icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
16. aug 2010

@janemari ani ja som este druhu nedostala..uz ma aj pobolievalo brusko...krize a mala som aj 1den take jemnulinke spinenie a potom nic 😝 lieky na ketko tiez uz doma 😉 ale este to hemeto pre istotu doriesim ked som uz tolko cakala 🙂

yeliel
16. aug 2010

@annamary27 ahoj..som ich studovala vraj to nieje nic hrozne tie e.coli...jej muzicek ma narodky...ten moj mal vcera 34r. 🙂 dnes ideme na veceru lebo vcera mal nocnu dnes sa vyspinka a pojdeme si to uzit 🙂 Takze ty si taka gazdinka 😉 urcite ho potesis 🙂

monicka7299
16. aug 2010

Ja už som dve ms mala a teraz by mala byť tretia a chcem už začať stimulku..... uvidíme zajtra na konzultácii čo povedia...

yeliel
16. aug 2010

@monicka7299 ahoj ..mas kratky protokol?

wera
16. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂 tak my sme sa konečne presťahovali do nového tak sa teším že sme už sami 🙂

yeliel
16. aug 2010

@wera waw...tak gratulujem 🙂 je to super pocit..ze? 😉 Ked sme sa nastahovali my..tak sme mali 1rozkladaciu pohovku...malicky stolik z ikei 🙂 kuchynsku linku a to bolo vsetko ...ale tak nam bolo krasne..ze nam ani nic ine nechybalo vtedy 🙂

shandy
16. aug 2010

ahojte dievcence,
hlasim sa po kratkej dovolenke 🙂 🙂
co tu nove?
@yeliel gratulujem k negativnym vysledkom 😉 , kedy ides na hemato?
@wera tak uz si uzivate svoje hniezdocko? 😵 😵
inak mne MS prisla az vcera, po 6 dnoch meskania, takze dnes som supla prvu vcielku 🙂
pekny den vam 😅

janemari
16. aug 2010

@wera tak ti uprimne zavidim,aj aj by som chcela by sama,bez toho aby som cakala ze sa mi niekto znenazdajky zjavi za chrbtom,alebo len co otvorim oci rano budem vidiet ... 😠 Tak si to uzivaj,musi to byt super pocit.
@yeliel aj ja som mala bolenie brucha presne na cas ako mali prist kramy a nic,potom zase o par dni trosku pobolievanie a stale nic. 😕

yeliel
16. aug 2010

@shandy caveloo akurat som dnes na teba myslela 🙂 ,,ze kde si sa stratila..takze ty uz vcielkujes 🙂 mas ktatky protoko? lebo ja vzdy zacinam na 22DC stimulkovat..na hemato idem 25 ale ta Doc.co som s nou dnes volala podla toho co som jej citala vysledky ...povedala,ze to nic nieje ale ,ze teda na konzultaciu nech dojdem..tak uvidim co to bude..ta Dr co ma k nej odporucila povedala,ze to treba riesit a tato..zaz ze ani moc ne ale nech teda dojdem 😀 no mam z toho hokej 😀 😀 😀

janemari
16. aug 2010

@yeliel kolko lekarov tolko nazorov,s tym uz nic neurobis.Ale podla mna nic nestratis ked tam pojdes a budes mat aj druhy nazor.

yeliel
16. aug 2010

@janemari no hej tak to je...pojdem tam pre istotu a kud v dusi 🙂 len sa to potom vsetko odialuje ale zase ani uponahlat to nechcem 🙂

monicka7299
16. aug 2010

@shandy už stimuluješ???? máš krátky protokol? a koľko ms si mala po neúspechu?? 🙂

monicka7299
16. aug 2010

@wera to je úúúúúžas, čoooooooo????? 😉 GRATULUJEM

kefalinek
16. aug 2010

a kolko musis mat ms pred druhym pokusom ja som mala od juna - vteda som potratila zatial dve

janemari
16. aug 2010

@yeliel moja skusenost z lekarmi je taka ze je jeden problem a jden doktor povie,nieje to nic vazne netreba sa tym azoberat a ked prides k dalsiemu tak ten zalamuje rukami kde ste boli doteraz to bolo treba riesit skor a nie teraz ked je uz neskoro 😖

yeliel
16. aug 2010

@janemari ved aj ja mam podobne skusenosti 😠

janemari
16. aug 2010

A neviem ci kazdy s nich studoval inu medicinu,alebo co 😒 Oki idem sa ja naobedovat a letim do prace.Majte sa krasne aj ked tu zase hrmi a bude prsat 😔

yeliel
16. aug 2010

@janemari dobru chut 🙂

wera
16. aug 2010

ďakujem babulky, hej je to úžasný pocit byť konečne vo svojom aj keď ešte nemáme hotovú kuchyňu a sme tam zatiaľ v provizórnom režime ale aj tak je super že sme sami 🙂

@shandy tíško závidím že si už začala stimulkovať a zároveň Ti budem strašne moc držať palčeky aby to do tretice konečne vyšlo 🙂 🙂 🙂 som strašne zvedavá koľko folíkov sa podarí tento krát dopestovať, tak hlavne teraz kľud a poriadne oddychuj aby sa folíkom krásne darilo 😀

kefalinek
16. aug 2010

@wera drzim palce aby sme to uz vsetky dotiahli do uspesneho konca 🙂

annamary27
16. aug 2010

@yeliel tak gratulujem 😎 a užite si večeru-dobrú chuť 😵 😵 😵 .Ja neviem ešte ako budeme oslavovať,darček už nosí na očiach mesiac,kúpili sme mu okuliare 😎 v duty free,ked sme prichádzali z Turecka,teraz dostane velkú čokoládku a tortu a v podstate na jesen mu musím aj tak nakúpiť dlhorukávové košele do obleku,takže darčeky dostáva celý rok.Kedže sa púšťame do 2.ivf najväčšie výdavky treba šetriť práve na to,na to najväčšie prekvapko v našom živote. 😀

monicka7299
16. aug 2010

@yeliel hej hej , krátky.... mohla by som začať už aj teraz pri 3.ms? ....teda, ak bude všetko v poriadku 🙂

annamary27
16. aug 2010

@monicka7299 ja som mala ms v júli,teraz minulý týžden a mám dostať 6.9,keby mi schválili žiadosť do konca septembra tak by mi pri dlhej stimulke tiež vychádzala stimulka po tretej ms.Podla mna ,ked sme o.k,tak by nemal byť problém začať.

yeliel
16. aug 2010

@monicka7299 ahoj..no podla mna ano 🙂 ja som mala tiez druhu stimulku po 2 mesiacoch aj nieco.. 🙂

monicka7299
16. aug 2010

@annamary27 no jo, už nech je zajtra 14,30 - všetko sa dozvieme ....

kefalinek
16. aug 2010

monicka som zvedava zajtra daj vediet co a ako, ja si idem uvarit kavicku a pocitat knizku

yeliel
16. aug 2010

@annamary27 dakujem moja..no na to prekvapko setrime aj my 😉 🙂

monicka7299
16. aug 2010

@yeliel
@annamary27 o tom štrení mi ani nevravte 😕 to je neco.....

Baby ste tu niektorá fajčiarka? ..pretože ja fajčím...aj keď to nie je veľa ale akosi mi nejde prestať.... cez víkend ma to ani nenapadne ale v robote 😠 ....

monicka7299
16. aug 2010

@monicka7299 mám už výčitky ...

kefalinek
16. aug 2010

aj my setrime....