2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte bambulky 😉 krasny den prajem 🙂 pred chvilou volali z Heliosu a mame schvalenu ziadost, tak uz sa len do toho pustit 🙂 joj skvela sprava 🙂
@shandy velikanska gratulacia, nech uz len drobcekovia pekne rastu 🙂
@wera super, prva vcelicka.... same uzasne spravy tu citam, dne bude asi fakt krasny dnik 🙂
Nam aj konecne slnko vyslo 😵
@wera posielam slniecko 😵 😵 😵
No cervenu dostavam, okolo 15teho, takze by sme stihli este aj september, pretoze este potrebujeme pohovor s koordinatorkou, aby sme dostali vcelicky a navod ako na to 😀 Ale uz sme si naplanovali cestu domov na koniec septembra, zaciatok oktobra, takze to nejdeme nahanat a v oktobri naplno dotoho 😉
Ja si pockam na vase vyseldky, a ked tu budete uz vsetky tehulky, tak potom budem mat vacsiu odvahu 😉
@wera ved tehotenstvo pridava na krase, tak dalsi dovod preco sa to musi podarit 🙂 Neviem ci to je fakt hormonmi, alebo je to len tym, ze vacsina tehuliek je v tom case velmi statsna a preto su aj krajsie 🙂
No ked zakazuju saunu a slnenie sa na priamom slnku v lete, ze to ma vplyv na spermie, tak teraz je uz idelane pocasie a mohli by sa nasim drahym ich kamarati trochu vzchopit 😀 😀 😀
Inak vcera som pozerala reflex a M.Moravcova ma nadhernu dcerku 🙂
Tak babenky prisla som vam oznamit ze do druheo kola sa nepridam a ani KET nebude.Preco?Som tehula a podarilo sa to prirodzene.Mala so ist na to KET a ked mrcha nehodila ma nahovorili na testiky a boli //.Dnes som bola na krv a dostala tehu knizku.
@shandy
@wera
@evasbk
@kefalinek
@yeliel dievčatá: bola som dnes opäť na kontrole a musím aj zajtra - takže chodím každý deň na kontrolne utz. no a folíky rastú ako divé -teda jeden vaječník 4-5 folíkov a druhý zaspal na vavrínoch - 1 folík.... ale už majú 17 mm tak musím ísť aj zaajtra na kontrolu a dávku mi nezmenili -stále 187,5 Gonal a 1 Cetrotide.
..ale prečo by to malo byť také jednoduché: Estrofem 1 mg - to je novinka...
pichám 6. deň a folíky rýchlo rastú ale sliznica nejak nestíha- vraj je malá.... sakra... Estrofem budem potrebovať hneď po OPU a to sa zajtra dohodneme či to bude v piatok alebo v sobotu..
@monicka7299 Oni sa tie vajíčka nevedia dočkať kedy budú v brušku, preto sa tak ponáhlaju 😀 Zatial v pohode, nič nebolí???
@janemari čožéééééé 😀 😀 😀 😀 😀 ....supiš supiš supiš.............. vidíš, nakoniec nič nemusíš absovovať .... vytešujem sa a prajem Ti to z celého srdca 😵 ....krása..... fakt nemám slov 😵
@evasbk dnes veru bolelo, lebo mi pošmátral s tým... z každej strany chcel vidieť a merať ale nevadí... vidím, že má záujem a volá si ma poctivo každý deň aby sa nepopraskali a aby sa to podarilo....neva...budem chodiť aj každých 8 hodín na kontrolu keby bolo treba 😀
@janemari ja z Teba odpadávam 😀 ...tak aj to je možné... si medzi nami jedinááááá ....si šťastná, čooooo???
@monicka7299 stastna no neviem ,mala by som byt lenze sa to pokaslalo definitvne doma a ja som teraz sice tehu ale sama. ☹
@monicka7299 teda tie Tvoje folíky sa ale ponáhľajú..... tak hlavne aby všetko dobre a hlavne pozitívne dopadlo 🙂 to budeš mať OPU už fakt za chvíľku.... 🙂

@shandy tak super zlatko, treba oddychovať a dávať si na seba pozor 🙂 ja vôbec neviem ako ostať doma... uvidíme podľa toho ako dopadne odber...dúfam že tento krát dobre 😉 v piatok idem na kontrolu folíkov tak som zvedavá ako sa bude dariť vaječníkom.... 🙂