2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel, tak mna nebolelo, lebo mam minimalne davky a len 7 vajok, takze to bolo znesitelne 🙂 , tak dufam, ze aj tentokrat bude aspon tolko co minule 🙂
@wera mojka idem v sobotu na kontrolu ale potom hned ficime ku svokrovcom, takze na nete budem asi az v pondelok 🙂 , weri a to si bola kde na dovoske? pekna fotocka 😉
@wera weri musis to urobit tak, ze mu das do ruky nejaku hracku. moj tam siel minule s fotakom a prehral sa takto 2 hodiny, lebo si skusal vsetky funkcie. nechapem preco este niekoho nenapadlo urobit v shoppingoch muzske kutiky. dali by im tam internet, technologicke vychytavky, panske magaziny a podla mna v pohode na pol dna mozes odlozit 😀 😀 😀
@wera na gynde povedala..ze tak tyzden budem cakat a na krcnom neviem kolko..zajtra mi povie 🙂 u nas je to naopak s nakupovanim 😀 mna to nebavi a drahy ma vzdy prehovara..nech si idem nieco kupit..dokonca mi vybera oblecenie 😀 😀 😀 som v kabinke a on este stale nico pekneho prinesie 😀 mne sa uz nechce skusat ale on ma stale donuti..neiekdy sa koli tomu aj pohadame,ze uz nechcem skusat 😝 😀
čaui, dnes som sa dozvedela, že v centre kam chodievame majú dovču do 6.9. .... to som nečakala ... zase sa to všetko poňaťahuje .... ☹
ahojte,zajtra smer centrum na 13tu hodinu,uvidíme čo vybavíme ohladom 2.IVF. 😀 😀 😀 😀 😀 už sa teším 😎 😎

@wera weri, tak na zajtra drzim palcaky, tfuj, tfuj, tfuj 🙂 🙂 , mne brusino rastie, uz sa do gati nevmestim, tak snad tam rastie daka uroda 😀
@yeliel tak to som zvedava aj ja, ze co ti na toho koka daju 🙂