2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Ozaj , baby beriete nejaké vitamíny???? Ja momentalne nič, pri prvom som to asi prehnala, všetko chcela aby bolo v poriadku no a teraz to akosi flákam.....
babulky neviete mi poradiť? práve som asi dostala mršku... nechápem prečo lebo som dnes len 25DC... v sobotu som dobrala antikoncepciu.... a keďže som ju predtým nebrala (resp. brala ale pred 10 rokmi tak sa napamätám) tak neviem kedy má prísť mrška.... nie je 25DC skoro??? to by potom znamenalo že zajtra začnem včeličkovať.... pomoooooooc .... 😒
@wera ja som tento mesiac dostala o 1 deň skôr tiež a postup som Ti opísala hore... Inak normálne som dostávala 28 DC a teraz 27.DC... a už včeličkujem
@monicka7299 jasné že sa teším, len som z toho ešte nejaká vystresovaná... mrška ma nejako prekvapila... brucho ma od rána bolelo a už bola aj krvička, ale iba trochu.... ďakujem za radu 🙂 zajtra ešte budem volať doki do centra že ako teda mám postupovať lebo ona mi niečo napísala na ten stimulačný protokol že musím prísť tuším tretí deň pichania na kontrolu... a mám začať podľa toho ako mi bude vychádzať kontrola druhý alebo tretí deň....
@wera tretí deň na kontrolu? to je fajn, lebo mne kázali prísť 6. deň a dohrabala som sa 5.deň a dobre som urobila lebo výcledok dnes som už spomenula.... t.j.rýchlo rastú a treba prísť aj zajtra... tak už začneš - no supiš 🙂)))
@monicka7299 hej hej začnem, len som z toho dnes nejako mimo.... čakala som že začnem pichať cez víkendík, som s tým bola taká zmierená a teraz toto... ale zase veď čím skôr tým lepšie.... no ja mám prísť na kontrolu na tretí deň lebo mne doki dala vyššie dávky ako minulý pokus a chce ma mať pod kontrolou.... 🙂 joj ja už začínam mať stresy 😀 moni a pichala si si cetrotide sama?
@wera no ja mám tiež vyššie dávky ako minule a aj sa to prejavilo - rastú ako divé 🙂 Cetrotide si môžeš tiež sama ale mne to moja polovička všetko... Po 1. Cetrotide mám alergickú reakciu - začerveňaný vystúpený fľak...
@monicka7299 ja som si pri prvom pichala cetrotide sama, ale nie je to až tak príjemné ako si pichať perom .... ale tak zvládnem aj tento krát 🙂 drahý by mi to aj pichol ale podľa mňa by potom odpadol 😝
som strašne zvedavá či mi doki dá ešte aj ten menopur dopichávať.... veď uvidíme...
jooooooj babulky ja som už taká nervózna.....
@monicka7299 až moooooc blízko, neviem tento krát mám asi trošku väčšie obavy ako pri prvom....asi sa trochu bojím neúspechu ale verím že tento krát doki bude vedieť čo a ako treba nadávkovať 🙂
baby inak to mate dobre, ze mate kontrolu uz v 3. alebo 5. den, mne kazali az 8. a aj som dneska bola a dr. ze ziadna slava to nie, ale ze vsak sme este len na zaciatku ... co teda ja bych povedala, ze uz aj pred koncom 😕

Tak to sa to tu naozaj rozbehlo, ide to rýchlo, coby dup a prvé babenky už budu testíkovať. Dievčatá čo je so shandy??? Stále na nu myslím, dufam že je všetko ok....Ináč dobré ranko, ja som teraz vstala z postele 😅