2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@kefalinek
@noe ja som bola na vyber sama a tiez som sa nevedela rozhodnut 😀 takze pokial sa dvaja zhodnu na jednom tak je to fajn a lahsie,ale pokial nemate nejake meno po akom ste vzdy tuzili je velmi tazke sa rozhodnut. Drzim palce aby ste vybrali mena ktore vas uspokoja. A ake ste zatial vybrali?
@noe - super, že si to takto užívate 😉 A počkaj, až ti narastie bruško. Môj manžel sa na mňa pred tým nikdy nepozeral s takou láskou a nehou, ako teraz. Navyše, ak máš v brušku až dva pokladíky, tak ťa mužíček asi od lásky zje 😀 😀 😀 S tým klobúkom to skúste - naši pri mne ťahali z klobúka, ťahali a všetko, čo vytiahli zavrhli pokiaľ nevytiahli to meno, ktoré vlastne naozaj chceli 😝
@kefalinek nechajte vybrat Sarinku 😉
@janemari pri dievcatku mam srdcovku uz davno a aj manzelovi sa velmi paci, ale pri chlapcekovi.... no este, ze tehotenstvo trva tak dlho 😀
@mirka321 dakujeme moc, a moc drzime palce aby bol KET uspesny 😵
@nechsazadari krasne ako to ti nasi chlapi prezivaju 😵 My sme si vzacnejsi o to viac, ze ja som uz dlho na Slovensku a on v Belgicku. Takze sa vidime velmi malo. No nejako vydrzime a v zime uz budeme spolu 😉
@nechsazadari normalne az neuveretilne ze aj taky muzi existuju,uprimne ti ho zavidim 😔
@noe aj ja som si hovorila,ked bude chlapec nemam problem s menom,ked sa zistilo,ze to bude baba tak som si povedala,ze do konca tehu casu dost. Ked som sa konecne rozhodla pre Lauru nastali pochybnosti a zacala som uvazovat nad inymi menami.A nakoniec som sa vzdy vratila k Laure 😀
@noe - žiadna sranda byť pri takýchto významných veciach sama, hoci ty už sama vlastne nie si. Máš časť mužíčka najbližšie ako sa dá 😉 Hoci leto hrozne moc ľúbim, aj tak nech už je zima. Aj vy budete spolu, aj ja dúfam, že ten prvotný nápor s mimčom bude za nami. Vlastne sa teraz teším na všetko čo ma v blízkej budúcnosti čaká. (ťuk, ťuk, ťuk- aby to boli pekné veci)
@janemari - existujú a nebude to až taký výnimočný jav, až príde čas tak mi celá šťastná napíšeš, že to poznáš z vlastnej skúsenosti. 🙂 Aj keď musím priznať, že pre mňa je ten môj absolútne výnimočný 😵 😵 😵
@kefalinek - chi, chi - malý Dedko 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari tak viem,ze nie kazdy od radosti vyhodi zenu z domu ked konecne otehotnie 😠 ale naozaj muzov,ktory miluju svoje zeny a vazia si ich,su im oporou je velmi malo 😖
tak aspoň v tomto mááám velikánske šťastie, že mám mm akého mám,
milujúceho, starostlivého, proste má všetko čo mám mať.....
a pevne verím, že aj vytúženého bábätka sa raz dočkáme 🙂
asi nemôžeme mať všetko naraz , aby sme sa od toľkého šťastia nezbláznili.
pekný deň všetkým
@janemari
@mirka321 - nech sa tým naším mužíčkom skvelým darí a hlavne nech im to vydrží "nafurt" !!! 😀 😀 😀 😉 Aj bábo už niekde sedí v čakárni, hompáľa nožičkami a nevie sa dočkať kedy príde na rad 😵 😵 😵 😎
@nechsazadari máš pravdu, nech sa im len darí a spolu s nimi aj nám 😉
tento rok si dávam záväzok, že budem aj ja pokračovať v tehuľkovských šľapajách 🙂
nech už to naše bábo nesedí v čakárni, ale v mojom brušku a tam nech si hompáľa nožičkami 🙂
normálne, že básnické črevo háháááá
pekný slniečkový deň aj Tebe
Ahojte, vcera sme boli na konzultacii ohladom ivf, vsetko v poho, len na konci ma doky priklincoval otazkou, ktore lieky si vyberiem na pichanie: gonal alebo puregon vo forme pera (mam ratat cca 300€) alebo menopur o stovku lacnejsi, ale v klasickych injekciach... Kvalitativne su vraj rovnake, tak by som asi zvolila ten menopur, len neviem, ci zvladnem tie injekcie... 😕 Poradte mi, viem, ze vsetky uz mate toto rozhodnutie za sebou... Pocas stimulky sa vraj podavaju aj ine lieky, tie su tiez aj vo forme pera alebo nejakej tbl? Lebo ak to ma byt tiez injekcia, potom nemam co vahat a beriem ten menopur...
