icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
30. aug 2010

Tak to sa to tu naozaj rozbehlo, ide to rýchlo, coby dup a prvé babenky už budu testíkovať. Dievčatá čo je so shandy??? Stále na nu myslím, dufam že je všetko ok....Ináč dobré ranko, ja som teraz vstala z postele 😅

evasbk
30. aug 2010

Ozaj , baby beriete nejaké vitamíny???? Ja momentalne nič, pri prvom som to asi prehnala, všetko chcela aby bolo v poriadku no a teraz to akosi flákam.....

wera
30. aug 2010

@evasbk ja mám femibion, ale ešte ho neberiem ale už začnem....doteraz som brala iba takú obyčajnú kyselinu listovú... 🙂

wera
30. aug 2010

babulky neviete mi poradiť? práve som asi dostala mršku... nechápem prečo lebo som dnes len 25DC... v sobotu som dobrala antikoncepciu.... a keďže som ju predtým nebrala (resp. brala ale pred 10 rokmi tak sa napamätám) tak neviem kedy má prísť mrška.... nie je 25DC skoro??? to by potom znamenalo že zajtra začnem včeličkovať.... pomoooooooc .... 😒

monicka7299
30. aug 2010

@wera inak takže ak ešte len špinenie a až večer krv tak už to dnes rátaj ako 1.DC , zajtra 2.DC a potom 3.DC ráno picháš?
@yeliel
@evasbk -zajtra budem 8. DC ale Gonal som si pichla až 3.DC (t.j.dnes 5.dávka)..... dnes pridaný Cetrotide. Inak vitamíny žiadne neberiem .... ale potom začnem Femibion .

monicka7299
30. aug 2010

@wera ja som tento mesiac dostala o 1 deň skôr tiež a postup som Ti opísala hore... Inak normálne som dostávala 28 DC a teraz 27.DC... a už včeličkujem

monicka7299
30. aug 2010

@wera ale veď sa tešíš, nie????

yeliel
30. aug 2010

@wera moje ja som mala novynette brala som ho do 21DC a v tej knizocke pisu..ze krvacanie ma prist tak na 24 az 25Dc...takze podla toho to mas ukazkovo 😉 🙂

wera
30. aug 2010

@monicka7299 jasné že sa teším, len som z toho ešte nejaká vystresovaná... mrška ma nejako prekvapila... brucho ma od rána bolelo a už bola aj krvička, ale iba trochu.... ďakujem za radu 🙂 zajtra ešte budem volať doki do centra že ako teda mám postupovať lebo ona mi niečo napísala na ten stimulačný protokol že musím prísť tuším tretí deň pichania na kontrolu... a mám začať podľa toho ako mi bude vychádzať kontrola druhý alebo tretí deň....

wera
30. aug 2010

@yeliel aha to fakt má prísť tak skoro? ani nevieš ako si ma teraz ukľudnila 🙂 som sa zľakla že nie je niečo v poriadku keď som to dostala tak skoro.... ďakujem za radu 🙂

monicka7299
30. aug 2010

@wera tretí deň na kontrolu? to je fajn, lebo mne kázali prísť 6. deň a dohrabala som sa 5.deň a dobre som urobila lebo výcledok dnes som už spomenula.... t.j.rýchlo rastú a treba prísť aj zajtra... tak už začneš - no supiš 🙂)))

wera
30. aug 2010

@monicka7299 hej hej začnem, len som z toho dnes nejako mimo.... čakala som že začnem pichať cez víkendík, som s tým bola taká zmierená a teraz toto... ale zase veď čím skôr tým lepšie.... no ja mám prísť na kontrolu na tretí deň lebo mne doki dala vyššie dávky ako minulý pokus a chce ma mať pod kontrolou.... 🙂 joj ja už začínam mať stresy 😀 moni a pichala si si cetrotide sama?

monicka7299
30. aug 2010

@wera no ja mám tiež vyššie dávky ako minule a aj sa to prejavilo - rastú ako divé 🙂 Cetrotide si môžeš tiež sama ale mne to moja polovička všetko... Po 1. Cetrotide mám alergickú reakciu - začerveňaný vystúpený fľak...

