icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

darca100
26. aug 2010

@noe dakujeeeem, velmi! aj tebe zelam, nech ide vsetko podla planu 🙂 ani som nevedela, ako mi pomozete...psychicky. DAKUJEM!

shandy
26. aug 2010

@noe moj muzicek bol vzdy so mnou na kontrole s vynimkou jednej, pretoze mal akurat robotu. povodne sa mu nechcelo by ani pri transfere, ked pocul od dokiho, ze tam byt nemusi. tak to som sa nastvala a povedala mu svoje, ze na transfere bude a hotovo. co my si pri tych stimulkach vytrpime a aby som si este odsoferovala cestu tam a spat a cele si to absolvovala sama, no kde sme 😀 😀 . ved potrebujem psychicku podporu, nie? 😝
@darca100 jasne ale pregynal alebo ovitrelle ti nepichali na vyvolanie ovulky? 😕 to sa vzdy picha pred OPU...inak ja som vcera tiez pichala kapurkovu - pregnyl a som cakala, ze ako to bude stipat a nic 😀
@yeliel moja ja som skromna, mne staci aj piskotova nepecena 😀 . yeli a nemyslis anopyrin nasadit? ten beriem aj ja 50 mg denne...ono je to dobre kvoli antifosfolipidovym protilatkam, ja som mala mierne zvysene antikardiolipinove ale oni patria pod tie prve, je to len daky ich poddruh ci co, tak ten anopyrin beriem stale, len pocas MS ho vysadzam.
tak baby my mame asthenoteratozoospermia 😝

shandy
26. aug 2010

@wera weri s tym spg, no vela veci na to vplyva - zivotne prostredie, stres, notebooky na kolenach, strava a x dalsich veci....s pohyblivostou sa da vybabrat a trosku aj s mnozstvom, ale s terato (morfologiou) nevybabres vitminmi... 🙄 🙄 na to fakt ICSI ako my...

evasbk
26. aug 2010

ahojte, fakt spisovatelky. Ale to sa mi páči aspon si mám pri čom vypiť kávičku v pohode. Manželík akurat odchádza do práce, tak idem koníkovať 😀

shandy
26. aug 2010

@evasbk evicka ahoj aj ja popijam zeleny caj a prijemne sa mi to cita 😀 😀 , tak hor sa na kona 😀

yeliel
26. aug 2010

ahoj babulky 🙂 😉

yeliel
26. aug 2010

@shandy ahojcek...no ta Dr.povedala acylpyrin tak mozno sa pomylila 😀 ale tak presnejsie co a ako povedia az ked bude krvicka..inac bola som uplne u inej Dr.lebo ta co som mala termin musela surne odist..a ten anopyrin beries stale stale? aj ked nestimulkujes a flexik sa potom picha cele tehu ci ako to je? 😕

shandy
26. aug 2010

@yeliel ahoj moja, no mam pocit, ze acilpyrin sa v tehu nemoze, ale mozno sa mylim 🙂 . ja beriem anopyrin ano stale aj ked nestimulkujem, to mi v Prahe na imuno tak naordinoval ujo docent 🙂 , ze uz prekoncepcne 🙂 . no vidis a ako dobre sa ti podarilo, mozno ta povodna by nebola taka fajn 🙂 . hej fraxik sa picha potom cele tehu este aj po porode nejakych tusim 6 tyzdnov...

yeliel
26. aug 2010

@wera ahoj no ja som casto neskoro hore 😀 😀 😀 hlavne ked ma moj drahy nocnu neako sa mi neda spat bez neho 😅

yeliel
26. aug 2010

@shandy 🙂 aj ja si myslim,,ze dobre sa mi podarilo..najradsej by som k nej isla aj potom len neviem ci sa to bude dat ..a ked zacnes pichat fraxik tak anopyrin vysadis?ci sa berie aj aj?

yeliel
26. aug 2010

@darca100 moja ja mam uz po IVF zatial neuspesnom ale chystame sa na KET 😉 🙂

noe
26. aug 2010

@kefalinek dakuje za privitanie, vasa malinka je krasnucka. Slniecko vysmiate 😵

@shandy tak to mas vzorneho manzelika 😉 pekne len nech chodi, ved to nieje len o nas, ale je to aj o nich a mali by v tom byt spolocne. Ked sme chodili na kliniku tu, tak samozrejme bol kazdy jeden krat so mnou. Na Slovensku to bude tazsie ale ked to budem velmi potrebovat, tak mamina zastupi 🙂 raz bol dokonca so mnou v Heliose aj brat o 6 rokov mladsi, tak sa vsetci dost prekvapene pozerali, ze akeho mladeho fesaka to mam 😀

