2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel my sme len po neuspesnych IUI vyplnili ziadost. Ale nic nemam doma, ved este nam nevolali, ze nam schvalili ziadost.
@wera samozrejme do CAR v Matine chodim uz dlhe roky ako na klavir kazdy chvilu.
Viem, ze nam spomynali, ze by sme mali ist na nejaku konzultaciu, kde mi presne vysvetlia ako pichat.
Co to znamena protokol?
@noe aha..takze tak moje..sice chodim do ineho Car.ale ono je to vsade podobne..Ak bude ziadost schvalena...tak si dohodnete konzultaciu tam ti vsetko vysvetlia ako budete dalej postupovat..kedy zacnes pichat..daju ti receptiky na vcelicky a lieciky..protokol je vlastne take talacivo kde budes mat podrobne rozpisane ako postupovat,kedy kontrola ake injekcije kolko jendotiek a tak... 😉 🙂
@noe jaaaaj tak to Ti budú z centra volať keď budete mať schválenú žiadosť a zavolajú si Vás na konzultáciu, doki Ťa pozrie či je na sono všetko v poriadku a či môžeš začať stimulku, protokol je stimulačný protokol - je to papier, kde má napísané aké dávky a čoho máš brať jednotlivé dni 🙂
podla tohoto co tu pisu
http://www.sanatoriumhelios.sk/sk/sterilita/pri...
mame vsetky vysetrenia ja aj manzel, niekolko krat, Dg jasne, takze uz asi mi len daju inj. a mozem zacat....
Babulky necham vas. Idem nas dobalit, zajtra skoro rano odchadzame na vylet do Londyna a okolie 🙂
Aj vam pekny vikednik 🙂
papa 😵
To som tu jediná sova???? Dnes som oznámila šéfovi , že koncom septembra budem PN,. pri 1 ivf som bola na pn-ke hned od začiatku, ale teraz už viem že je to zbytočné. Ak pojde všetko tak ako ma íst, tak teraz by som išla asi tak par dní pred opu. Vy ako???
ahojte babulky,
co tu nove? ja som sa vcera neozvala, lebo som nebola v stave...dnes uz je lepsie, tak vam hned aj zaraz pisem...OPU uplne hrozne, zatial najhorsie ake som kedy zazila. Narkoza nejaka divna, dost dlho jej trvalo kym zacala posobit a potom som sa prebudila skor ako mala, na otrasnu bolest, takze som sa mykla...dost som krvacala cele OPU a este aj po OPU slo zo mna krvi ako pri menzese a strasne ma bolelo brucho. dnes uz je o nieco lepsie ale este stale trosku krvacam. vysledok 5 vajok a dnes uvidime ako sa oplodnili, cize podla toho bude transfer bud v pondelok alebo v stredu...
pekny den vam 😵
@shandy ahoj moje tesim tesim 🙂 ze su 4 embryjka 🙂 budem Vam drzat palceky 🙂 davas si aj PK? 😉 Moje tak ta potrapili? ☹ mne sa stalo pri OPU nieco podobne..tiez som sa budila pocas zakroku preto mi aj ten vajecnik prepichli , dali tamponadu na zastavenie krvacania ,,,verim,ze coskoro brusko prestane boliet 🙂 drz sa 😵
@shandy ahoj,dúfam,že skoro zabudneš na tú zlú skúsenosť s OPu a embryjká sa dotanú v pohode na svoje miestečko k tebe.
Začínam sa báť,že nie vždy je to OPU a ET také ružové aké to bolo na poprvé. 😒
@wera @yeliel @annamary27 dakujem babulky moje, ze ste tu pri mne 😵 😵 ci PK este stale neviem, uvidime zajtra co a ako bude a co povie embriolog, uz minule sme mali vkladane dve kvalitne blasty a nic z toho, tak neviem, ci teraz neskusime vkladat 3-dnove...uvidime, co povie lekar...chudiatko yeliel, viem si predstavit, co to muselo byt...ufffff. mna teraz tak desne nafukuje, ze si nemozem ani poriadne ulavit, mam pocit, ze mam vo vnutornostiach samy vzduch....ale tak co uz, hlavne, ze sa horsie nestalo a ze mame 4 drobcekov. annamary ja som mala obe OPU predtym bez problemov, nuz ale nie je kazdy den nedela, ze? 😀 😀 😒

@wera ahoooj moje...akurat som na teba myslela...ze, sa urcite tesis ako nam vonku pekne prsi 😉 🙂