2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
nám lekárka tiež povedala,že genetika bude o3 mesiace a že to je ešte najrýchlejší možný termín a potom som sa prekvapila,že genetika prišla skor ako žiadosť z poisťovne.Nebojte baby,dočkáte sa,teraz sa to ťahá asi kvoli dovolenkám. 😉
ahojte, dnes som volala do car, chcela som hovorit s koordinatorkou, aby som jej oznámila že chcem v tomto cykle začat stimulovat, ale ona má stále dovolenku 😠 Mám volat zajtra..... Baby ja som tiež čakala na genetiku skoro 3 mesiace a to nám robili v apríli, takže si nemyslím že to trvá tak dlho kvôli dovolenkám. Mne bolo povedané, že maju toho velmi vela. Ale to je jedno, hlavne nech je u každej ta genetika ok......
dobré ránko..... je mi dneska hrozne 😝 nejak kašlem aj nádcha aj hlava ma bolí... hádam to je len z počasia a nedostanem chrípku... veď už mám začať stimulku...
@monicka7299 gratulujem ku stimulke
baby myslite si , ze ked je vsetko ok tak mozme ist po 3 mesiacoch na KET???
@kefalinek ja som síce toto neabsolvovala ale myslím, že áno... ja začínam teraz stimulku a práve čakám na 3. cyklus a nikto sa nad tým nepozastavoval
@monicka7299 fiiiha tak šup pre istotu do postele aby si mohla začať stimulkovať 🙂 kedy vlastne začínaš pichať?
@monicka7299 ked budeš chorá,radšej sa do toho nepúšťaj,bolo by to zbytočné,aj u nás zúri nejaký vírus,vela ludí kašle a soplí a niektorí majú črevné chrípky.
@kefalinek myslím,že na Ket sa môže isť hned po mesiaci,len medzi ET treba dodržať 4mesiace.
ahojte dievcence 😵 😵
co nove?
@wera tak ty uz mas tiez za sebou genetiku? uvidime teda kolko budeme cakat, my by sme uz zaciatkom septembra mali mat vysledky, tak podla mna uvidis asi aj ako pridu tebe 🙂 🙂 .
@evasbk fiiiha 3 mesiace, to je celkom dost dlha doba a veru s tymi dovolenkami teda nic moc 😔 . podla mna najviac pacientov na IVF maju prave v tychto mesiacoch a beru si dovolenky...hmm. no nic, treba vydrzat asi, ine nam nezostava 🙂
@monicka7299 moni setrit sa, homeopatika, vitaminy a snad sa to nerozbehne. v tomto pocasi clovek lahko prechladne, ale neboj, stimulke by to nemalo nijako uskodit.
@kefalinek ja myslim, ze je to ok, ze na KET mozes ist, ale asi by bolo fajn sa opytat v tvojom centre...
pekny dnik babulky 😵
@wera weri citim sa uplne nafuknuto 😀 , ako taky balonik, len a len prasknut 😀 . vcielky v pohode, zajtra picham posledne 3 tak to uz nejako hadam zmaknem 😀 , lebo uz ma to velmi nebavi...kontrolu uz nemam, uz idem rovno v piatok na OPU 🙂
@kefalinek pridavam sa k were, je to potom len na vas, ako sa citite 😉
@wera
@annamary27 ešte pred tým vypálím červa a šups na včeličky 😉
@shandy -budem Ti strašne držať palce a som zvedaváááá koľko sa urodilo resp. aká je s Teba nosnica 😀 😀 😀 už to vieškoľko máš folíkov?
@kefalinek .... strach, že sa to nepodarí??? .....muisíš veriť moja.... ja to tentokrát beriem nejako zľahka celý proces.... a uvidím a teraz už viem, že pôjdem aj na tretie ak to nevíde (aké je í alebo y )
í je tam makke ako si ty dala, lebo je to od slove idem, isť, idete....
nie mam strach , ze znova potratim,ale skusit to chcem kazdopadne ,ja by som si to vycitala cely zivot keby to neskusime
@shandy o tom bruchu ani nevrav... mne sa ešte nespľaslo po prvom raze.... to si neviem predestaviť ako budem ešte vyzerať po druhom razy..... 😒
@monicka7299 moni dakujem, ved aj ja vam vsetkym budem stiskat vsetky prsty az budu modre 🙂 . moni ako pises, ja uz to tiez beriem tak nejako sportovejsie ako prve dva razy, clovek si asi zvykne na vsetko, ze? 😀 . moni no ja ho mam teraz vacsie, ale aj davku mam o malicko vyssiu po kontrole, takze co zvysena davka to vacsie brusko. no co uz, hlavne nech su vysledky, nie? 😀 😀 😀
@shandy ja budem mať Gonal hneď 180 jednotiek ... 1. krát som mala 150.... už sa vidím 😅
@monicka7299 😀 😀 , tak ja som zacinala na 150 a teraz posledne 3 dni mam 225 😀 😀 😀 , uffff. baby a vy ste na PN pocas stimulky a po ET? ci ako to planujete?
@shandy ja budem chodiť do práce ale doma zostanem od OPU až po 10-12 deň od ET.... rátam 2 týždne...

@xeroma ahoj 🙂 my sme boli v BA v Železničnej poliklinike 🙂 doki mi povedala že výsledky budú o mesiac, tak jej budem veriť 🙂