybaviť pred tm. vidíš, všetko sa to samo nejako vyrieši, veď ten osud už musí byť tebe naklonený.
@janemari si zlata ...no dufajme...som si povedala ze uz ziadny test..ak vydrzim 😀 ...opatrujte sa 😉
@mabumi vidis to ma teda nenapadlo ze bude matrika zavreta 😀 to by bolo 😉
@makovicka53 aj ty sa drz a stale treba verit,pokial to nemas cierne na bielom tak nadej e tu stale 😉
Ahojte tak som po OPU, máme krásnych, zdravých 8 vajíčok 😀 😀 😀 dúfam že sa oplodní z nich čo najviac 😀 Zajtra ráno budem vedieť výsledok. 🙂 Júúúj poriadne bolesti som mala po 2 x opu + nevoľnosť, dali mi čajík a keksík čo som samozrejme zjedla, možno som nemala. Minule mi nebolo špatne a teraz, ešte dobre že bola malá premávka a len zopár aut išlo okolo a videli ma grckať ☹ fujjj
@neo Ano máš pravdu, aj ja som si myslela že ich nevie presne spočítať, ale teraz to už viem 😀 😀 Je ich 8. 😀 Super, držím ti palce aby si mala peknú úrodu. Rýchlo to ubehne a šup na OPU. 😎
@evi1 Zlaticko tak mas to za sebou a krasnych 8 vajicok a moc drzim palce, nech sa ukazu teraz malicki aki su bojovnickovia a ako moc sa lubia 😵 😵 😵
@mirka321
@sunday1
@nechsazadari dakujem, no uvidime ale velmi si prajem, nech uz sa malicke uchyti a ostane s nami navzdy 🙂
@makovicka53 juj... ziadne testovanie, este je skoro. A podari sa to, aj evi. A potom v tej najvacsej zime sa nam narodia krasnucke, zdrave babatka priamo pod vianocny stromcek 🙂
Inak neviem co sa deje, ale mna aj Menopur stipe. Juj.... a to boli take mnam vcelicky a teraz to nieje nic moc. No vydrzim. 😉 🙂
@noe ano to si prajem strasne na vianoce nadherny darcek 🙂 pekne si to napisala 😉
@janemari Ďakujem pekne za výrusíky zobrala som zopár aj do zásoby 🙂)) Zajtra je už budem potrebovať, o 8 ráno mám ET. A šup anjielikovia k mamičke. máme 3 embryjká tak dúfam že sa pekne zahniezdia.
Poriadne sa ti blíži termín, 21.04. je krásny dátum 🙂))) Ako sa cítíte??? Už ste vybrali meno???
babenky strasne ma boli hrdlo, poradte nieco, pre tehulky 😢
@kefalinek ja som na uplnom zaciatku tehu bola chora a brala som homeopatika, konkretne na hrdlo som cmulala propolky, skus
@kefalinek homeopatikum Homeogene 9,cmula sa každu hodinu.ale ked to moc boli,radšej chod k lekárovi nech to nie je angína alebo ešte skús kloktať s čajovníkom.

@annamary27 - jááj ty takto opatrne, ani bublinky, aby si mohla drahému spievať 😝 😀 Ale áno, len sa drž, nech tá drina nevyprchá a si kočka! Teraz som si vypočítala, že ti to vlastne v pohodke vychádza do plaviek pomaly na celé leto aj keď sa okamžite zadarí. 😎 😎 😎 Ja už sa nebudem môcť pri vodných plochách ukazovať, lebo mi ma zatiahli do vody greenpeace 😅