a inak dobre ranko a dobru chut, vy ste tu take ranostajky 🙂

wera
26. aug 2010

@shandy ahojky 🙂 hmmm ak to odporučí embryológ tak aj my pôjdeme do ICSI... len mi je ľúto že sa u drahého potvorky zhoršili... doteraz som mala problém len ja a teraz ho už má aj drahý.... 😢
jooooj závidím že už máš po injekcijkách 😉 tak a na zajtra budem strašne moc držať palčeky aby bolo veľa veľa vajok 🙂 budeme netrpezlivo čakať na info 🙂

noe
26. aug 2010

@yeliel tak to si budeme rozumiet, sice 2 hodiny su na mna uz dost ale pred 24 spavat nechodime a potom to aj tak vyzera so vstavanim 😀 😀 😀

wera
26. aug 2010

@yeliel to poznám, tiež som včera nemohla spať lebo drahý bol preč....

yeliel
26. aug 2010

@noe
@wera no tak musim sa priznat ja si zvyknem podvecer zdriemnut 😀 😀 😀 som cela naopak 😀

chicca555
autor
26. aug 2010

@wera @monicka7299 @yeliel u nas vsetko po starom, cakam na 3.tiu menstruaciu, ktora mi uz tyzden meska... 😒 stale hutam, ci testovat, ci nie, aj ked, ako sa vyjadril doktor, bol by to v nasom pripade zazrak 😝 snad to nebude cysta... citim sa ale fajn, len momentalne kazdy den frcim na kave, som stale unavena 😖

moj muz ma viacero obchodnych aktivit, je problem niekedy sa zladit, co uz... ale toho 7.9. ho tam dokopem aj keby neviem co... 😀 zatial mi to nesuri, kedze tie kramosky este nemam... ziadost trva asi mesiac kym schvalia myslim, tak tiez pohodka...

ja som odjakziva chcela jarno-letne babo, cize este nestresujem, pekne termin stiham 🙂 klop klop klop

a vy ste ako pokrocili? uz su tu nejake co uz stimuluju? ja budem mat zase asi dlhy protokol, ako sa naposledy vyjadril moj doktor v Heliose

yeliel
26. aug 2010

@wera moja aj my sme mali ICSI ... mame oligozoospermia a astenoteratozoospermia.

darca100
26. aug 2010

@shandy nie, nie, pregnyl mi nepichali. Pravdepodobne to zastupi difereline... 🙂

yeliel
26. aug 2010

@darca100 moje diphereline to nezastupi..lebo ten to praveze potalca a pregny ma zabezpecit dozretie vajicok..ale mozno v tvojom pripade ,,su tak nastimulkovane ze ten pregnyl netreba 😀 😀 😀 do ktoreho Car chodis?

yeliel
26. aug 2010

@chicca555 ahojcek moje... 😉 🙂

wera
26. aug 2010

@yeliel hi ja tiež poobede, teda po robotke zaspím doma 🙂 🙂 🙂

noe
26. aug 2010

@yeliel niesi sama naopak 😀 😀 😀 my sme obaja s muzickom taky naopak, dlho hore a vstavame pomaly naobed.... ale ked sa da, tak preco menit to co je telu prirodzenejsie 😀

chicca555
autor
26. aug 2010

@yeliel cauky 🙂 akos? ja dnes idem s firmou na hory, mame to planovane az do nedele, tak sa aj tesim, grilovacky, gulasiky, vylety a tak 🙂

wera
26. aug 2010

@chicca555 ahojky 🙂 ....hmmm tak skús testík.... aspoň si budeš istejšia, a mne to pomohlo vždy keď som si spravila testík, resp. niekedy som si ho ani nestihla spraviť a dostala som mršku... 😀

chicca555
autor
26. aug 2010

@wera rozmyslam rozmyslam.... horsie je, ze aj trosku dufam, ze co ak... 😅 pak si ale poviem, ze to by bol fakt v nasom pripade az moc velky zazrak... pockam este do nedele a ked nic, tak pak otestujem

chicca555
autor
26. aug 2010

@darca100 ahoj, ake lieky si pichala? ja som mala diphereline, gonal a pergoveris a posledny bol pregnyl... ten musi ist vzdy na koniec

chicca555
autor
26. aug 2010

baby, uz mate ziadosti v poistovniach? 🙂 ci som zase posledna 😀

darca100
26. aug 2010

@yeliel no, mne povedal dr, ze bez dipherelinu by nebolo ani jedno vajicko, takze neviem....podla mna to je aj nato, aby mi potlacil priznaky hyperky, uvidime. Chodim do Ferti a su tam velmi zlati, snad to vsetko dobre dopadne. Ty si v akom centre? a kolko mas mrazacikov? 🙂

darca100
26. aug 2010

@chicca555 no chicca, asi nemusi ist vzdy posledny, ked som ho nedostala. Ja som ako posledny dostala diphereline