icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
24. aug 2010

Neviem ako vy, ale ja som po prvom ivf 6 kg schudla, ale bolo to pred rokom tak už to mám zas na sebe 😢 No som zvedavá čo to spraví teraz so mnou. Ak tie kilá pojdu teraz hore, tak budem potrebovat tiež vaše rady, ved už teraz ma je dost 😉

evasbk
24. aug 2010

ozaj zabudla som dopísat, že sa koordinatorka vrátila z dovolenky, ale nemala rano na mna čas, tak mi chcela volat neskor, ale to som nechcela lebo som bola do večera v robote, tak mi ma volat zajtra. Dufam že sa zajtra už konečne niečo dozviem. Mám volno, tak celý den budem na telefone a potom tu.... 😉

wera
25. aug 2010

dobré ránko babulky 🙂

monicka7299
25. aug 2010

Vitaj 😉

monicka7299
25. aug 2010

Takže včera ráno som volala do centra aby som sa preobjednala z pondelka rána kontrola na utorok a dnes som volala aby som sa preobjednala späť na pondelok, lebo mrcha mi došla o 1 deň. skôr...... hmmm ....kontrolu mám mať 5.deň a to mi teraz vychádza na pondelok...
...........ozaj...... zajtra ráno 1. pichanec ....

wera
25. aug 2010

@monicka7299 jeeeejo to je super 🙂 🙂 🙂 sa nám to tu začne rozbiehať 😉 ja by som mala začať pichať budúci víkend 🙂

monicka7299
25. aug 2010

@wera no, ako by to bolo len včera keď sme si písali prvé skúsenosti 🙂 a teraz sme v tom zase ale múdrejšie a skúsenejšie - Vasilise premúúúdréééé 😀

kefalinek
25. aug 2010

@wera to je zaujimave mne doki nepovedal vyslovene , ze mam schudnut ale kazal mi sportovat -2-3 za tyzden, to je jedno bicyklik, alebo behanie, ale ja som mylsela, ze mi to povedal preto lebo ja som 15 rokov robila judo, a ked sme chceli malu tak som toho nechala, a odvtedy sa akosi neda vratit

wera
25. aug 2010

@monicka7299 hmmm veď práve.... ten čas strašne rýchlo letí.... ale tento krát nám to musí výjsť a dúfam, že sa od októbra zaradíme do nejakej témy tehuliek 🙂 tak strašne moc by som si to priala 🙂 ak by nám to vyšlo tak by to boli májovčiatka, však? 😀

wera
25. aug 2010

@kefalinek hmmmm no mne tiež chýba pohyb... v robotke v podstate iba sedím za compom a kysnem... 😅
jeeej si robila judo? parádička 😀

kefalinek
25. aug 2010

junovcatka moja

wera
25. aug 2010

@kefalinek aha, som to zle vypočítala 🙂 hmmm tak to by boli blíženci 😀 takto na leto by to bolo super 😉

shandy
25. aug 2010

ahojte dievcence 😵 😵
@evasbk drzim palce, nech telefon konecne zazvoni 🙂
@monicka7299 moni gratulacie 😵 😵 😵 , tak zajtra prva vcielka? tak ja dnes kapurkova zasa 😀 😝
@kefalinek no fiiha, aj ja mam kamosku co to robila ale tiez ako s tym skoncila, tak sport ziadny, tak neviem ci vas to judo tak vycerpalo 😀 😀
@wera tak blizenec je moj drahy, no dakujem pekne 😀 😀

monicka7299
25. aug 2010

blíženci??? fíha - to ešte nemáme nikoho v rodine 🙂 🙂 🙂 🙂 kto vie čo z toho vyrastie 😉 hlavne, že nie tvrdohlavý škorpík-mám ho doma puberťáka jedného nezbedného 🙂 ...ale je veľmi citlivý a hlavne je môj aj keď nám dáva zabrať ale v podstate je dobrý chlapec(taká svojská povaha-skúša aj cez mrtvolu čo jemu vyhovuje 🙂

shandy
25. aug 2010

@monicka7299 moni moj bracek je skorpion a je super, nevymenila by som ho 😵 😵 😵

wera
25. aug 2010

@shandy aj môj manžel je blíženec 😀

shandy
25. aug 2010

@wera OMG 😀 😀 😀

kefalinek
25. aug 2010

@shandy ani nie mne ta to celkom bavilo, bola som tam jedina dievcina a sami chalani, ale ako na mna pozor davali 😵 😵 😵
@wera viem, ze to vychadza v juni, lebo ja som presne pred rokom otehotnela, a termin porodu som mala 15.juna

shandy
25. aug 2010

@kefalinek tak to sa vobec nedivim, ze ta to bavilo, to by aj mna bavilo 😀 😀 😀

kefalinek
25. aug 2010

@shandy jooooooj ale mi tam bolo dobre, ale z tej nase j partie uz tam nikto neostal vsetci sa pozenili, a venuju sa rodinkam

wera
25. aug 2010

@shandy nooooo veľa vecí máme rovnakých 😀

wera
25. aug 2010

@kefalinek zlatinko to aj minulý rok si potratila? to mi je strašne moc ľúto... tento krát to už musí výjsť úspešne 🙂

monicka7299
25. aug 2010

@kefalinek takže teraz to víde 🙂 tak sa vrhni smelo na KET 😉

sunday1
25. aug 2010

Ahojte dievčatá, žiadosť schválená, uvidíme čo ďalej.
@monicka7299, @shandy, @wera držím palce!

monicka7299
25. aug 2010

@sunday1 super.. kedy začínaš??? My teraz, že dievčatá 😉
@wera
@kefalinek
@shandy koľko ich máš???
@evasbk ......

wera
25. aug 2010

@sunday1 ďakujeme 🙂 a kedy sa ku nám pridáš?

monicka7299
25. aug 2010

@sunday1 a kam chodíš do centra? je to tvoje 1. IVF?

sunday1
25. aug 2010

@monicka7299, @wera ja asi až v októbri. Hneď po zlých správach sme si podali žiadosť, veď má ročnú platnosť... Dúfam, že u Vás bude všetko OK a tak nás všetky ostatné povzbudíte 😉

sunday1
25. aug 2010

@monicka7299 do ISCARE v Ba a už je to 2. IVF. ET bol 6.7.

wera
25. aug 2010

@sunday1 neboj druhé IVFko nám určite výjde, verím tomu 🙂