icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
8. máj 2011

@sunday1
@yeliel na chvílu odídem,chce sa mm kúpať,tak ma posiela do sprchy,nech ho potom neruším.o chvílu som späť. 😀

yeliel
8. máj 2011

@annamary27 no ja som na liekoch.. 😝
predtym si mavala take bolesti a teraz ti stacil len cajik? tak?

annamary27
8. máj 2011

@yeliel nedala som si lieky pre istotu,ak by už motyka vystrelila,tak som trpela bez ružového sna,čaj mi podla mna tiež moc nezabral .

yeliel
8. máj 2011

@annamary27 ja som ako brzda asi dnes...ved ked mas mrchu tak coho sa bojis? 😕

annamary27
8. máj 2011

@yeliel je to vo hviezdach moja a v rukách liečitela,takže o tom potom,aby si bola v obraze ti to rozpíšem,ked budem vedieť viac 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
8. máj 2011

@annamary27 mooooooojeeeeeeee nervicky..
ale inac mne vyslo podla jonasa ,ze otehotniem len pocas mrchy...teda,ze vtedy mam plodne dni.. 😕

annamary27
8. máj 2011

@yeliel moja teta vedela tiež otehotnieť len počas ms a tak má aj 2dcéry.

annamary27
8. máj 2011

@yeliel a mne liečitel povedal nech sexíkujeme na tretí den ráno po ms,takže to bol 8mi den cyklu.

yeliel
8. máj 2011

@annamary27 no ja som to este neskusila 😀 😀 😀

janemari
8. máj 2011

Ahojte snazilky,trosku som vas docitala a posielam aj ked mamickovske virusiky MMMMMMMMMM aby ste sa nakazili,o tehu virusiky musite poprosit tehulky 😉 Drzte sa ,myslime na vas aj s LAurinkou 🙂

nechsazadari
9. máj 2011

ahoj @yeliel , no veď aj @martinaaaaa aj my ostatné naisto rátame s tým, že sa pridáte k tehuľkovaniu, preto sa aj téma mala týkať aj vás všetkých, ktoré na to skočíte v roku 2011. 😉 Nech sa ale uvidíme trebárs v téme "Opravujeme vodoinštaláciu" tak sme tu jedna pre druhú a pre všetky snažilky sú tu non- stop držané palečky. 😵 😵 🙂 A ty čo máš nového? Čistíš ešte hlavičku, alebo už v nej vznikajú nejaké konkrétne plány?
@annamary27 - už za desať dní idete na konzultáciu? Teraz je také úžasné počasie, že určite aj on bude špeci nabitý a pomáhať bude ešte lepšie ako doteraz! 😎 😎 😀
@noe - nechcem robiť chute, ale výborná bola tá grilovačka. Taká pohodička s dobrým papkaním. Zapadajúce slniečko, kopec detí, pes, upečené prasiatko a provokatéri pijúci voňavé vínko 😝 😀 😀 😀

Pre hladošov nemám grilované mäsko, ale výživné vírusíky by sa našli 🙂 : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

janemari
9. máj 2011

@nechsazadari ale ti tie tt ubiehaju,ani sa nenazdas a budes mamina 😉

noe
10. máj 2011

@yeliel Ahoj mohykanik 😉 jasne, ze nikam nejdeme, nazov mozno bude neaktualny ale je hlavne, ze sme tu spolu 😵

@annamary27 ty si tajnostkaaaaaaaaaar 😀 hlavne nech je to krasne tajomstvo, pockame si 🙂
@janemari ahoj maminka 😵 ake ste uz velike. Kedy uvidime Laurinku? Daj nejaku foto nech sa vytesime, aka je krasnucka 🙂
@nechsazadari juj, ma nehnevaj, ine chute robis. Ked sme byvali v UK v domceku, tak sme si velmi casto robili BBQ, a musim kupit aj tu na dom nejaky stroj, lebo mam neuveritelnu chut na pecene masko, zeleninku.... mnaaaaaaaaam 😵 ale zatial postacia aj virusiky 😀

My sme mali zas tazku noc, no ale uz je dobre, zda sa, ze hyperstimulak sa so mnou tazko luci, ale odchadza, lebo vidi, ze ho tu nikto nechce 😀

Tehulky, mamulky, je to normalne, ze obcas chytim take krce/ bolesti ako keby mala prist mrcha? Trva to kratucko, no vzdy sa velmi zlaknem a utekam na zachod ci nekrvacam.

martinaaaaa
10. máj 2011

@sunday1 no ja tomu tiez neverim 🙂
@sunday1 ved ty si predsa buduca tehulka 🙂

sunday1
10. máj 2011

@martinaaaaa To dúfam 😀 Len aby to už bolo 😀 😀 😀

nechsazadari
10. máj 2011

@janemari- juj už mi viacerí ľudia povedali, že to už máme za chvíľu. My sa teraz pomaly prepracujeme do tretieho trimestra a skúsime sa nebáť toho vyvrcholenia 😅 Ale asi nakoniec budem ako všetky tehule pri konci povzbudzovať šprčka, aby už prišiel medzi nás. Ako sa vám s Laurinkou býva? Spievate susedom po nociach? 😀

