icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
18. aug 2010

ahoj bambulky 🙂

yeliel
18. aug 2010

@monicka7299 no hej som ako v tej rozpravke..čakal..čklal..mráz ho lakal.. 😀 😀 😀 dnes som uz bola na vyter ...robila mi ho len sestricka som bola normalne prekvapena 🙂 a uz som sa objednala aj na krcne..lebo vraj hu kludne mozem mat aj v uchu ci hrdle a poto to koluje dokola 😝

wera
18. aug 2010

@yeliel ahojky 🙂 ....to fakt musíš ešte aj ďalšie vyšetrenia? ach jaj..... ☹ Ale verím že keď preliečiš tak už nič nebude brániť babulku 😉

yeliel
18. aug 2010

@monicka7299 moja mne davku zvysovli podla toho ako reagujem,,kazda kontrola utrazvuk a krv a podla toho zvysili alebo znizili...zacinala som na 150jednotek a najviac som mala 250 pri gonale ..

yeliel
18. aug 2010

@wera mne to uz pride akoze zazrak ked sa dopracujem ku KET 😀 a to dufam ,ze po Ms..vsetko bude tak ako ma a maternica bude ok a pripravena na babo a ze sa zmrzlinky aj pekne rozmrazia 🙂

mirkatom
18. aug 2010

Ahojky, je normálne že druhý cyklus po 1 IVF mešká ? Bolo to takto aj u Vás ? Alebo ste ho dostali presne ?
Totižto u mňa je to už 20 dní, test vyšiel negatívny, tak neviem. Žeby to bolo tými všetkými hormónami ?

kefalinek
18. aug 2010

@mirkatom aj meskal sice len 10 dni ale meskal, ja pokial viem je normalne nemaj strach

monicka7299
18. aug 2010

@yeliel 😲 ...to je strašné s tým ....kokom - že na krčné....
@mirkatom -mne na deň presne ale beriem Duphaston - takže to je asi tá záruka.....
@kefalinek ahojček

ninna78
18. aug 2010

ahojte, prosim Vas predoperacne vysetrenia vam robil gynekolog alebo vseobecny lekar? Mne pri prvom IVF robila vseobecna lekarka, ale teraz ma dovolenku a ta co zastupuje mi to nechce spravit, ze jej sa to netyka, ze to robi gynekolog.
Baby a dostali ste MS, ked ste chceli zacat stimulovat vzdy presne? Mne minuly mesiac meskala 10 dni, tak dufam, ze teraz pride tak ako ma prist, aby som nemala problem s preodperacnym.

yeliel
18. aug 2010

@monicka7299 ten koko je taky koko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

wera
18. aug 2010

@yeliel nebojkaj, dopracuješ sa ku KETku 😉 ...som zvedavá aké budú výsledky z toho nového výteru, možno to potvorky vzdajú aj samé 😵

yeliel
18. aug 2010

@ninna78 ahoj ..preoperacne mi robil obvodny lekar a EKG internista..a ta co zastupuje je asi dobra paka 😀 😀 😀 😀 😀 mala ti to spravit..a mas kratky alebo dlhy protokol?

yeliel
18. aug 2010

@wera no mozno moja..lebo sestricka tam moc ani nevytierala 😀 😀 😀

ninna78
18. aug 2010

@yeliel - ved prave, ze prvy krat mi to robila obvodna a nebol ziadny problem, ved koniec koncov som aj s celou kartou isla potom do GF. Paka asi je, ale mna takyto pristup vytaca, ziadna ochota, pritom ja mam vsetky ziadanky vypisane od mojej dr., stacilo by mi len krv zobrat do ampuliek, nic viac. Normalne jej mam chut este raz zavolat a vynadat. Mam kratky protokol, tak preto sa bojim, ze presvihnem tie 3 tyzdne, co plati predoperacne. Nestihla som este spatne docitat vas, ale co to citam, ze mas nejakeho koka???

wera
18. aug 2010

@ninna78 mne kompletné predoperačné vyšetrenie robila internistka, prišla som k nej s výmenným lístkom od mojej obvodnej a všetko mi spravili tam...

