icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
20. júl 2010

@wera ano tie info sa velmi roznia ale aj mi sme individualne a snad robia pre nas len to najlepsie 🙂 mne zas povedali,dlhy preto ze pri polycist..sa to rozbieha velmi pomalicky a treba aj pstupne zvysovat davky..aby sa predislo hyperstimulaku 🙂

yeliel
20. júl 2010

@chicca555 😀 😀 😀 dufam...inac ja stale zvazujem,ze ak 2IVF tak kam 🙂

evet
20. júl 2010

@wera , mali sme v Brne normalne IVF, vsetko sme platili sami , aj lieky. Vtedy nas to vyslo ca 100 000. Ale v Iscare vsetko s doplatkami a 2 Ket ma to stalo cca 70 000. Takze sme sa smiali ze nasa dcerka je draha ako auto / poznate tu piesen Anca si draha ako volvo ./ 🙂. Nie je to lacny spas, a keby sme neodisli za robotou zo severu Sk do Blavy asi by sme na to ani nezarobili. Mame slabe spermie , 0 % morfologiu , diagnozu zlozenu z 5 slov , ale mame teraz malu papulnatu copatu slecnu . Bojujte 🙂 🙂 🙂

chicca555
autor
20. júl 2010

@evet tie peniaze stoja za takeho drobca 🙂

wera
20. júl 2010

@evet tak tak určite to stálo za malá slečnu 🙂 aj my s tým rátame že ak vyčerpáme všetky pokusy tak pôjdeme ďalej ako samoplatci 🙂

lubka0506
20. júl 2010

Ahoj kočky smiem sa pridat? 😵 ...tiež chceme íst do druhého kola ale ešte nevieme kedy,lebo len včera bola krv po 1 IVF negatívna ale plánujeme íst dalej... 😒

wera
20. júl 2010

@lubka0506 ahoj 🙂 to mi je moc moc ľúto že Vám to nevyšlo... nejaký eskymáčikovia Vám nezostali?

lubka0506
20. júl 2010

ahoj wera 🙂 nie nezostali ...je to trošku aj zvláštne...mali sme 6 embryí dve vložili/že vraj najlepšie/ a ostatné boli zastavené v delení...takže žiadni mrazáčikovia ☹

wera
20. júl 2010

@lubka0506 tak nezúfaj, druhé kolo bude určite to úspešné 🙂 aj ste sa v centre nejako dohodli ako budete pokračovať?

lubka0506
20. júl 2010

ešte nie,mám tam volat v piatok,lebo mám íst na krv ale u nás do PB aby som nemusela do Blavya opýtam sa či by sme nemohli aspon novú žiadost príst vypísat nech to poistovna schváli...

wera
20. júl 2010

@lubka0506 tak treba si vypísať žiadosť aby ste ju mali čo najskôr schválenú... mne doki povedala že by mali byť tak tri mesiace medzi jednotlivými IVFkami...

lubka0506
20. júl 2010

@wera ja viem že novú žiadost preto by som tam chcela zavolat v piatok kvoli tým výsledkoma zistím čo dalej.
nech aspon žiadost schvália aby sme potom nečakali,už sa to aj tak dost dlho všetko vlečie. 😒 Inak v GF mali napísané v papieroch že medzi nimi treba aspon 4-6 mesiacov 😕

petrapet
20. júl 2010

Ahojte dievcata, aj nas caka IVF v auguste. Vsetky vas pozdravujem a drzim palce 🙂 .

lubka0506
20. júl 2010

ahoj @petrapet tak to ty si na tom lepšie,ja si ešte minimálne 3-4 mesiace počkám. Poviem ti pravdu aj som váhala či sa mám do tejto témy pridat tak skoro 😒 Aj tebe držím palce...

yeliel
20. júl 2010

@lubka0506 ahoooj... 😉

lubka0506
20. júl 2010

@yeliel ahoj 🙂 ako sa máš?...už som sa vám sem votrela 😀

petrapet
20. júl 2010

@lubka0506 Ani nevies, ako Ti to rychlo ubehne. My sme IVF absolvovali v marci a ani neviem, ako mi to rychlo preslo a uz zaciname znovu. Tiez som rozmyslala, ci sa pridam do tejto temy, nakolko ideme na 3. IVF.

yeliel
20. júl 2010

@lubka0506 🙂 dik celkom fajn a co ty ako? tesim sa ,ze si tu..je nas tu uz dost ,vcera som klabosila s nechsazadari a annamary 😀 a uz tu mame aj teba 😵

lubka0506
20. júl 2010

@pertapet...je možné že to rýchlo ujde ale aj tak mne sa zdá to natahovanie zbytočné...mne sa to vlečie už 7 rokov! ☹
..najprv operácia,jedna,druhá,tretia,hormony a potom schvalovanie... 😒

lubka0506
20. júl 2010

@yeliel ja som sa včera odhodlávala a hlavne spametávala z výsledku. 😒

yeliel
20. júl 2010

@lubka0506 moje je to este cerstve ja viem...ale ak si uz tu to je dobre znamenie..ze dostavas silu bojovat 😉

lubka0506
20. júl 2010

...ja pomaly pojdem večer tu nakuknem,idem sa naobedovat a von...papa 🙂

lubka0506
20. júl 2010

@yeliel vieš poviem ti ja som nevedela či to manžel nevzdá,ale on uplne v pohode že jasné že ideme dalej. 🙂 ...veelmi ma potešil 😵

yeliel
20. júl 2010

@lubka0506 dobru chut a uzij si slniecka 🙂 pa 😵

kefalinek
20. júl 2010

@monicka7299 mam z dovolenky jej hned by som sla naspat

monicka7299
20. júl 2010

@kefalinek pekná 😉

wera
20. júl 2010

@lubka0506 no je to zvláštne, asi všade hovoria inak... ja som mala prvé v máji a teraz v auguste ideme na druhé...

yeliel
20. júl 2010

@wera ano v GF v paieroch je to tak ako pise lubka ale mne DR..povedal,ze stacia na oddych take 3 mesiace 😉

wera
20. júl 2010

@yeliel tak tak určite tri postačia 🙂

janemari
20. júl 2010

@yeliel si sa ma pytala ci idem na KET.Ano mam to v plane,vo stvrtok ideme do centra dohodnut sa co a ako.A vsetko bude zalezat na tom ci sa embrijko rozmrazi/mame len jedno/.Ja sa citim taka tazkopadna,v robote ako v pohode stiham,ale doma s neviem do nicoho dotlacit.A co sa tyka PN som si myslela ked budem od stimulky doma,oddychovat a v klude ze to na 100% vyjde.No teraz mam skor pocit ze keby som bola doma az od OPU nic by som nebola pokazila. 😔