icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

shandy
20. aug 2010

@wera sutazivy typ, co? 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
20. aug 2010

@wera tak to je super spravickaaaaaaaa 😉 🙂 takze september to isti 😉 🙂

wera
20. aug 2010

@shandy jasné, ako inak 😉

wera
20. aug 2010

@yeliel hej hej dúfam, že september bude šťastný mesiac 🙂

yeliel
20. aug 2010

@wera tak musiiii to byt stastný mesiac..ja dufam..ze sa aspon ku KET dopracujem 😉 🙂

wera
20. aug 2010

@yeliel joj budem držať palce, aby sme v septembri pekne spolu testíkovali 😉

yeliel
20. aug 2010

@wera dakujem moje... 🙂 budeme si ich drzat navzajom 🙂

wera
20. aug 2010

@yeliel 😀

wera
20. aug 2010

@annamary27 ahojky 🙂 ako si dopadla v centre? 🙂

annamary27
20. aug 2010

@wera no už som doma,boli sme po centre v BA ešte aj v Nitre po obchodoch so svokrou a manžel bol zatial u liečitela na kontrole.No,ale k tomu centru.Vypísali sme žiadosť,doktorka mi pekne porozprávala ako to bolo s mojim prvým ivf.druhé ivf vidí tak na začiatok oktobra a lieky mi asi nechajú tie isté,lebo som na ne dobre reagovala.Dokonca som sa dnes dozvedela,že som mala pri OPU až 24folikul,z toho bol 1prezretý a 4boli prázdne.ja som vedela len o 19vajíčkach.Pani doktorka je velmi milá a všetko dopodrobna vysvetlí. 😉 😉 😉 odchádzame vždy s dobrým pocitom.

wera
20. aug 2010

@annamary27 to je super že máš takú dobrú doki, to má naozaj človek dobrý pocit 🙂 takže október? to je super, to je tu za chvíľku 😉

sunday1
21. aug 2010

Dobré ránko. @wera úprimne sa s Tebou teším

sunday1
21. aug 2010

@shandy kde Vám zistili, že sú obalené protilátkami? Na imunológii? Berieš Prednison?

annamary27
21. aug 2010

Ahojte.Kočky je možné,že to prvé IVF ma tak trochu oslabilo?V poslednom čase by som ešte pred večernými správami zaspala aj po stojačky.Teraz kopem zemiaky a už od začiatku mám nohy jak z kamena,ruky ledva vládzu a o chrbte ani nehovorím,jak nejaká 100ročná babička.

sunday1
21. aug 2010

@annamary27 A nie si tehotná?

kefalinek
21. aug 2010

ahojte konecne som vas docitala, z toho co ste popisali by mohol byt roman
@wera s tymi testikmi v septembri sa rada k vam pridam 😎

@annamary27 ak mozes otehotniet aj prirodzene tak asi by bolo ok spravit si testik

annamary27
21. aug 2010

@sunday1 tak to by bol zázrak,lebo krámy som mala 9.8. a sex možno 14.8. ,takže to plodný den nebol a bolo by to asi skoro na takéto príznaky.Možno som oslabená ešte z toho 3týždnového kašla čo ma nedávno trápil a vybrala som trojo antibiotík.

annamary27
21. aug 2010

@kefalinek, @sunday1 ,no asi si vybehnem do obchodu,aby som mala dušu na mieste,vsadili ste mi chrobáka do hlavy. 😀

annamary27
21. aug 2010

Tak mamatest negat,ovulačný hlien je tu ako vyšitý,lenže si mám dávať Macmiror a to je antibiotikum-chemoterapeutikum,tak neviem či by bolo rozumné sa snažilkovať a so zemiakmi som na dnes skončila,som hotová,bolí ma celý človek,nemám náladu sa ani opalovať,aj ked je to vraj posledný teplý víkend. 😀 😝

yeliel
21. aug 2010

@annamary27 cavelo...inac mne stimulka oslabila organizmus a ten macmiror si uz davas? to su take zlte vajcika ze ? ja som nato dostala alergiu myslela..som,ze sa zblaznim 😝

annamary27
21. aug 2010

@yeliel ešte som si ho nedala,lebo som myslela,že včera v centre čo keby ma chcela pozrieť,takže začnem po víkende.ja som to už mala a dokonca naposledy mi to dala dokina ako krém,to som si tam dávala s takým aplikátorom.ja som nebola na to alergická.

wera
21. aug 2010

ahojte babulky 🙂

@sunday1 ďakujem si zlatá 🙂

@kefalinek super dúfam, že nás bude veľa pozitívnych testovačiek 🙂

wera
21. aug 2010

@annamary27 asi budeš unavená po stimulke a ešte určite aj po tej chorobe.... 😒 tak veľa oddychuj a skús nejaké vitamíny a podporu imunity, alebo probiotiká... 🙂

annamary27
21. aug 2010

@wera a ešte teraz si mám dávať ten macmiror,to je tiež antibiotikum,tak dostane moje telo zabrať.Mám v robote aj šumivé Aloe Vera,dávnejšie som si ho denne dávala,len nie je v hodné pre tehotné,tak som to vysadila a nejak na to zabudla.Ale asi zbehnem za tou mojou ORL dokinou a zmáknem pred druhým IVF vybrať lieky na imunitu.Tie mi už roky funguju počas zimy,že nie som chorá,predtým som inak mávala za zimu aj 2-3krát zápal dutín,ale po Broncho vaxome,som bez zápalu celú zimku už asi tretí rok,klop-klop.

wera
21. aug 2010

@annamary27 jasnačka treba trošiku telíčko dať do poriadku kým do neho príde bambulko 😉

evasbk
21. aug 2010

ahojte spolubojovníčky, dlhšie som tu nebola, ale už sa budem poctivo zapajat do diskusie. Bola som na dovolenke.....V pondelok chcem volat do car, či možem začat v septm. stimulovat na 2 ivf, tak som zvedavá čo povedia....

yeliel
21. aug 2010

cavelooo bambulky ...uz spite? 😉 😀

wera
22. aug 2010

dobré ránko babulky 🙂

@evasbk vitaj z dovolenky 🙂 ako ste sa mali?

kefalinek
22. aug 2010

ahojte, jooooooooj vcera som bola taka naladena, chceli sme ist s manzelikom na zabavu potancovat, aj babka prisla bavit a kym nase babuliatko zaspinkalo tak zacal horiet sennik, kusok od zabavy, takze sa nic nekonalo, jaaaaaaj este teraz ma to hneva 😢 😢 😢 😢 😢

annamary27
22. aug 2010

@evasbk ahoj,a žiadosť už máte schválenú?