icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

shandy
19. aug 2010

@wera weri, tak na zajtra drzim palcaky, tfuj, tfuj, tfuj 🙂 🙂 , mne brusino rastie, uz sa do gati nevmestim, tak snad tam rastie daka uroda 😀
@yeliel tak to som zvedava aj ja, ze co ti na toho koka daju 🙂

yeliel
19. aug 2010

@shandy no zatial nedaju nic..len vyter spravi z ucha aj hrdla 🙂 inac mna ku koncu stimulky strasne bolelo brucho...a ked mi trbalo cikat tak som muslea hned 😀 lebo to bolelo este viac..tak tlen nech pekne rastie brusko 😉 nech je dobra urodicka 🙂

wera
19. aug 2010

@shandy zlatinko a kedy ideš na kontrolu?

shandy
19. aug 2010

@yeliel, tak mna nebolelo, lebo mam minimalne davky a len 7 vajok, takze to bolo znesitelne 🙂 , tak dufam, ze aj tentokrat bude aspon tolko co minule 🙂
@wera mojka idem v sobotu na kontrolu ale potom hned ficime ku svokrovcom, takze na nete budem asi az v pondelok 🙂 , weri a to si bola kde na dovoske? pekna fotocka 😉

shandy
19. aug 2010

@yeliel a chudiatko teba furt len vytieraju a vytieraju a nie aby ta uz konecne preliecili 🙄 😠 ....

wera
19. aug 2010

@shandy achjoooo tak až v pondelok sa dozvieme, som zvedavá ako sa bude dariť 🙂 na dovči sme neboli nikde, bytík nám zhltol všetky peniažky aj čas 🙂 ...toto sme boli iba na výletíku na Neusiedler am See 🙂

shandy
19. aug 2010

@wera no to ti verim, ale ved aj dovolenky budu, hlavne, ze ste uz vo svojom 🙂 . ale tak super vyletik, potesi, este cestou Parndorf a je to 😀 😀 😀

yeliel
19. aug 2010

@shandy hm no ja tiez neviem preco ma Dr.nechce liecit,ze naco dalsi vyter ..ved same to asi nezmyzlo..a navise ci ten vyter bol robeny spravne to mi len setricka vopchla taku palicku a hotovo 😀 😀 😀 aj ja som zvedava ako dopadnes ako rastu vajicka 😉 😀

wera
19. aug 2010

@shandy jooooj na Parndorf vždy len smutne pozerám spoza auta, drahý tam so mnou nepôjde, by ho z toľkých obchodov porazilo 😀 ...tak a ja som si povedala že dovolenku budeme riešiť o dva roky už aj s drobčekom 😎

wera
19. aug 2010

@yeliel tak hlavne aby Ti zajtra toho koka už nikde nenašli 🙂 ako dlho budeš čakať na výsledky z tých všetkých výterov?

shandy
19. aug 2010

@wera weri musis to urobit tak, ze mu das do ruky nejaku hracku. moj tam siel minule s fotakom a prehral sa takto 2 hodiny, lebo si skusal vsetky funkcie. nechapem preco este niekoho nenapadlo urobit v shoppingoch muzske kutiky. dali by im tam internet, technologicke vychytavky, panske magaziny a podla mna v pohode na pol dna mozes odlozit 😀 😀 😀

wera
19. aug 2010

@shandy to máš pravdu, také mužské kútiky by boli superné 😉 len ten môj by v aute len tak neobsedel...to musím po obchodoch s kamošky behať, ale našťastie mňa moc nakupovanie nebaví.... 🙂

yeliel
19. aug 2010

@wera na gynde povedala..ze tak tyzden budem cakat a na krcnom neviem kolko..zajtra mi povie 🙂 u nas je to naopak s nakupovanim 😀 mna to nebavi a drahy ma vzdy prehovara..nech si idem nieco kupit..dokonca mi vybera oblecenie 😀 😀 😀 som v kabinke a on este stale nico pekneho prinesie 😀 mne sa uz nechce skusat ale on ma stale donuti..neiekdy sa koli tomu aj pohadame,ze uz nechcem skusat 😝 😀

mirkatom
19. aug 2010

čaui, dnes som sa dozvedela, že v centre kam chodievame majú dovču do 6.9. .... to som nečakala ... zase sa to všetko poňaťahuje .... ☹

yeliel
19. aug 2010

@mirkatom ahojcek..tak to ma mrzi...ja velmi dobre viem ake to je ked sa to vsetko natahuje...

annamary27
19. aug 2010

ahojte,zajtra smer centrum na 13tu hodinu,uvidíme čo vybavíme ohladom 2.IVF. 😀 😀 😀 😀 😀 už sa teším 😎 😎

yeliel
19. aug 2010

@annamary27 vela stasita 😉 🙂 zas o krocik blizsie k babatku 😵

annamary27
19. aug 2010

@yeliel dakujem 😀 😀 😀 a ty už máš liečiky na toho bacilka?

yeliel
19. aug 2010

@annamary27 ne moje..este nemam ..neviem sa k nim dopracovat 😝

wera
20. aug 2010

dobré ránko babulky 🙂

wera
20. aug 2010

@annamary27 budem držať palčeky aby hovorili len samé pozitívne správy 😀

wera
20. aug 2010

@mirkatom fiiiiiha a do ktorého car chodíš? je to sila že majú len tak dva či tri týždne dovolenku a zatvoria biznis...

yeliel
20. aug 2010

dobre ranko sa praje bambulky zlateee 😉 😀 😀 😀

yeliel
20. aug 2010

@wera ahojcek 😉 tak ja uz mam na krcnom vyter za sebou vysledky o 10dni 😝

wera
20. aug 2010

@yeliel jeeej Ty si šikulka 🙂 som zvedavá čo Ti povedia... a teraz musíš čakať na výsledky a až potom Ti dajú liečiky, však?

yeliel
20. aug 2010

@wera tak tak cakat na vysledky aj ked Dr...sa cudovala ,ze preco mi ich gyn uz nedala ak sa potvrdilo,ze ho mam je tiez nazoru ,ze to treba preliecit...

annamary27
20. aug 2010

@wera dakujem 😉 😉 😉

wera
20. aug 2010

@yeliel hmmm je to sila, človek sa niekedy len čuduje prečo lekári reagujú neskoro keď sa to dalo liečiť už skôr...

yeliel
20. aug 2010

@wera hmm neviem..mozno ma Dr.nechece zbytocne pchat antibiotikami...

wera
20. aug 2010

@yeliel je to možno ale keď to tam raz bolo a mala to potvrdené tak to už mohla poriešiť.... ☹ tak ale veď keď už toľko čakáme tak to ešte nejakých pár dní naviac vydržíme, však? 😉