icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
20. júl 2010

@chicca555 ahoj,ja chodím do Gyn-Fiv v Blave. 😀

annamary27
20. júl 2010

Kočeny,tak dnes ,ked som mala trošku času v robote,vytočila som moje centrum a dohodla som si termín konzultácie ohladom 2.IVF.Mali termín aj na ten den ako som chcela,takže ideme 20.8. o 13.00.V tom čase budem už 2mesiace po prvopm IVF,kým nám schvália žiadosť a trafíme sa do cyklu,tak to bude pekne pauzička medzi dvoma IVF aj 4mesiace,takže myslím,že je to v pohode. 😀 😀 😀

yeliel
20. júl 2010

@annamary27 čavelo šikulka 😀

yeliel
20. júl 2010

@janemari ahoj,,,tak sa budeme navzajom podporovat 😀 ja som uz...v centre bola mam doma protolkol na pripravu pred KET a recepty ..uz sa len rozhodnem kedy sa nato dam 😀 ..tiez to bude zalezat ad mzrzliniek ako zabajuju. Tvoje embryjko je po PK alebo mrazene hned po OPU 🙂

janemari
20. júl 2010

@annamary27 tak super,ide ti to ako po masle 🙂 @yeliel ano moje embrijko je po PK ale nebolo az take pekne ako to co vkladali.ale asi malo tiez zarodok emrijka.A na KET sa dava tiez protokol? 😲 to som nevedela.

monicka7299
21. júl 2010

tak.....8 dní po spísaní žiadosti idem dnes volať či je žiadosť tam kde má byť 😉 ...alebo je to skoro?

evet
21. júl 2010

Monicka vyskusaj zavolat , za to nic nedas. Ked mne schvalovali ziadost volala som tam niekolko krat , este to nemali, povedali mi v poistovni , ze centra posielaju ziadosti spolu , ked sa im viac nazbiera, ale nakoniec sme zistili , ze som zle pochopila lekara, pretoze on povedal , ze pocka az na manzelov spermiogram u nich/ este absolvoval pred tym nejake liecenie, tak sa to natiahlo/, ja som si neuvedomila , ze som neposlala starsi spermiogram z predchadzajuceho centra , ktory bol este platny. Tak nakoniec som ich vsetkych uhnala, vsetko dorucila , a poslali ziadost este pred muzovym najcerstvejsim spermiogr. Inak teraz su dovolenky , tak to moze ostat stat niekomu na stole, takze ked mas na to nervy , tak telefonuj. " vojak sa stara, vojak ma" 🙂

yeliel
21. júl 2010

@janemari ahoj ..no davaju 😀 presne je tam napisane...ze NAHRADNY PROTOKOL...TRANSVER ROZMRAZENYCH EMBRYI 🙂 ...Je tam presne rozpis ako uzivat lieciky a kedy prist na kntrolu 🙂 zase budeme papat lieciky 😝 estrofem a nas známi utroš 😉 ..inac ja som estrofem papala uz aj pri ET lebo po OPU mi ho Dr..nasadila..kedze sa tam nieco pri zakroku asi pototo 😖 ..pa 😵

yeliel
21. júl 2010

@monicka7299 ahoj...pozeram,ze dalsi nedočkavček 😀 😉

monicka7299
21. júl 2010

@evet -vojak sa stara, vojak ma - KRáSA - zaradím do slovníka

monicka7299
21. júl 2010

@yeliel -no šak.... keď už, tak hned 😉

monicka7299
21. júl 2010

takže - žiadosť je v poisťovni, lekárka je na dovolenke od 19.7. - 30.7.2010 tak keď sa vráti, tak ju hneď potvrdia ...takže začiatok by mohol byť na začiatku septembra .... nechcela som sa znova takto na to fixovať a tlačiť na pilu ako minule (bola som už mimo) ...ale už som kľudnejšia že tam tú moju žiadosť majú a znova sa teším 😀
...len sa moc tešiť predsa len nechcem pre istotu, že by to nešlo predsa len podľa mojich plánov... 😅 😅 😅

wera
21. júl 2010

@monicka7299 super 😀 verím, že teraz budeš kľudnejšia keď vieš že sa žiadosť nikde nezapatrošila 🙂

monicka7299
21. júl 2010

@wera -to dúfam - ale už akosi moc vyratujem či to stihnem začať stimulku začiatok septembra prípadne nejaký posledné dni augusta 😅 ...

