2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@nechsazadari U nás všetko po starom, ale aspoň z Vás sa vytešujem A na vírusíky ja mám chuť stále
@sunday1 - TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Len čo sa začneme vytešovať my z teba, už sa ti ani nebude chcieť veriť, že to niekedy bolo aj inak. Abrakadabra nech už to je! 😉 😵 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari Ďakujem, snáď sa k Vám raz pridám 😉
@sunday1 - úplne určite!!! 🙂 🙂 🙂
@sunday1 pripajam mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vitusiky pre teba 🙂
@martinaaaaa Mňam. Ďakujem 😉
@nechsazadari a ostala si po ET doma alebo si isla do prace a uz si na materskej? Po IVF sa berie tehotenstvo ako rizikove ci nie, ked niesu ziadne problemy?
U nas je to nejaky zacarovany kruh 😖 Najskor hyperstimulak, hned potom krvacanie a spinenie a teraz ked skoncilo, tak naplno dorazila alergia. Nadcha ani kychanie aj ked cely den to sa da, ale ked mi vcera opuchli oci a strasne svrbeli, tak to uz je na nervy 😒 no nejako zvladneme. Dnes poprsalo tak je lespie. Ale zda sa, ze mackom to neprekaza. Dnes sa tato zo mna smial, ze mam nejaky apetit a nejako casto😀
@yeliel
@annamary27
@sunday1 virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT x2 🤐 🤐 pekne papajte, lebo tehulky tu o par dni odrodia a ja tu ostanem sama. Potrebujem nejaku "mladu' spolutehulku 😉 🙂
@noe mnam-mnam-vydrž ešte niečo vyše mesiaca a uvidím čo sa dá robiť ohladom tvojho želania 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sunday1
@annamary27 veru kocky posnazte sa 😀 by ste mi spravili radost 😀 😉 Moc moc vam to prajem. Je to neopisatelny pocit a to mam za sebou len par dni tehulkovania. Taky mali cloviecik dokaze prevratit cely zivot naruby, este ma len par centimetrov a uz sa cely svet toci len okolo neho 😵 😵 😵
@noe - ja som sa išla dlhodobo scvoknúť v práci, takže som dala výpoveď a hovorila som si- buď budem tehu, alebo si nájdem dačo iné. Zdá sa, napriek finačnej stránke, že som urobila dobre, lebo cez obdobie OPU aj ET som už bola doba a doberala dovolenku. Narozdiel od prvého pokusu som teraz mohla byť v pohode a myslím, že to prispelo k pozitívnemu výsledku 🙂 V literatúre sa píše, že umelé oplodnenie rovná sa rizikové tehu, častejšie návštevy u lekára... u mňa to vôbec neplatilo. Aj ty pri kýchaní ideš pre istotu do podrepu, alebo ty, narozdiel odo mňa, kýchaš ako človek a nie ako tlakový hrniec? 😉 😝 😀 😀
@kefalinek - čo som to hovorila o tom, ako by som nevydržala sexuálnu abstinenciu? Od včera máme embargo. Baúúúú 😠 😲 😝 😝 😝 😀
@annamary27, @sunday1 a všetky kočky pri chuti: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@nechsazadari Ďakujem 😉
Haloooo žienky, kde ste?????
@evasbk Hovorila si im, že by si tam radšej ostala? Dúfam, že to takto neriešili kvôli tomu, že nemajú voľné postele 😖 Stále sa spolieham na to, že majú zdravý úsudok a keby hrozil pôrod, tak Ťa domov nepošlú, to by bolo veľké riziko aj pre nemocnicu 😖 Bola si zase u Dr. Čunderlíka?
@sunday1 Hovorila som im to, ale dr Čunderlik mi povedal, že načo tam budem ležat mesiac a že keby nastali komplikacie aby som došla v ktorukolvek hodinu, zda sa mi to nezodpovedné, nakolko moj dr mi povedal, že sa začínam otvarat a ked nastanu komplikacie a ostanem trčat na dialnici v kolone, tak kto bude za to zodpovedný??Čakala som , že BA sa bude spravat zodpovednejšie.
ahojte, ako sa mate? ja nemam nic noveho 🙂
Ahojte kočky!
@evasbk - posielam pozdravy z môjho bruška do tvojho. Ešte taká stupidná otázka- keby dačo, nešla by si radšej do nejakej bližšej pôrodnice? A prípadne potom presun na Kramáre? Ale želám ti, aby si sa dostala na lôžko v Krámaroch ešte v predstihu a pohode!!!
@nechsazadari keby to záležalo na mne, tak rodím isto tu niekde kde bývam, ale musím rodit v BA koli maličkemu- Hned ako sa narodí tak si ho berie kardiocentrum ☹

@sunday1 - ahojky, ako sa máš? Len čo budeš mať chuť na vírusíky, stačí sa ozvať. Ešte nejaký ten týždeň by sme mali mať do zásoby a rada sa podelím 😉
@kefalinek - hmm, tiež občas vyzerám to "potóóóm" a sama som zvedavá, ako sa mi v tomto smere zmení život. Vám to doma bude o to čakanie viac a lepšie chutiť. 😉 😝 A už som slušná...
@noe - je fakt, že aj ja som ako IVF-ková čakala nejaké špeci prístupy, ale nakoniec som rada, že mám normálne tehu s normálnym prístupom. Lenže je to aj tým, že my sme našťastie žiadne komplikácie nemali. Tak nech len rastú mackovia 😵 😵