2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 no treba prestat zlatko 😀 uz nefajcim aj ked obcas pri vinku a ked som vonku niekde tak mam chutky alebo taku naladu ,ze musim tak mam pohotovostnu cigu v sufliku a zajdem na ten balkon ale uz strasne maalinko 🙂 kedysi som fajcila aj krabičku denne ale to uz je davno 😀 😀 😀
Inak keď som bola tehotná, tak som nefajčila ani jednu ...a začala som až pred rozvodom.... a teraz niekedy aj tých 10 za deň ešte dám... Mám také obdobia, že 3 mesiace nič pom znova, aj 8 mesiacov bolo a potom znova.... a teraz som si dala 1 mesiac ale opäť..... 😠
@monicka7299 no uz su to take 3r..aj ked mala som take obdobia..ze este 3denne a tak 😀 ale teraz vazne uz len vynimocne..aj ked teraz o nich pisem tak mam chutku 😀 😀 😀 ale nedam si 😅
@yeliel SUPER 😀 ....pridám si Ťa ako vzor.... 😉 ...a čo si si povedala aby si prestala? Ja si už vyčítam takto: Tričko si nekúpiš , ale keby si si 4 krabičky nekúpila tak to Ti nie je ľúto! ....45-EUR mesačne v lufte!!! ........môžeš si namiesto toho radšej upratať šuflíky!!!...no, a tak..... hmmm 😖
@monicka7299 nic som si nepovedala 😀 😀 😀 mala som zdravotne problemi bola som rada,ze zijem a ked som sa z toho dostala tak som uz nezacala 🙂 viem ake to je tazke ,,ked som fajcila tak vela..nebol pre mna problem v noci na pyzamo hodit teplaky a zabehnut si pre cigarety ak som nemala 😀 😀 😀
@monicka7299 ale tak si povedz ze cez stimulku uz nebudes..aby bolo co najviac vajicok a potom uz budes tehu takze zase nebudes 🙂 a urcite to zvladnes 😉 🙂
@monicka7299 nie,nie ja nefajčím a nikdy som ani nefajčila a aj manžela som odučila.On tiež fajčieval len v robote s kolegami sem-tam a s kamošmi vonku.Ale robotu zmenil,kamošov som mu v tom čase pomaly zmenila ja.a pochopil,že mi je to nepríjemné s takým zadymeným sa bozkávať. 😝
@annamary27 aj moj fajcil..ale kde som prestala ja tak prestal aj on... 🙂 dokonca ked drzim dietu tak je drzi somnou 😅 ale ma vie nasrat ,,ze papame to iste a on schudne viac ako ja 😀 😀 😀
@yeliel 😀 😀 😀 😀 ,tak ten môj by diétu nevydržal,aj ked by z brucha rád zhodil,ale čas na cvičenie nemá,pivka a mäska sa nevzdá,takže ostáva len pri slovách.
@annamary27
@yeliel ...tak to aj môj prestal so mnou a vydržal dlhšie... ale teraz vlastne aj pred stumukou prvou som nefajčila a potom som znova a teraz znova prestanem a keby to vyšlo, tak sa pridám medzi nehuličov 🙂
@monicka7299 správne a už medzi nehuličmi treba ostať a za tie eurášky ušetrené si kupovať niečo iné,užitočnejšie 😀 😀 😀 😀
Kočky,mávate aj vy občas sklerózu jak stará babka?Ja dnes idem do Tesca,ešte pred obchodom si poviem v aute,že si nevezmem peknú tašku na nákup,lebo chcem kupiť ocot ,ak by sa vylial,aby som si nezababrala tašku a po nákupe zistím v aute,že ocot vôbec nekúpila.Tak to už je aká skleróza?!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@wera no, tak mi teraz volali, že či nemôžme prísť skôr t.j. nie o 14.30 ale o 13.15 - tak nevadí. Ešte sa vrátim do práce a dám Vám vedieť.... Takže sa mi zdá, že majú nejako voľno....divné... pri prvom IVF sme dostávali termín tak cca za 2 týždne od objednania.
dobre rano dievcence 😵
vcera som vas uz nejako nestihla, tak dnes vam to vynahradim dufam 😀
@yeliel ja mam kratky protokol. a si z BA ci? ak by si chcela dobru hematologicku, viem ti odporucit moju...😉
@monicka7299 moni hej uz stimulujem, mam kratky protokol a po IVF som mala jednu MS toto je druha a uz stimulujem. doki povedal, ze z medicinskeho hladiska nevidi problem, vzhladom k tomu, ze som mala a aj budem mat len minimalnu davku hormonov...monicka ty kedy stimulujes?
@wera weruska dakujem za podporu, mne je luto, ze nestimulkujeme spolu, skoda 😔 , ale tak vsetko ma svoj cas a bude ako ma byt 😅 .
@annamary27 ty si bola v turecku? baby my by ste chceli ist tiez koncom septembra. neviete kolko * by mal mat hotel aby to bolo bezpecne z hladiska hygieny? kolegyne mi tu hovoria ze 4, 3 nebudu stacit?
inak pekny den vam 😵
@annamary27 s tym nakupovanim ako by som seba videla 😀 😀 a zahada je, ze vacsinou zabudnem prave to, kvoli comu som tam sla, vsetko ostatne kupim 😀 😀
inak co sa toho fajcenia tyka, nasla som na nete taky clanok, ze ako si nesabotovat IVF a okrem ineho tam bolo, ze prestat fajcit, ze v labaku sa da na kvalite vajicok rozpoznat, ktore su od fajciarky...hmm, tak neviem co je na tom pravdy... 🙂
@annamary27 ja som tak vcera isla na maslo pri pokladni som platila 20 eur, a maslo doma aj tak nemame 😅
jeeeej babulky tak to som rada že s tou "sklerózou" v tom nie som sama... 😀 ja som si išla naposledy kúpiť do tesca vankúš a namiesto nich som kúpila rifle, až v aute ma trklo prečo som tam vlastne išla 😅 😅 😅
@wera -moja, keď začneme neskôr, tak bueme zberať infošky o druhom pokuse...
@monicka7299 veď jasné, budeme aspoň informované..... ale Teba to čaká už za chvíľku 😉 😉 😉

@monicka7299 veď aj máš mať prečo!!!!!