icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

monicka7299
16. aug 2010

@monicka7299 veď aj máš mať prečo!!!!!

yeliel
16. aug 2010

@monicka7299 no treba prestat zlatko 😀 uz nefajcim aj ked obcas pri vinku a ked som vonku niekde tak mam chutky alebo taku naladu ,ze musim tak mam pohotovostnu cigu v sufliku a zajdem na ten balkon ale uz strasne maalinko 🙂 kedysi som fajcila aj krabičku denne ale to uz je davno 😀 😀 😀

monicka7299
16. aug 2010

@yeliel čo je dávno? 🙂

monicka7299
16. aug 2010

Inak keď som bola tehotná, tak som nefajčila ani jednu ...a začala som až pred rozvodom.... a teraz niekedy aj tých 10 za deň ešte dám... Mám také obdobia, že 3 mesiace nič pom znova, aj 8 mesiacov bolo a potom znova.... a teraz som si dala 1 mesiac ale opäť..... 😠

yeliel
16. aug 2010

@monicka7299 no uz su to take 3r..aj ked mala som take obdobia..ze este 3denne a tak 😀 ale teraz vazne uz len vynimocne..aj ked teraz o nich pisem tak mam chutku 😀 😀 😀 ale nedam si 😅

monicka7299
16. aug 2010

@yeliel SUPER 😀 ....pridám si Ťa ako vzor.... 😉 ...a čo si si povedala aby si prestala? Ja si už vyčítam takto: Tričko si nekúpiš , ale keby si si 4 krabičky nekúpila tak to Ti nie je ľúto! ....45-EUR mesačne v lufte!!! ........môžeš si namiesto toho radšej upratať šuflíky!!!...no, a tak..... hmmm 😖

yeliel
16. aug 2010

@monicka7299 nic som si nepovedala 😀 😀 😀 mala som zdravotne problemi bola som rada,ze zijem a ked som sa z toho dostala tak som uz nezacala 🙂 viem ake to je tazke ,,ked som fajcila tak vela..nebol pre mna problem v noci na pyzamo hodit teplaky a zabehnut si pre cigarety ak som nemala 😀 😀 😀

yeliel
16. aug 2010

@monicka7299 ale tak si povedz ze cez stimulku uz nebudes..aby bolo co najviac vajicok a potom uz budes tehu takze zase nebudes 🙂 a urcite to zvladnes 😉 🙂

annamary27
16. aug 2010

@monicka7299 nie,nie ja nefajčím a nikdy som ani nefajčila a aj manžela som odučila.On tiež fajčieval len v robote s kolegami sem-tam a s kamošmi vonku.Ale robotu zmenil,kamošov som mu v tom čase pomaly zmenila ja.a pochopil,že mi je to nepríjemné s takým zadymeným sa bozkávať. 😝

yeliel
16. aug 2010

@annamary27 aj moj fajcil..ale kde som prestala ja tak prestal aj on... 🙂 dokonca ked drzim dietu tak je drzi somnou 😅 ale ma vie nasrat ,,ze papame to iste a on schudne viac ako ja 😀 😀 😀

annamary27
16. aug 2010

@yeliel 😀 😀 😀 😀 ,tak ten môj by diétu nevydržal,aj ked by z brucha rád zhodil,ale čas na cvičenie nemá,pivka a mäska sa nevzdá,takže ostáva len pri slovách.

monicka7299
16. aug 2010

@annamary27
@yeliel ...tak to aj môj prestal so mnou a vydržal dlhšie... ale teraz vlastne aj pred stumukou prvou som nefajčila a potom som znova a teraz znova prestanem a keby to vyšlo, tak sa pridám medzi nehuličov 🙂

annamary27
16. aug 2010

@monicka7299 správne a už medzi nehuličmi treba ostať a za tie eurášky ušetrené si kupovať niečo iné,užitočnejšie 😀 😀 😀 😀

annamary27
16. aug 2010

Kočky,mávate aj vy občas sklerózu jak stará babka?Ja dnes idem do Tesca,ešte pred obchodom si poviem v aute,že si nevezmem peknú tašku na nákup,lebo chcem kupiť ocot ,ak by sa vylial,aby som si nezababrala tašku a po nákupe zistím v aute,že ocot vôbec nekúpila.Tak to už je aká skleróza?!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monicka7299
16. aug 2010

