2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 ja som išla k mojej gyn ,hned ako bol pokus neúspešný,urobila mi kontrolu na hcg,zrážanlivosť krvi a aj cytológiu a vidíš ,tiež sa cítim o.k a našla tam e.coli.
@annamary27
@monicka7299 ja som tiez bola u svojho gydosa, lenze ja som musela, lebo to mam uvadzane ako dalsi potrat,tiez mi robil cytologiu, aj krv, vsetko a nastastie je to ok, len ked si napamatam kedy mi kazal prist na kontrolu 😉 😉 😉 😉 ale to jeden telefonatik vybavi
fíha, no to asi prúser.... ja som nikam nešla...... ani ma to nenapadlo ale čítala som Vás tu a aj tak som sa nikam neodtrepala - já krava 😠
@monicka7299 tak to je super...ze ziadost je uz potvrdena 🙂 som Vas tu rychlo preletela.. 😀 ten odpocinok co nam narjaduju medzi IVF 😀 tu nejde o to kedy sa robi ET ale o tu stimulku ta zatazuje nas oraganizmus a vajecniky preto ta regeneracia 🙂 aspon mne to tak bolo vysvetlene uvadza sa ,ze take 4 az 6 mesiacou...ale ja som mala druhu stimulku uz po 2mesiacoch a nieco 🙂
@annamary27 cavelo moje..nevies tebeb robili aj ten faktor zrazania 8? 🙂 lebo to mi maju dorbit na hemato..vraj to je najdolezitejsie tebe to robila gyn?
@monicka7299 🙂 tak ak budes OK a to urcite budes 😉 mozes zacat veselo stimulkovat 😵
@yeliel ja neviem konkrétne aké mi robila,len ked mi brala krv povedala,že mi spraví aj zrážanlivosť a,že vraj som to mala o.k.Ona je velkým dlžníkom môjmu otcovi tak rátam s tým,že mi robí tie najlepšie-najdôležitejšie vyšetrenia.
ahojte,tak môj manželík dnes obkladá balkon takými tehličkami a svokra mu pri tom asistuje,ja si beham po dome,urobim obed a potom sa budem motkať po záhrade a sa šlahnem na slnko,aby som chytila nejakú farbu,lebo kvoli antibiotikám som nemohla dlho na slnko a už som vybledla z dovolenky.V pondelok sa chystám k obvodnej lekárke,že mi ten kašel neprechádza,nech ma pošle na plúcne,tí sa tomu rozumejú viac.
@janemari mne chvalabohu dorazila už 2krát po IVF včas,ale mám kočky v témach ,ktorým meškala 52dní a dokonca aj 72dní.
@kefalinek u nás pršalo pekne potichučky v noci ,dobre že som včera pokosila a teraz je strašne dusno 26stupnov a oblaky sa striedaju so slnkom.
Dobré ránko sa praje 🙂 Víkend v pohodke, včera pivko s kamoškami v meste - cesta domov prvým nočákom 0:04 hod., tak to bude dnes dlhý pracovný deň 😅 .........ale neva-aspoň sme sa vykvákali 🙂
🙂 Dobre ranko babule 🙂 takze konecne som sa dovolala k Dr.HPV nebolo zistene 🙂 Chlamydie su tiez negativne 🙂 takze jupiiii 🙂 len ten Streptococcus agalactiae tam furt strasi 😝 mam dohodnutu konzultaciu na hemato tak uvidime,ze co tam 🙂
takto pridi k nam my sme velka rodina, a kazdu chvilku nieco grilujeme alebo opekame alebo gualsikujeme 😅 vidis a ten moja zase nechce nic okrem masa
Ahojte ako vidim gulasikujete a grilujete mnaaaaaaaaam.Ja stale cakam a spievam si nechodi,stale nechodi .... mrcha jedna 😀 Ja mam tento zytden pobedne a okrem toho aj nejake behacky dobeda tak neviem ako sem budem stihat chodit 😎
ahojte,ja sa dnes pokúsim spraviť trasenú tortu pre drahého,zajtra má 33rôčkov. @yeliel som rada,že máš dobré výsledky.ja som zatial nezačala brat tie globule na e.coli,ak by ma v piatok chceli v centre prekuknúť,začnem až po tom.mám ich užiť iba 10,tak to stíham pred ms v pohode vybrať.

@annamary27 nebola....dnes som si bola pre recept na duphaston.... veď som ani nedostala žiadne papiere tak ja neviem.... ale cítim sa v pohodke... no, uvidím... buď to bude tento mesiac alebo ten ďalší - ale radšej by som už začala tento mesiac 🙂