@noe - a to možno, ak počasie a iné okolnosti dovolia, spáchame nejaké to grilovanie ku koncu mesiaca na drahého narodky. Ale to sa ešte uvidí. Hovoríš, že detičky by zmlaskli nejaké to voňavé mäsko? Hmmm, teraz robím chute aj sebe... 😝 Tak pozdravuj do bruška a nech plašia OHSS ako sa dá! Jasné, že maternica teraz bude robiť divné divy, veď sa tam dejú úplne prevratné veci. Červená nemá nárok, už dovolenkuje spolu s tou mojou pod palmami a je im fajn. Ale ak ťa to upokojí, tak si to potvrď ešte u lekára. Ak si dobre pamätám, tak u mňa na úplnom začiatku nejaké kŕče boli.

annamary27
10. máj 2011

@noe ked si dáš janemari medzi priatelov,tak uvidíš fotky malinkej Laurinky na jej profile. 😀 😀 😀 je krásna 😉

yeliel
10. máj 2011

@nechsazadari ahojcek..no esteze tak uz som mala hlavu v smutku 😀 😀 😀
cistim hlavicku...cistim..riesime teraz draheho trosku,,lebo sme zistili,kooonecne kde je asi zakopany problemik so spermoskami..a to chvilu potrva..takze veriime ,ze nam ten doki co sa do toho obul pomoze aspon v tomto 🙂
Kedy sa ja budem citi na daslie IVF tak to neviem ale leto si kazdopadne chceme uzit poriadne..bez lekarov a centier 🙂

@noe to je dobre zlatko len nechoddte...lebo Vas budem este velmi potrebovat 🙂
teba kedy caka prvy ultrazvuk?

nechsazadari
11. máj 2011

@yeliel - želám krásne, horúce, trochu odpočinkové a trochu akčné leto. Niečo na spôsob prázdninového prevedenia 😎

janemari
11. máj 2011

@nechsazadari este som u rodicov,ale uz asi len tento tyzden.Nasi chceli aby som na sviatky bola u nich a este kym dovybavujem vsetky urady.Dnes idem na socialku,zajtra nas caka kontroa klbikov a uz by som mala mat v podstate vsetko vybehane a budeme sa moct nastahovat a byvat v bytiku.

nechsazadari
11. máj 2011

@janemari - to ste mali dobre vymyslené. Aj si nebola v začiatkoch sama, aj sa vaši mohli potešiť z krásnej vnučky. Tak nech sa vám dobre spolu býva, až sa presťahujete. Pozdravuj maličkú!

janemari
11. máj 2011

@nechsazadari dakujeme snad sa rychlo zabyvame. Ano mas pravdu aspon sa nasi vytesili z vnucky.O malu sa staram vlastne sama,len ked chceli malu nakrmit tak som im ju nechala,ale pripravit vanicku na kupanie a tak.Viac menej mi pomohli pri tom,ked som potrebovala ist na urad,tak mi ju postrazili kym som obehla,alebo ked bolo treba ist k lekarovi do druheho mesta,tak ma odviezli.A co mi najviac pomohli tak financne,lebo by som to naozaj nemala sancu zvladnut.

nechsazadari
11. máj 2011

@janemari - už dávnejšie som si uvedomila, že vzťahy medzi rodičmi a deťmi sú tie najpevnejšie (výnimky len potvrdzujú pravidlo) a na rodičov sa môžme asi fakt najviac spoľahnúť. Nech máme seba lepší vzťah s partnerom, to sa môže zmeniť. Hádam budeme aj pre naše detičky takou istotou 🙂 🙂 🙂

janemari
11. máj 2011

@nechsazadari no ja budem mat len Laurinku a ona mna,nebudeme sa mat na koho spolahnut,len jedna na druhu. 😉

sunday1
12. máj 2011

@janemari Som si istá, že si nájdeš partnera (lepšie povedané on Teba 😀 ), ktorý si Vás zaslúži a budete na všetko minimálne traja 😉

janemari
12. máj 2011

@sunday1 momentalne nemam chut a neviem ci budem este niekedy doverovat a lubit 😔

sunday1
12. máj 2011

@janemari To časom prebolí, ešte je to čerstvé. Zo srdca Ti želám, aby prišiel princ na bielom koni 😉

noe
12. máj 2011

Tety vestice, mali ste pravdu, a velmi som verila, ze sa potvrdi a potvrdila 😵 V brusku mam dvoch krasnych velkych krtkov 😵 😵 😵 som len 5tt 3den takze srdiecka este neboli ale mojich oboch krasnych milacikov som videla. Maju takmer 8 mm 😵 😵 😵

@janemari urcite rodicia su velka opora. Ja som teraz u mojich rodicov ked je manzel prec, a mamina chce aby som tu ostala cely cas az do porodu. No uvidime, ale asi sa vratim do BB, ked uz sa budeme citit fajn, predsa clovek potrebuje aj sukromie. Drzim palceky pri stahovani 🙂
@annamary27 dakujem, uz som videla Laurinku a je prekrasna babika 🙂 ako sa zmenil tento kon 😀 😀 😀
@yeliel nikam nejdeme a ked budeme trosku vacsi, tak budeme posielat virusiky. Len su nakazlive, lebo ja som sa asi prejedla tych od weri a vidis 😀 😵 😀

yeliel
12. máj 2011

@noe jupiiiiiiiii blahozelaam.....budem uz papat aj ja poriadne aby som dopadla ako ty 😅 😀 😀 😀 😀

noe
12. máj 2011

@yeliel veru vsetko treba robit poriadne 😀 Radi sa podelime a budem sa snazit aby boli co najvyzivnejsie 😉 Zatial nemozem sladke ani citit, ale syry, acidko a zelenina mi idu, tak nech nam to vydrzi 🙂 🙂 🙂