Mam strach, no na druhej strane sa tesim, lebo mozno je to konecne krocik vpred... dakujem za kazdu Vasu odpoved, ktora mi pomoze v rozhodovani... dnes mam dokymu potvrdit co da do ziadosti, takze nemam az tak vela casu. Diky 🙂
@zuzanka7834 neboj sa zvladnes to.ja som mala pri prvom ivf gonal ,co bolo vlastne pero.teraz mam menopur a injekcie som musela zarabat,ale pohoda.najhorsia bola prva.potom to uz islo
@zuzanka7834 ja som mala gonal,čo je pero a tam už máš roztok zarobený a iba si nastavíš výšku dávky akú Ti povedia a picháš do bruška
no a menopur si zarábaš ako píše zlatanka a to bude potom z Teba taká sestrička, pretože si to musíš zarobiť ako injekciu...
držím palčeky
@zlatanka30
@mirka321 babulky dakujem. Uz som volala dokymu, dali sme tam predsa len gonal... vraj tie pera aj menej bolia, okrem toho moj mm by nebol schopny pichnut do mna ihlu a ja tiez pochybujem ze by som to zvladla... Uf, teraz uz iba cakat na schvalenie... Baby vy ste v akom stadiu?
@zuzanka7834 ten gonal ma velmi tenucku ihlu vobec to neboli.je to pohodicka.ja mam v utorok opu
@zuzanka7834 ahoj,ja som mala diphereline-pichal sa pod kožu injekciu,menopur do svalu/zadku/ a puregon som mala v pere,ale mna sa nikto nepýtal,čo chcem,prišla schválená žiadosť a v tej schválené typy injekcií,to je mi novinka,že si máš vybrať sama.
@annamary27 ja chodím do Helíka a mňa sa tiež dokina v centre pýtala, aký typ injekcií chcem a tie, ktoré som si vybrala tie napísali do žiadosti o IVF a ja som žiadosť podpísala, v Blave sa podľa toho asi nepýtajú, taká novinka
@kefalinek krasne mena by vybrala hlavne ten DEDKO 😀 😀 😀
Tehulky, mamicky potrebujem poradit. Viem, ze wera mala tento problem, no ona sa teraz venuje babatkam. 😵 Dnes rano som zacala krvacat sme 6+ 5tt. Strasne som sa zlakla, zalahla som zas do postele a do polhodiny na zachode som uz kravacala ovela viac. Hned som volala do CAR a utekali sme, cestou sa to ukludnilo. A na sone bol hematom. Takze este mozem z neho kravacat, ale mal by sa pomaly vstrebat. Bol sice velmi dlhy ale len 5mm siroky. Ale babatenka su vporiadku. Zas podrastli, dokonca su o den dopredu vo velkosti, srdiecka biju ako tie najasnejsie zvony. Velmi sa bojim o malickych, moze im to nejako ublizit?
@mirka321 len mi je to zvláštne,že laika sa pýtaju aké injekcie chce,ved by to mal určiť lekár podla diagnozy a hormonálneho profilu.
@noe Ahojky, ty si celá ja.....Aj ja som mala tieto problémy, takže presne viem ako sa citiš. Ja som takto krvacala do 8 tt, potom to prestalo a 12 TT zas, ale to už som išla do nemocnice. Do toho 8 tt som mala hematom a v 12 tt mi povedali, že hematom tam už nieje a to krvacanie može znamenat, že maternica sa pripravuje. V nemocnici nas bolo vela žien čo sme tam ležali koli špineniu, alebo krvacaniu všetky sme boli do toho 3 masiaca. Viem, že si sa isto velmi prelakla, ale pokial su babatka ok, tak nestresuj. Moj doki mi povedal aby som si toho nevšímala, no jemu sa to povie, že??? Držkaj sa a hlavne lež a odpočívaj 😉
@sunday1 Ahoj, u nas žiadne nove spravy.Vo štvrtok idem na poradnu a v piatok na prenat. ultrazvuk a potom ma budu objednavat na Kramare, kde si dohodneme hospitalizáciu 😒 Brucho mi ide prasknut, krpci ma už dole tlačia,tak som len doma a odpočívam. A nejaky pako sused tu vrta do panela 😠

@noe joj moja nemas ma preco obdivovat, my sme sa s manzelikom zhodli len na dvoch chlapcenskych a dievcenske nemam ani sajnu,tam sa akosi nezhodneme