icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
13. máj 2011

@noe a si mi neverila 🙂))))) tak vitaj medzi nami tehulkami, a gratulujem k dvom drobcekom
@janemari neboj ono to potom pride ako blesk z jasneho neba , ani nebudes vediet

martinaaaaa
13. máj 2011

@janemari aj ja verim ze sa raz zalubis a uz nebudes sklamana zasluzis si to 🙂 teraz to neries ono stastie si ta najde 🙂 🙂 a mas pravdu laurinka tu bude vzdy pre teba a tu budes vzdy pre nu

mirka321
13. máj 2011

@noe gratulujem 🙂
veľmi sa s Tebou teším
držím palčeky a držte sa

annamary27
13. máj 2011

@noe
@yeliel
@sunday1
@nechsazadari
@martinaaaaa ahojte kočeny,pekný víkend Vám želám.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
13. máj 2011

@kefalinek
@mirka321 ahojte kočeny,pekný víkend Vám želám 😀 😀 😀 😀 😀

janemari
13. máj 2011

@sunday1 no uz to prebolelo,bolo to velmi tazke na zaciatku a stale som verila a dufala,ze sa to poriesi. Ale po tom ako sa spraval a zachoval nielen voci mne a mojej rodine,ale hlavne voci malej je neodpustitelne. Necitim k nemu vobec nic,uz ani odpor.Skratka je to pre mna nikto a tak to zostane.Citovo som uzavreta a pre mna je podstatna malicka,aby bola spokojna a stastna.A ci niekto bude v mojom zivote neriesim.
@noe ja som uz prestahovana,uz len par veci co tu mame aj smalou odnesieme aj v kociku,alebo autom.

janemari
13. máj 2011

@kefalinek
@martinaaaaa aj mm prisiel ako blesk z jasneho neba a ako to dopadlo 😖 Ale samozrejme keby to bol naozaj clovek ktory ma bude mat rad a vazit si ma a dokaze prijat aj malicku tak by som mu mozno sancu dala,ale musel by mi dat velmi vela casu.

nechsazadari
14. máj 2011

@annamary27 a všetky koníkové kamošky (aby som niektorú nevynechala 😉 ) Super víkendík aj vám!

mirka321
14. máj 2011

@annamary27 ďakujeme
aj Tebe krááásny víkendík prajem a v nedeľu si šetri hlasivky, keď budeš fandiť 🙂

kefalinek
15. máj 2011

@annamary27 ahoj tak prijemny hokejovy zazitok, u nas su dnes hody, a prsi ako z krhly, a poobede ma bracho krstenie tak mame aspon peknu nedelu.
@janemari neboj, ak mu bude na tebe zalezat a bude ta lubit da ti casu kolko potrebujes 😉

annamary27
15. máj 2011

@kefalinek ahoj,dík,u nás tiež leje asi už od noci,ale pevne dúfam,že to do večera prejde,nech nemusím vláčiť dáždnik so sebou na ten hokej,lebo by som ho tam musela vyhodiť. 😉

annamary27
15. máj 2011

@mirka321 ahoj,o hlasivky nemám strach,kedže naši nehraju,budem len silno držať palce družstvu pre ktoré sa rozhodnem 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
15. máj 2011

@annamary27 - ja budem fandiť Fínom, lebo sú so Švédskom ako my s Čechmi. Ale hlavne počítam s kvalitným hokejom. Ale samo, že pri zápase o bronz zasa fandím Čechom 😉 😀 😀 😀

annamary27
15. máj 2011

@nechsazadari asi aj ja budem držať Fínom,aj ked sme s nimi prehrali,lebo Švédov nemusím.Takže budem kričať SUOMI 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ale jasné,že si beriem svoj Slovakia šál,aby vedeli kto som ,čo som,odkial som 😵 😵

martinaaaaa
15. máj 2011

@janemari viem o com hovorim 🙂 a casu budes mat na to dost 🙂

martinaaaaa
15. máj 2011

@annamary27 pekny vikend sice trochu neskor ale proste nestiham 🙂

janemari
16. máj 2011

Ahojte kocky,vcera som vobec nestihla prist na net.Prisla som povzbudit snazilky,opytat sa tehuliek ako sa citia. A neviete ako sa drzi wera?

mirka321
16. máj 2011

@janemari
ďakujeme za povzbudenie 🙂
pekný deň všetkým 😉

yeliel
16. máj 2011

ahoj babule 🙂 kde ste vsetky? 🙂

chicca555
autor
16. máj 2011

@mirka321 ahojky 🙂 🙂

zlatanka30
16. máj 2011

hlásim že @wera sa dnes stala maminou11:13 Emka 2600g 46cm a o 11:13 Adamko 2350g a 47cm

nechsazadari
17. máj 2011

@zlatanka30 - ďakujeme za skvelé správičky! Tebe sa ako darí? Čo nového?
@wera - Blahoželám, blahoželám, blahoželám! Drobčekovia majú krásne rozmery, super, že sa Ti dve detičky podarilo vynosiť do takýchto vydarených parametrov 😵 😵 😵 Kde sú časy, keď to boli pár milimetrové bublinky- teraz sa asi pekne ozývajú. Nech ste zdravučký a nič vám nechýba! Veľa šťastíčka!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@noe - ako moja?Dúfam, že bruško poslúcha a maličký úspešne plašia všetky nepríjemné stavy. 😉

noe
17. máj 2011

@wera BLAHOZELAAAAAAAAAAAAAM 😉 😵 😵 😵 Emka sa nenechala utlacat v brusku Adamkom, krasne vahy 😵 Vela milecka prajem, nech babatka vela spinkaju a usmievaju sa na mamicku.
A viac asi nic rozumne nenapisem, lebo si vytopim laptop 😀 😀 😀
Velmi sa tesim a na Vianoce vas nasledujeme 😉

kefalinek
17. máj 2011

@wera balhozeelaaaaaaaaaaaaaam

noe
17. máj 2011

@mirka321
@annamary27
@janemari
@chicca555
@zlatanka30
@nechsazadari
@kefalinek
@yeliel ahojte, my sme mali krasny vikend. V piatok prisiel manzelik a vcera vecer odchadzal. Tak sme sa vytesovali 😵 😵 😵 Manzelik je uplne uzasny. Vymyslal strategicky plan, ze kto sa o mna postara, kym tu nebude, hlavne s nakupmi, aby som nic tazke nezvihala. Najradsej by nas zbalil a staral sa o nas v Belgicku 😀 A velmi sa tesi. Tento vikend bol ako v prve dni zamilovanosti. Len sme sa tulili, mojkali, a boli velmi stastni. Ti mali drobcekovia dokazu velke zazraky 😵 😵 😵

Krasny dnik 🙂

noe
17. máj 2011

@kefalinek kedy budete vediet pohlavie babatiek? 😉

kefalinek
17. máj 2011

@noe 😀 😀 😀

kefalinek
17. máj 2011

@noe az sa narodia, my to nechceme vediet , hlavne nech su zdravucke

janemari
17. máj 2011

@wera gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

noe
17. máj 2011

@kefalinek 😉 tak to mate v zasobe peknu zbierku mien 😀 My sme premyslali len nad jednym chlapcenskym a aj to je velky problem, nie este dve 😀 Dievcenskych sa nam viac paci, ale meno pre chlapceka, to je tazky oriesok. Preto ta obdivujem 😉