2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Kočeny,tak dnes ,ked som mala trošku času v robote,vytočila som moje centrum a dohodla som si termín konzultácie ohladom 2.IVF.Mali termín aj na ten den ako som chcela,takže ideme 20.8. o 13.00.V tom čase budem už 2mesiace po prvopm IVF,kým nám schvália žiadosť a trafíme sa do cyklu,tak to bude pekne pauzička medzi dvoma IVF aj 4mesiace,takže myslím,že je to v pohode. 😀 😀 😀
@annamary27 tak super,ide ti to ako po masle 🙂 @yeliel ano moje embrijko je po PK ale nebolo az take pekne ako to co vkladali.ale asi malo tiez zarodok emrijka.A na KET sa dava tiez protokol? 😲 to som nevedela.
tak.....8 dní po spísaní žiadosti idem dnes volať či je žiadosť tam kde má byť 😉 ...alebo je to skoro?
Monicka vyskusaj zavolat , za to nic nedas. Ked mne schvalovali ziadost volala som tam niekolko krat , este to nemali, povedali mi v poistovni , ze centra posielaju ziadosti spolu , ked sa im viac nazbiera, ale nakoniec sme zistili , ze som zle pochopila lekara, pretoze on povedal , ze pocka az na manzelov spermiogram u nich/ este absolvoval pred tym nejake liecenie, tak sa to natiahlo/, ja som si neuvedomila , ze som neposlala starsi spermiogram z predchadzajuceho centra , ktory bol este platny. Tak nakoniec som ich vsetkych uhnala, vsetko dorucila , a poslali ziadost este pred muzovym najcerstvejsim spermiogr. Inak teraz su dovolenky , tak to moze ostat stat niekomu na stole, takze ked mas na to nervy , tak telefonuj. " vojak sa stara, vojak ma" 🙂
@janemari ahoj ..no davaju 😀 presne je tam napisane...ze NAHRADNY PROTOKOL...TRANSVER ROZMRAZENYCH EMBRYI 🙂 ...Je tam presne rozpis ako uzivat lieciky a kedy prist na kntrolu 🙂 zase budeme papat lieciky 😝 estrofem a nas známi utroš 😉 ..inac ja som estrofem papala uz aj pri ET lebo po OPU mi ho Dr..nasadila..kedze sa tam nieco pri zakroku asi pototo 😖 ..pa 😵
takže - žiadosť je v poisťovni, lekárka je na dovolenke od 19.7. - 30.7.2010 tak keď sa vráti, tak ju hneď potvrdia ...takže začiatok by mohol byť na začiatku septembra .... nechcela som sa znova takto na to fixovať a tlačiť na pilu ako minule (bola som už mimo) ...ale už som kľudnejšia že tam tú moju žiadosť majú a znova sa teším 😀
...len sa moc tešiť predsa len nechcem pre istotu, že by to nešlo predsa len podľa mojich plánov... 😅 😅 😅
@monicka7299 super 😀 verím, že teraz budeš kľudnejšia keď vieš že sa žiadosť nikde nezapatrošila 🙂
@wera -to dúfam - ale už akosi moc vyratujem či to stihnem začať stimulku začiatok septembra prípadne nejaký posledné dni augusta 😅 ...
@monicka7299 kedy si mala ty potvrdenú negativne hcg v krvi?ak si pamätám dobre tak až po mne a ty už chceš stimulku na začiatok septembra?nie je to hrrr na tvoje telo? 😲
@monicka7299 mám na Teba jednu otázočku, keď berieš duphaston tak berieš dve tabletky naraz alebo jednu ráno a jednu večer? od dnes idem zase brať ale teraz mám dve...doteraz som mávala len jednu... ďakujem 🙂
@annamary27 mala som ET 16.6.2010 a 28 som dostala menzes..... tak to bude 3 mesiace..... 😨
@yeliel dakujem za odpoved 🙂 Ved zajtra idem do centra tak budem mudrejsie. Baby vy ste nejake hrrr do toho IVF 😀 Ja som dnes bola prvy krat so sefom po pn a hned mal poznamku ale tu mam zien 😎 Tak mu hovorim nieje problem mozem ist znova na PN 😀 on ze nie nie len pekne zostan tu. 😝
@wera ahaa..ja som ho brvala roky aby mi prisla..ale zasvet si neviem spomenut od ktoreho dna 😀 tusim od 5..ty to ako bravas? Ja mrchu tiez len tak nedostanem..mam doma agolutin v chladnicke 😀 a pred IVF mi dali jeden mesiac antikoncepciu..a teraz ako vas citam tak ma napadlo,ze mohli radsej ten duphaston 🙂
@yeliel ja chodim do Martina do Iscare a cipok som nemala 😲 Keby nemali dovcu tak mozme ist na to tento cyklus.Ale takto musim pockat este na jednu mrchu a potom.Presne ako pred IVF keby mi prislo schvalenie ziadosti o den skor zacali by sme hned ale kedze prisla ako prisla museli sme cakat jeden cyklus.Ale nevadi aspon sa telo trosku zregeneruje.
ste sa nejako rozpisali alebo sem tak malo chodim, tak mi mame KET naplanovany v septemri, po mrzke budem papat lieciky na zvacsenie sliznice maternice a potom ak sa nasi 2 bobankovia rozrazia sup sem s nimi. 😎 😀
baby opuchli mi prsty alebo co, jednoducho moju svadobnu obrucku dam len na malicek, nebude to blbe ju tam nosit jaaaaj 😖

@chicca555 ahoj,ja chodím do Gyn-Fiv v Blave. 😀