annamary27
21. júl 2010

@monicka7299 kedy si mala ty potvrdenú negativne hcg v krvi?ak si pamätám dobre tak až po mne a ty už chceš stimulku na začiatok septembra?nie je to hrrr na tvoje telo? 😲

wera
21. júl 2010

@monicka7299 mám na Teba jednu otázočku, keď berieš duphaston tak berieš dve tabletky naraz alebo jednu ráno a jednu večer? od dnes idem zase brať ale teraz mám dve...doteraz som mávala len jednu... ďakujem 🙂

monicka7299
21. júl 2010

@wera jedna ráno, druhá večer... 😉

monicka7299
21. júl 2010

@annamary27 mala som ET 16.6.2010 a 28 som dostala menzes..... tak to bude 3 mesiace..... 😨

wera
21. júl 2010

@monicka7299 ďakujem moni 🙂 ... ja mám tiež presne tri MS rozdieľ medzi IVFkami...

yeliel
21. júl 2010

@wera moje preco papas duphaston? 🙂

janemari
21. júl 2010

@yeliel dakujem za odpoved 🙂 Ved zajtra idem do centra tak budem mudrejsie. Baby vy ste nejake hrrr do toho IVF 😀 Ja som dnes bola prvy krat so sefom po pn a hned mal poznamku ale tu mam zien 😎 Tak mu hovorim nieje problem mozem ist znova na PN 😀 on ze nie nie len pekne zostan tu. 😝

wera
21. júl 2010

@yeliel aby mi prišla vôbec mrška 🙂 🙂 🙂

yeliel
21. júl 2010

@janemari tak ich tam pozdravuj 😀 😀 😀 ku komu chodis?...daju ti receptiky a hned aj tabletocku a cipok ako pred ET. 🙂 😉

yeliel
21. júl 2010

@wera ahaa..ja som ho brvala roky aby mi prisla..ale zasvet si neviem spomenut od ktoreho dna 😀 tusim od 5..ty to ako bravas? Ja mrchu tiez len tak nedostanem..mam doma agolutin v chladnicke 😀 a pred IVF mi dali jeden mesiac antikoncepciu..a teraz ako vas citam tak ma napadlo,ze mohli radsej ten duphaston 🙂

wera
21. júl 2010

@yeliel beriem ho od 16 do 26 DC 🙂 a potom už len počkám na mršku a ideme do toho 😀 ...duphaston je lepší ako agolutin, ten moc nemusím 😅

janemari
21. júl 2010

@yeliel ja chodim do Martina do Iscare a cipok som nemala 😲 Keby nemali dovcu tak mozme ist na to tento cyklus.Ale takto musim pockat este na jednu mrchu a potom.Presne ako pred IVF keby mi prislo schvalenie ziadosti o den skor zacali by sme hned ale kedze prisla ako prisla museli sme cakat jeden cyklus.Ale nevadi aspon sa telo trosku zregeneruje.

yeliel
21. júl 2010

@wera ja som to asi bravala inak ale vazne neviem 😀 z agolutinu strasne stipe zadok 😀 😀 😀 obcas mam z neho aj taku bublinu 😀 😀 😀

yeliel
21. júl 2010

@janemari netreba to uponahlat..mne sa v takom teple ani nechce stresovat 😀 tak v GF,,nam davaju diazepam aby sme asi boli happy 😀 a spasmopan 🙂

kefalinek
21. júl 2010

ste sa nejako rozpisali alebo sem tak malo chodim, tak mi mame KET naplanovany v septemri, po mrzke budem papat lieciky na zvacsenie sliznice maternice a potom ak sa nasi 2 bobankovia rozrazia sup sem s nimi. 😎 😀
baby opuchli mi prsty alebo co, jednoducho moju svadobnu obrucku dam len na malicek, nebude to blbe ju tam nosit jaaaaj 😖

yeliel
21. júl 2010

@kefalinek ahoj,,a ty ides Ketkovat? 😀 😀 😀 co budes papat? estrofem?