2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@shandy s dochdzanim nieje problem, ja sa na cely oktober, ked mame absolvovat IVF chystam domov, takze dochadzat budem len z Ruzomberka do Martina, co je autom vpohode. Len som chcela vediet ci chodia s vami muzickovia ako opora? 🙂
@evasbk jej, tak to sa tam mozno niekedy stretneme a mozno sme sa uz aj stretli, ja som mala Krajkovica este ako doktora este pred zalozenim CAR, takze si ma zobral zo sebou, kedze vedel podla dg. ze by sme sa aj tak o par rokov stretli. Tak som chodila odzaciatku k nemu len ako gynekologovi, kedze mojmu som dala vypoved, lebo bol neschopny 😠 no a posledne 2 roky vyuzivame aj ostatne sluzby CAR naplno 🙂
Cvikla, ze je skvela na mykozy, tak nech sa ti podari 😉
@darca100 ahoj,ja som počas stimulky na ivf vybrala 18injekcií Dipherelinu a nemala som žiadne vedlajšie účinky. 😵
@evasbk
@shandy babulky aj nám sa od decembra zhoršil spermiogram.... teda zistili sme to až keď nám dali spermiogram pre genetika, prvý nám robili v decembri a druhý pri OPU v máji a zhoršila sa nám patológia tak sme skočili s normozoospermie do kolónky teratozoospermie.... ☹ hmmm tak uvidíme čo navrhne embrylóg, či ICSI...
@darca100 ahojky, vitaj 🙂 teda to už budeš mať za chvíľku OPU aj za sebou, super 🙂 koľko folíkov sa podarilo dopestovať? vidím že máš stimulku presne tak ako ja... gonal+menopur+cetrotide 🙂 ....čo sa týka toho dipherline tak to fakt netuším, zatiaľ čo som počula tak pichajú ovitrelle alebo pregnyl...
ahojky wera aj vsetci! Vdaka za podporu, hrozne mi dobre padla. Takisto aj ja drzim palce tebe - ty si ako daleko? A prvykrat? Lebo ja hej ☹ a co to prosim znamena dlhy a kratky protokol? 🙂)) ja som totiz prvykrat aj tu na chate 🙂 wery, aj ty mas hyperstimulku? ak hej, ako to znasas lebo ja mam z toho veru dost aj obavy
@darca100 ahoj 🙂 v pohodičke, ak sa budeš potrebovať porozprávať alebo poraiť tak kľune píš 🙂 .... my ideme teraz v septembi do druhého IVFka. Krátky protokol je keď si picháš injekcijky od cca 2.DC až do odberu, dlhý protokol začínaš koncom cyklu a pokračuješ ešte aj v druhom... A hej mala som ľahšiu hyperstimulku ešte vo februári, hlavne je treba piť strašne veľa vody a ak by si mala veľké bolesti, prípadne sa Ti začalo nalievať brucho vodou tak treba ísť hneď do nemocnice... držím palčeky aby to bola len ľahšia forma
a koľko folíkov si mala na kontrole?
@wera jasne, ja idem domov na tak dlho koli tomu. To by sa nedalo lietat hore dole. Aj naposledy koli IUI som bola vyse mesiaca doma a bolo to super, sice manzelik velmi rychlo zistil, ze mu chybam, kedze nemal domacu stravu a vyzehlene kosele a musel si sam ale zvladli sme to 🙂 aspom si ma viac potom vazil 😀
@darca100 ahoj, tak sme tu dnes dve nove v tejto temicke 🙂 drzim palce aby sa babatko podarilo 😉
@darca100 ahoj moja..dipereline som si pichala aj ja v mojom pripade vsak od zaciatku stimulky..bolo mi vysvetlene,ze potlaca ucinok gonalu a pergoverisu ,,teda aj zabranuje hyperstimulaku myslim,ze v tvojom pripade sa ho rozhodli pichnut prave z dovodu,ze mas hyperstimul. asi na zmeiernenie...Drzim palceky aby to vsetko dobre dopadlo 🙂
@shandy jaj a este som zabudla Dr.co som bola u nej mi toho strasne vela povedala..bola mila spominala ,ze ak bude tehu tak by bolo treba nasadit aj acylpyrin ale uz si neviem spomenut na co je to dobre 😀 😀 😀
@evasbk moje nam sa tiez spg stale zhorsuje..dokonca pri OPU sme ho mali najhorsi zo vsetkych a to moj drahy papal vytaminky snazil sa zdravo stravovat a furt sa to zhorsuje .

@evasbk v pohode evi, opakovanie je matkou mudrosti nie? 😉