2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@shandy ahoj moje tak uz som sa objednala k Doc.Bátorovej ta je na Antolskej tiez ne odprucanie jednej hematoz Ke 😀
@monicka7299 cavelo vela stastia v centre a podaj infosku ako bolo 😉 😀
@wera kuk 😀
@kefalinek
@wera
@shandy
@annamary27
@yeliel -takže: lieky predpísané, 23.8 - pondelok o 8.00 ultrazvuk dr.Války to som 26.DC a potom ak bude všetko OK tak sa ide na stimulku...... Nepotrebujem ani predoperačné iba 5. deň pichania mi vezmú krv a interné ostáva to isté z júna 🙂
@monicka7299 supeeer, tak gratulujem. drzim palciska v pondelok na uzv, nech teda zacnes 🙂 🙂 🙂
@wera veď aj Ty si mala začať a tak som tak potichúčku a čakám na utz. ...nech je všetko v porádečku...
@shandy my sme boli v oblasti Kemer,Hotel Hydros Holiday Village a ten mal 5 hviezdičiek.Nemal chybu,čistota,jedlo,more,pláž-všetko bolo super a hlavne po ruke.Boli sme veľmi spokojný.My sme ináč chodievali do Grécka,ale kvôli štrajkom som musela risknúť inú krajinu a na toto som našla hned 3dobré recenzie tak sme šli.
bambulky moje 🙂 mne to dnes nedalo ten moj streptococus a zavolala som do Car ci mozem zacat s pripravou na KET a tam mi povedali,ze prv ho treba preliecit...tak som skocila za mojou Dr. a ta ,ze teda mam prist rano na vyter ci tam este je ,takze zas cakat na vysledok..ale neverim,ze sam od seba zmyzol ved som nano nic nebrala. 😖
@annamary27 ahoj..lebo moja Gyn.povedala,ze to netreba liecit...ale ked som sa o to zaujimala a volala mojej gyn,este co som mala v Ke povedala,ze to treba liecit a dnes som volala do Car,ze ci teda ak ho mam mozem zacat Ket a oni povedali,ze treba to preliecit..myslela som ,ze mi da hned lieky ale ona chce robit zase vyter..
ahojte.....
@yeliel - to je des!...jeden tak -druhý tak... 😒 .. najhoršie je to strašné čakanie ... to človek len tak bezradne volá a zisťuje.... joj 😠 -ale to je to, že ich sa to netýka.... sme LEN klienti.... 😠
@wera -na utz Ti zistili, že máš niečo s vaječníkmi a Ty si sa aj nejak zvláštne cítila? alebo až tam to zistili.... ?
@shandy 7 statočných??? ...môj doktor sa čudoval aj včera tomu, že som mala len 2 vajíčka tak rozmýšľal, že mi dá hneď od začiatku vyššie dávky.... vraj 2 je málo.... ale ja si stále hovorím, že každý mesiac je iný a tak teraz budem hádam lepšia nosnica 😅
@monicka7299 moni ja som sa cítila úplne normálne tak ako vždy.... sem tam ma pobolievajú vaječníky ale to ma pravidelne.... po prvom IVFku mi sono už robili a tam nič nenašli takého....tak som bola prekvapená že mi povedala doki že mám zhoršené PCO a určite nemôžeme ísť do IVF teraz hneď.... tak veď uvidíme či sa to zlepší....
hlavne sa neboj uvidíš že u Teba bude všetko ok 😉
a tie vyššie dávky sú dobrá vec, aj mne doki povedala že budeme trochu riskovať a budeme dávať vyššie dávky už od začiatku...
inak pekný dník babulky 🙂

@monicka7299 bola som len na sono a na odbery kvoli stitnej, tam mi ale doki urobil aj hormonalny profil + genetiku som si dala robit, ale tam budu vysledky az po IVF-ku...
@wera dakujem, tak ja dufam, ze aspon tolko ako minule 🙂
weri no ale hlavne, ze si si rifle kupila nie? 😀 😀