2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera , mali sme v Brne normalne IVF, vsetko sme platili sami , aj lieky. Vtedy nas to vyslo ca 100 000. Ale v Iscare vsetko s doplatkami a 2 Ket ma to stalo cca 70 000. Takze sme sa smiali ze nasa dcerka je draha ako auto / poznate tu piesen Anca si draha ako volvo ./ 🙂. Nie je to lacny spas, a keby sme neodisli za robotou zo severu Sk do Blavy asi by sme na to ani nezarobili. Mame slabe spermie , 0 % morfologiu , diagnozu zlozenu z 5 slov , ale mame teraz malu papulnatu copatu slecnu . Bojujte 🙂 🙂 🙂
Ahoj kočky smiem sa pridat? 😵 ...tiež chceme íst do druhého kola ale ešte nevieme kedy,lebo len včera bola krv po 1 IVF negatívna ale plánujeme íst dalej... 😒
ahoj wera 🙂 nie nezostali ...je to trošku aj zvláštne...mali sme 6 embryí dve vložili/že vraj najlepšie/ a ostatné boli zastavené v delení...takže žiadni mrazáčikovia ☹
ešte nie,mám tam volat v piatok,lebo mám íst na krv ale u nás do PB aby som nemusela do Blavya opýtam sa či by sme nemohli aspon novú žiadost príst vypísat nech to poistovna schváli...
@wera ja viem že novú žiadost preto by som tam chcela zavolat v piatok kvoli tým výsledkoma zistím čo dalej.
nech aspon žiadost schvália aby sme potom nečakali,už sa to aj tak dost dlho všetko vlečie. 😒 Inak v GF mali napísané v papieroch že medzi nimi treba aspon 4-6 mesiacov 😕
Ahojte dievcata, aj nas caka IVF v auguste. Vsetky vas pozdravujem a drzim palce 🙂 .
@pertapet...je možné že to rýchlo ujde ale aj tak mne sa zdá to natahovanie zbytočné...mne sa to vlečie už 7 rokov! ☹
..najprv operácia,jedna,druhá,tretia,hormony a potom schvalovanie... 😒
@yeliel si sa ma pytala ci idem na KET.Ano mam to v plane,vo stvrtok ideme do centra dohodnut sa co a ako.A vsetko bude zalezat na tom ci sa embrijko rozmrazi/mame len jedno/.Ja sa citim taka tazkopadna,v robote ako v pohode stiham,ale doma s neviem do nicoho dotlacit.A co sa tyka PN som si myslela ked budem od stimulky doma,oddychovat a v klude ze to na 100% vyjde.No teraz mam skor pocit ze keby som bola doma az od OPU nic by som nebola pokazila. 😔

@wera ano tie info sa velmi roznia ale aj mi sme individualne a snad robia pre nas len to najlepsie 🙂 mne zas povedali,dlhy preto ze pri polycist..sa to rozbieha velmi pomalicky a treba aj pstupne zvysovat davky..aby sa predislo hyperstimulaku 🙂