shandy
18. aug 2010

ahojte bambulky, booze vy ste toho zas popisali 😀 😀 😀
@annamary27 to ja toho mojho do 5* hotela nedostanem ani omylom, on stale zgrglosi a ja mam zas obavu z hygieny, lebo 2* sa mi na Turecko zdaju fakt dost malo.... 😖 . no uvidime...
@yeliel moja ty mas teda fakt dobre "stastie" na lekarov. a ta tvoja gynda je pribrzdena ci co?? naco ti ide robit dalsi vyter, ci ti to same nezmizlo?? ch jaj...
@monicka7299 monicka a nevies si hodnoty z hormonalneho profilu, ze aky vysoky si mala FSH? cim si stimulovala minule a kolko jednotiek si mala? no 2 su fakt dost malo na to, co podstupujes...ak mas len nizke davky, nebala by som sa zvysit, hm?
@wera ahojcek 🙂 a ty ides kedy na tie vsetky listockove vysetrenia?

wera
18. aug 2010

@yeliel hmmmmm to mi je tiež záhadou že Ti výter robila sestrička... to som ešte nevidela...

wera
18. aug 2010

@ninna78 predoperačné platí mesiac ale kľudne lekári akceptujú aj dlhšiu dobu 🙂 , to sa neboj 🙂

shandy
18. aug 2010

@mirkatom mne meskala teraz druha MS po IVF tyzden ale co viem, je to normalne, niektore baby cakaju aj mesiac na dalsiu a boli uz aj take co aj dlhsie...

wera
18. aug 2010

@shandy ahojky zlatko 🙂 ja mám všetky vyšetrenia budúci týždeň 😉 som strašne zvedavá aké nové čísielka diagnóz dostanem 😀 a Ty sa máš ako stimulka naša? koľkatý deň si picháš?

shandy
18. aug 2010

@wera weruska moja, tak to ti drzim silno palceky, nech uz ziadne diagnozy nemas...nemusis byt nenasytna, staci to co uz mas nie? 😀 zas nemusis mat vsetko ako ja 😀 😀
ja v pohode, brusko rastie 😀 , sa mi zda, ze volajako skoro..dnes tretia vcelicka 😀 , kontrolu mam v sobotu, aspon si usetrim dovolenku 🙂

yeliel
18. aug 2010

@shandy tiez mi je to cudne moje..ze ci sa to akoze malo same stratit cí co... 😝
@wera no sak aj mne to bolo divne..len tak domna strcila tu palicku...a hotovo 😀 😀 😀 ziadne zrkadla nic..

yeliel
18. aug 2010

@ninna78 viem,ze ta to hneva aj mna by to vytacalo..mne tiez pekne skusaju Doktorkovia a aj moje nervicky 😀 😀 😀 ...u mna to bolo tak,ze ked som mala krvne vysledky tak s nimi som sa za internistkou ona to zhodnotila spravila EKG a bolo..a ten koko 😀 😀 😀 😀 to je streptococ 😉

yeliel
18. aug 2010

@shandy moje ty uz mas kolko vceliciek v sebe? a co to vlastne pichas? 🙂

mirkatom
18. aug 2010

Tak to ste ma nepotešili, že niektoré čakali na druhý cyklus aj oveľa dlhšie. Myslela som, že v auguste hneď poriešime druhý vklad embryjok 🙂
Ja mám aj také divné stavy, oblieva ma teplo a potom sa spotím jak somárik 🙂 ... ale asi to bude tými hormónami čo som popapala a popichala.
Ale aj tak asi zájdem sa svojím obv. gyn. na odber a výteríky. Do Košíc sa neviem dovolať, neviem či tam nemajú dovču.

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom ahoj..planujes KET? a inac ti nezvyknemeskavat Ms? ja to neviem posudit lebo ja bez pomoci Ms sama od seba nedostanem ale baby spominaju ..ze im meska mrcha 😉

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel .... hej, plánujem-ovala som na august, ale podľa môjho stavu, to september istí 🙂
Mne nikdy nezvykla meškať ms, stále presne, niekedy aj deň skôr.

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom a niesi tehu? 😀 bude to tvoje prve Ketko?..kde v Ke chodis?

mirkatom
18. aug 2010

@yeliel ..... robila som si tehotenský testík min. piatok a bol negatívny. V ke chodíme do SPLN-u.
Neviem, čo je KET, ale ak je to druhý vklad embryjok (po 1. neúspešnom IVF) tak áno 😀

yeliel
18. aug 2010

@mirkatom 😀 😀 😀 KET je transver rozmrazených embryi 😉 takze jeko to to naco ides 😀 😀 😀 kde ja SPLN v Ke?kolko mate zmrzliniek? 😉