2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@evasbk ahoj skoro mamicka 😉 tesim sa, ze ste este pokope a este urcite aspom tie 2 tyzdne budete 🙂 Skontroluj vybavicku ci mate vsetko, pripadne nieco este cez netik poobjednavaj, posli manzelika, nech ti donesie z pozicovne nejake rozpravky a komedie a ubehne to ako voda 😵 A hlavne si vychutnavaj ranajky/ obed/ veceru do postele, to sa asi tak skoro nezopakuje 🙂 😀 😀 Este musis trosku chlapcekov vykrmit, nech su pekni bambuliacikovia ako weri 😉
@martinaaaaa jeeej Davidko je krasnucky 🙂 take velke babo oproti tym mojim drobcekom...uz sa tesim ked budeme aj my takyto velkaci 🙂
@noe najdolezitejsie je ze uz nekrvacas, to spinenie je v pohode aspon sa ta potvora hematom vyplavuje 🙂 ...ja som spinila vyse mesiaca, ale vzdy na kontrole som aspon videla ze sa hematom zmensoval 🙂
no mne sa stale nechce uverit ze mame doma dva pokladiky...ked si predstavim ze v septembri sme sa len snazili...aj ten cas strasne leti...za chvilku budu vianoce a budeme sa tesit z fotiek tvojich drobcekov 🙂 som zvedava ci budete mat chlapcekov, dievcatka alebo parik... 🙂
dufam ze poriadne oddychujes a nechas sa rozmaznavat 🙂 drzkaj sa, moc na vas myslim 🙂
@evasbk ahoj moja 🙂 juj to mate nadherne vahy 🙂 chodis na poradnu k dr.plankovi? Neboj ak by nieco nebolo okey tak by si ta urcite nechali v nemocke...mna si doki nechal v nemocke ked sa mi zacal skracovat krcok maternice a mala som bolesti a tlaky pri chodeni, to bolo v 36tt ale tiez som si myslela ze si ma v nemocke nechaju uz skor, bola by som sa tam citila istejsie ako doma.....ale ver mi ze doma mas vacsi klud, v nemocke je strasny rozruch, stale nejake vizity, sestricky tam lietali, spat sa mi tam nedalo lebo tam bol rozruch...a poviem Ti pravdu ze jedine co mi tam hovorili bolo "trpezlivost" uz som na to slovo alergicka...
@evasbk - Evička ty si super inkubátor! Keď si pomyslím, že som len dva týždne za tebou a mám v brušku len jedno bábo podľa odhadu cca 1400 gramové, tak tí tvoji loptoši sa u teba majú ako vo vatičke. Určite si mami taxi budú ešte minimálne pár týždňov užívať 😉
@noe - ešte mám štvrtinu tehu pred sebou, dúfam, že sa nebudem ponáhľať. 🙂 Ako si sa mi nechce veriť, že by sa ma to lezenie na stôl fakt malo týkať 😀 A čo drobčekovia? Už spolu mastia v brušku mariáš? 😀 😀 😀 😀
@nechsazadari
@noe dakujem ociska ma po tatovi a chuti mu materske mliecko 🙂
@evasbk dakujem ved uz to mas za par 😉 uz za chvilu budes mat drodcov doma a tiez su to velke babetka drzim palce 😎
@wera aj vy taki budete strasne to leti prajem vam vele vele mm mliecka, aby ste boli zdravi 🙂 🙂
@evasbk ja som chodievala na rizikovú poradňu k Dr. Plankovi lebo iba on má rizikové pacientky, ale pokiaľ sa už o Teba staral Čunderlík tak asi budeš chodiť k nemu.... a aj Ti povedal ako to vyzerá kedy asi budeš rodiť? ja si myslím že pri najbližšej kontrole Ťa už hospitalizujú aby Ťa mali pod kontrolou 🙂
@martinaaaaa veď práve toho sa bojím že to bude tak rýchlo utekať, že si nestihnem ani drobčekov užiť takýchto maličkých.... veď už teraz sa mi zdajú väčší a chutí im teda riadne 🙂 ....s tým mliečkom je to u mňa veľmi biedne....tak musíme papať bebu, ale nevadí stresovať sa kvôli tomu nebudem.... 🙂
@wera urcite nestresuj a aj keby si mala pre kazdeho jednu lyzicku materskeho mliecka tak im to davaj mozno sa to zda zbytocne ale aj ta trocha je velmi zdrava 🙂 prajem vela stasticka tebe a celej rodinke 🙂 🙂 🙂
@martinaaaaa ved ja to tak aj robím, že odsávam a keď nazbieram tak večer každý dostane svoju dávku 🙂 🙂 🙂
@wera super si proste sikulka 🙂
@martinaaaaa 🙂 🙂 🙂
ahojte babuľky 🙂
tak my sme boli včera na prvej poradni 🙂
Emka váži 2695 gramov a od prepustenia z nemocky pribrala 335 gramov, meria už 50 cm.
Adamko váži 2570 gramov a od prepustenia z nemocky pribral 340 gramov a meria 49 cm.
