2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera no už som doma,boli sme po centre v BA ešte aj v Nitre po obchodoch so svokrou a manžel bol zatial u liečitela na kontrole.No,ale k tomu centru.Vypísali sme žiadosť,doktorka mi pekne porozprávala ako to bolo s mojim prvým ivf.druhé ivf vidí tak na začiatok oktobra a lieky mi asi nechajú tie isté,lebo som na ne dobre reagovala.Dokonca som sa dnes dozvedela,že som mala pri OPU až 24folikul,z toho bol 1prezretý a 4boli prázdne.ja som vedela len o 19vajíčkach.Pani doktorka je velmi milá a všetko dopodrobna vysvetlí. 😉 😉 😉 odchádzame vždy s dobrým pocitom.
@annamary27 to je super že máš takú dobrú doki, to má naozaj človek dobrý pocit 🙂 takže október? to je super, to je tu za chvíľku 😉
Ahojte.Kočky je možné,že to prvé IVF ma tak trochu oslabilo?V poslednom čase by som ešte pred večernými správami zaspala aj po stojačky.Teraz kopem zemiaky a už od začiatku mám nohy jak z kamena,ruky ledva vládzu a o chrbte ani nehovorím,jak nejaká 100ročná babička.
ahojte konecne som vas docitala, z toho co ste popisali by mohol byt roman
@wera s tymi testikmi v septembri sa rada k vam pridam 😎
@annamary27 ak mozes otehotniet aj prirodzene tak asi by bolo ok spravit si testik
@sunday1 tak to by bol zázrak,lebo krámy som mala 9.8. a sex možno 14.8. ,takže to plodný den nebol a bolo by to asi skoro na takéto príznaky.Možno som oslabená ešte z toho 3týždnového kašla čo ma nedávno trápil a vybrala som trojo antibiotík.
Tak mamatest negat,ovulačný hlien je tu ako vyšitý,lenže si mám dávať Macmiror a to je antibiotikum-chemoterapeutikum,tak neviem či by bolo rozumné sa snažilkovať a so zemiakmi som na dnes skončila,som hotová,bolí ma celý človek,nemám náladu sa ani opalovať,aj ked je to vraj posledný teplý víkend. 😀 😝
@annamary27 cavelo...inac mne stimulka oslabila organizmus a ten macmiror si uz davas? to su take zlte vajcika ze ? ja som nato dostala alergiu myslela..som,ze sa zblaznim 😝
@yeliel ešte som si ho nedala,lebo som myslela,že včera v centre čo keby ma chcela pozrieť,takže začnem po víkende.ja som to už mala a dokonca naposledy mi to dala dokina ako krém,to som si tam dávala s takým aplikátorom.ja som nebola na to alergická.
@annamary27 asi budeš unavená po stimulke a ešte určite aj po tej chorobe.... 😒 tak veľa oddychuj a skús nejaké vitamíny a podporu imunity, alebo probiotiká... 🙂
@wera a ešte teraz si mám dávať ten macmiror,to je tiež antibiotikum,tak dostane moje telo zabrať.Mám v robote aj šumivé Aloe Vera,dávnejšie som si ho denne dávala,len nie je v hodné pre tehotné,tak som to vysadila a nejak na to zabudla.Ale asi zbehnem za tou mojou ORL dokinou a zmáknem pred druhým IVF vybrať lieky na imunitu.Tie mi už roky funguju počas zimy,že nie som chorá,predtým som inak mávala za zimu aj 2-3krát zápal dutín,ale po Broncho vaxome,som bez zápalu celú zimku už asi tretí rok,klop-klop.
@annamary27 jasnačka treba trošiku telíčko dať do poriadku kým do neho príde bambulko 😉
ahojte spolubojovníčky, dlhšie som tu nebola, ale už sa budem poctivo zapajat do diskusie. Bola som na dovolenke.....V pondelok chcem volat do car, či možem začat v septm. stimulovat na 2 ivf, tak som zvedavá čo povedia....
ahojte, jooooooooj vcera som bola taka naladena, chceli sme ist s manzelikom na zabavu potancovat, aj babka prisla bavit a kym nase babuliatko zaspinkalo tak zacal horiet sennik, kusok od zabavy, takze sa nic nekonalo, jaaaaaaj este teraz ma to hneva 😢 😢 😢 😢 😢

@wera sutazivy typ, co? 😀 😀 😀 😀 😀