@annamary27 😀 😀 😀 😀 ...neboj, to sa stáva aj v lepších rodinách 😀 😀 😀

wera
17. aug 2010

dobré ránko babulky 🙂

monicka7299
17. aug 2010

@wera si tu prváááá 😀

wera
17. aug 2010

@monicka7299 nooo dnes som ranné vtáča 🙂

wera
17. aug 2010

@monicka7299 joj som strašne zvedavá ako dopadneš dnes v centre 🙂

monicka7299
17. aug 2010

@wera no, tak mi teraz volali, že či nemôžme prísť skôr t.j. nie o 14.30 ale o 13.15 - tak nevadí. Ešte sa vrátim do práce a dám Vám vedieť.... Takže sa mi zdá, že majú nejako voľno....divné... pri prvom IVF sme dostávali termín tak cca za 2 týždne od objednania.

shandy
17. aug 2010

dobre rano dievcence 😵
vcera som vas uz nejako nestihla, tak dnes vam to vynahradim dufam 😀
@yeliel ja mam kratky protokol. a si z BA ci? ak by si chcela dobru hematologicku, viem ti odporucit moju...😉
@monicka7299 moni hej uz stimulujem, mam kratky protokol a po IVF som mala jednu MS toto je druha a uz stimulujem. doki povedal, ze z medicinskeho hladiska nevidi problem, vzhladom k tomu, ze som mala a aj budem mat len minimalnu davku hormonov...monicka ty kedy stimulujes?
@wera weruska dakujem za podporu, mne je luto, ze nestimulkujeme spolu, skoda 😔 , ale tak vsetko ma svoj cas a bude ako ma byt 😅 .
@annamary27 ty si bola v turecku? baby my by ste chceli ist tiez koncom septembra. neviete kolko * by mal mat hotel aby to bolo bezpecne z hladiska hygieny? kolegyne mi tu hovoria ze 4, 3 nebudu stacit?
inak pekny den vam 😵

shandy
17. aug 2010

@annamary27 s tym nakupovanim ako by som seba videla 😀 😀 a zahada je, ze vacsinou zabudnem prave to, kvoli comu som tam sla, vsetko ostatne kupim 😀 😀
inak co sa toho fajcenia tyka, nasla som na nete taky clanok, ze ako si nesabotovat IVF a okrem ineho tam bolo, ze prestat fajcit, ze v labaku sa da na kvalite vajicok rozpoznat, ktore su od fajciarky...hmm, tak neviem co je na tom pravdy... 🙂

kefalinek
17. aug 2010

@annamary27 ja som tak vcera isla na maslo pri pokladni som platila 20 eur, a maslo doma aj tak nemame 😅

kefalinek
17. aug 2010

@monicka7299 drzim palceky dnes a som zvedava ake budes mat novinky

monicka7299
17. aug 2010

@shandy
@kefalinek - stimulovať začnem....chcela by som teraz koncom augusta /1 týždeň september...podľa toho kedy príde ms.

monicka7299
17. aug 2010

@shandy a robila si si nejaké medzitým vyšetrenia?

wera
17. aug 2010

@shandy hmmm aj mne je to ľúto že ešte nestimulkujem....teda už by som mala tento týždeň aj OPU keby išlo všetko tak ako malo... ale tak verím že pre niečo sa to deje a výjde nám to ešte tento rok 🙂 Tebe budem moc moc držať palčeky a som strašne zvedavá koľko folíkov sa urodí 😉

wera
17. aug 2010

jeeeej babulky tak to som rada že s tou "sklerózou" v tom nie som sama... 😀 ja som si išla naposledy kúpiť do tesca vankúš a namiesto nich som kúpila rifle, až v aute ma trklo prečo som tam vlastne išla 😅 😅 😅

monicka7299
17. aug 2010

@wera -moja, keď začneme neskôr, tak bueme zberať infošky o druhom pokuse...

wera
17. aug 2010

@monicka7299 veď jasné, budeme aspoň informované..... ale Teba to čaká už za chvíľku 😉 😉 😉