Obidvaja sú zdravučkí, len Adamko má v puske múčnatku tak budeme pár dní potierať vodičkou čo nám predpísala pani doktorka 🙂
A pridávam aj fotečku ako sme išli k pani doktorke vychystaný 🙂 🙂 🙂
...dnes by sme chceli ísť na prvú prechádzku von v kočíku, tak dúfam že bude pekné počasie 🙂
prajem krásny víkendík 🙂
@wera - paráda, že priberáte! Maličkí sú ako bábiky - rozkošní 🙂 Dúfam, že vám prvá vychádzka vyšla a nezmokli ste. U nás búrky stále krúžia...Koniec koncov aj dnes je krásny dník 😎 pekný víkend aj tebe a family.
Halóóó kočky snažilky, ako sa máte? Už sa teším až sa zasa niektorá rozbehnete a pridáte sa k tehulkám. Aj keď jeseň je možno priaznivejšie obdobie ako tieto horúčavy...mno-nech je ako chce, myslím na vás! 😉
@nechsazadari ďakujeme 🙂 no sú to moje malé bábiky 🙂 🙂 🙂 bojím sa toho že si ich ani nestihnem užiť takýchto maličkých a už budú behať po svojich...ten čas strašne rýchlo letí...
a Ty sa máš inak ako? ako sa Ti tehuľkuje teraz v týchto teplách?
juj no dúfam, že dnes bude pekne lebo chceme ísť zase kočíkovať 🙂 🙂 🙂
@wera ti su ako z rozpravky. Dvaja drobcekovia, a Eminka - princeznicka ake ma satocky 😵 😵 😵 Hlavne nech ste zdravi a chuti vam papat. Krasne priberaju 🙂
Ako dlho trvaju prechadzky? Ste len tak kratko na par minut, alebo sa moze uz aj dlhsie? A ako sa paci drobcekom vonku? 😉
@nechsazadari ahoj tehulka 😀 😉 kedy uvidim Palkov domcek? Manzelik ma v stredu vecer prekvapil a vola mi, ze cestuje domov sice dnes uz naspat, ale aj tych par dni bolo uzasnych 😉 A normalne co bol doma mi zacalo brusko rast. Uz ho len tak neskryjem 😀 Sme sa nasmiali, ze to je asi prvy a posledny krat, co sa tesi, ked mu manzelka pribera 😀 A veru mas pravdu, nejako to tu stichlo. Ja som uz planovala buduci tyzden posielat pomalicky TTT a asi nebudem mat komu 😨
@wera no proste uplna dokonalost 🙂 🙂
@nechsazadari ďakujeme za tvoje myšlienky na nás..........pomaly sa tu začínam cítiť ako nejaký inventár.....
Ahojte babulky dlho som tu nebola, tak vas vsetky zdravim, dnes sme pili glukozu na cukrovku,zatial sa vo mne drzi uvidime,ci nepojde dolu potrubim 😎
@noe ako sa maju drobcekovia
@wera tie tvoje deticky su hotovi anielokovia , aky su zaltucki
@annamary27 ahojcek , neboj ziadny inventar, ale super kamoska 😀 😀 😀 😀
@wera aký ste krásny a ten kočík vyzerá super,držte sa 😀 😀
@wera - ja sa občas pripájam ku kámoške s kočíkom a keďže malá vtedy vždy spí, tak je to pohodička. Hádam vám tak nefučí, ako u nás a môžete ten zlatý kočík aj so živými bábikami poriadne prevetrať. Mimochodom vyzeráš tam, ako ich staršia sestra 😉 Mne sa cez deň tehulkuje fajn, ale to spanie v noci... 😝 A bude húř. Nevadí, nevadííí!
@noe - ja sa stavím, že ak zavesíš T vírusíky na net, tak sa aj nejaký "nepriznaný" hladoš vždy nájde. 😀
@annamary27 - ak si inventár ty, tak potom aj my ostatné. Dobrovoľne a s nadšením! Nech žije náš babinec 😀 😀 😀 😀 😀
@janemari ďakujeme 🙂 no je to úžasný pocit ísť po takom dlhom čase von...keďže som domka ležala na rizikovom tak som sa dostala maximálne tak niekam autom a tam som si sadla na lavičku... 😝
@annamary27 ďakujeme moja 🙂 a ako pokračujete s liečiteľom? moc Vám držkám palčeky 🙂
@nechsazadari tu u nás fúka len trochu tak sa to dá 🙂 chi že staršia sestra, ďakujem 😀 ale ja mám pocit že potom tehotenstve a pôrode som zostarla o 10 rokov... uvidíme či to tak zostane keď sa dám dokopy...
a najlepšie je že mám stále dosť veľké bruško ako v 5tom mesiaci tak by som chcela vedieť čo si ľudia o mne myslia......že dve malé v kočíku a ďalšie na ceste 😀 😎 😵
s tým spaním v noci viem presne o čom hovoríš, ja som mávala také bolesti že som sa nevedela otočiť z jednej strany na druhú...ale mne veľmi pomohol taký obrovský vankúš na kojenie a podložila som si ním bruško a aj chrbát a hneď to bolo lepšie 😉
@wera štvrtok mám v pláne ísť k nemu už tretíkrát na kontrolu...dúfam,že mi povie dobré správy 😵 😵 😵
@annamary27 budem Ti moc moc drzat palceky 🙂

@janemari Ahojky. dr nepovedal na kolko, len že som trošičku otvorená. No ved ja sa bojím toho, že ma odtečie plodova voda a na Kramare to mám cca 150 km. ale radšej nebudem na to mysliet, ved 2 t vydržím vylihovať pred tv a nechat sa obsakovat manželom 😉 O par týždnov možem na to zabudnut 😀 A malinká poslucha??