wera
30. aug 2010

@monicka7299 ja som si pri prvom pichala cetrotide sama, ale nie je to až tak príjemné ako si pichať perom .... ale tak zvládnem aj tento krát 🙂 drahý by mi to aj pichol ale podľa mňa by potom odpadol 😝
som strašne zvedavá či mi doki dá ešte aj ten menopur dopichávať.... veď uvidíme...
jooooooj babulky ja som už taká nervózna.....

monicka7299
30. aug 2010

@wera to Ti verím ale cieľ je už tak blíííízko 😉 😉

wera
30. aug 2010

@monicka7299 až moooooc blízko, neviem tento krát mám asi trošku väčšie obavy ako pri prvom....asi sa trochu bojím neúspechu ale verím že tento krát doki bude vedieť čo a ako treba nadávkovať 🙂

kefalinek
30. aug 2010

@monicka7299 neboj vaja budu ako z katalogu 😀

yeliel
30. aug 2010

@wera nemas zaco moje 😉 🙂 takze uz ta cakaju vcelicky 😉 🙂

wera
30. aug 2010

@yeliel tak tak včeličky.... musím si doma večer všetky poriadne skontrolovať a prečítať všetky návody.... dúfam že to zvládnem 🙂

yeliel
30. aug 2010

@wera urcite to zvladnes ved si sikula 😉 😀

wera
30. aug 2010

@yeliel ja sa ani nebojím tých včeličiek 🙂 ...hmmm ale skôr mám strach z neúspechu 😒 ...ale tak ako sme si doma povedali že budeme skúšať a skúšať dokým to nevýjde 🙂 a verím že to bude tento september 🙂

yeliel
30. aug 2010

@wera ja viem moje..ten strach ma kazdy 😒 ale raz to musi vyjst a aurcite to bude teraz 😀

wera
30. aug 2010

@yeliel joj verím že v tejto témičke budeme len samé tehuľky 🙂 ... inak ja som dnes v nejako divnom citovom rozpoložení... zajtra už bude zase dobre 🙂

ninna78
30. aug 2010

@wera - super, ze uz ides na to 🙂 🙂 🙂 aspon nemusis premyslat do vikendu, ze co a ako ... 😀

ninna78
30. aug 2010

baby inak to mate dobre, ze mate kontrolu uz v 3. alebo 5. den, mne kazali az 8. a aj som dneska bola a dr. ze ziadna slava to nie, ale ze vsak sme este len na zaciatku ... co teda ja bych povedala, ze uz aj pred koncom 😕

wera
30. aug 2010

@ninna78 máš pravdu, čím skôr začneme tým skôr skončíme 😉 a aké si mala folíky? ja mám ísť na kontrolu skôr z dôvodu že budem mať nábeh na hyperstimulák tak ma chce mať doki pod kontrolou 🙂

ninna78
30. aug 2010

@wera - zevraj 4, ale ze nie vsetky budu rast, tak uvidim, mne staci aj jeden poriadny. Aj pri prvom IVF som mala len jeden a ten bude mat za 2 mesiace 2 roky, tak to mnozstvo nejak neriesim 🙂

evasbk
30. aug 2010

@ninna78 Ja si tiež myslím že je jedno kolko ich je. Ja som mala 15 vajok z toho 11 oplodnovali a ostali 4a nokoniac nič z toho ☹ Kamaratka mala len 2, ktoré sa krasne oplodnili a teraz má 2 krasnych synov 🙂

wera
30. aug 2010

@ninna78 jeeeej to je krásne, z jedného jediného krásny synček 🙂 tak asi fakt na tom niečo bude že stačí jedno poriadne embryjko 🙂

ninna78
30. aug 2010

@evasbk - asi tak, ja som bola z toho vtedy nestastna, lebo nas tam bolo vtedy 7 na OPU a jedna mala aj 25 vajicok, ale dnes to vnimam inak