icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
31. aug 2010

@shandy tak super zlatko, treba oddychovať a dávať si na seba pozor 🙂 ja vôbec neviem ako ostať doma... uvidíme podľa toho ako dopadne odber...dúfam že tento krát dobre 😉 v piatok idem na kontrolu folíkov tak som zvedavá ako sa bude dariť vaječníkom.... 🙂

noe
31. aug 2010

ahojte bambulky 😉 krasny den prajem 🙂 pred chvilou volali z Heliosu a mame schvalenu ziadost, tak uz sa len do toho pustit 🙂 joj skvela sprava 🙂
@shandy velikanska gratulacia, nech uz len drobcekovia pekne rastu 🙂
@wera super, prva vcelicka.... same uzasne spravy tu citam, dne bude asi fakt krasny dnik 🙂

Nam aj konecne slnko vyslo 😵

wera
31. aug 2010

@noe jeeeej super, gratulujem 🙂 tak a už len počkať na mršku a pustiť sa do boja 😀 na kedy Vám to asi vychádza?
tu u nás je krásne zima a prší 🙂

kefalinek
31. aug 2010

@shandy tak to netusim 😀 😀 😀 😀
@wera gratulujem k prvej vcelicke

noe
31. aug 2010

@wera posielam slniecko 😵 😵 😵
No cervenu dostavam, okolo 15teho, takze by sme stihli este aj september, pretoze este potrebujeme pohovor s koordinatorkou, aby sme dostali vcelicky a navod ako na to 😀 Ale uz sme si naplanovali cestu domov na koniec septembra, zaciatok oktobra, takze to nejdeme nahanat a v oktobri naplno dotoho 😉
Ja si pockam na vase vyseldky, a ked tu budete uz vsetky tehulky, tak potom budem mat vacsiu odvahu 😉

wera
31. aug 2010

@kefalinek ďakujem 🙂 a Ty ako zlatko? pôjdeš k doki kvôli mrške? nech sa na Teba pozrieť, aspoň budeš vedieť čo a ako.... 🙂

shandy
31. aug 2010

@wera neboj werit, tentokrat do dobre dopadne, citim to v kostiach 🙂
@noe perfektneee, tu bude kopa stimulantiek 🙂

wera
31. aug 2010

@noe pekne si to napísala 🙂 dúfam, že budeš mať pravdu a budeme Ťa čakať v klube tehuliek 😀

noe
31. aug 2010

@shandy
@wera
zlaticka, nech vas ani nenapadne pochybovat, ze by sa nieco nepodarilo 🙂 Je idelane pocasie, uz nieje horuco, takze nam nic nebrani byt tehulkami a potom mamulkami 🙂

wera
31. aug 2010

@shandy juj ako si nás krásne nazvala, stimulantky 😀 aj ja budem moc moc veriť že tento krát nám to výjde, veď by sa už patrilo.... dnes som sa ráno pozerala do zrkadla a robia sa mi už vrásky a kruhy pod očami.... a ja chcem byť pekná maminka 🙂

wera
31. aug 2010

@noe to máš pravdu 🙂 preto som aj rada že začínam až teraz keď už nie sú také horká....ja leto teda vôbec nemusím..... 😅

noe
31. aug 2010

@wera ved tehotenstvo pridava na krase, tak dalsi dovod preco sa to musi podarit 🙂 Neviem ci to je fakt hormonmi, alebo je to len tym, ze vacsina tehuliek je v tom case velmi statsna a preto su aj krajsie 🙂

No ked zakazuju saunu a slnenie sa na priamom slnku v lete, ze to ma vplyv na spermie, tak teraz je uz idelane pocasie a mohli by sa nasim drahym ich kamarati trochu vzchopit 😀 😀 😀

Inak vcera som pozerala reflex a M.Moravcova ma nadhernu dcerku 🙂

janemari
31. aug 2010

Tak babenky prisla som vam oznamit ze do druheo kola sa nepridam a ani KET nebude.Preco?Som tehula a podarilo sa to prirodzene.Mala so ist na to KET a ked mrcha nehodila ma nahovorili na testiky a boli //.Dnes som bola na krv a dostala tehu knizku.

evasbk
31. aug 2010

@janemari To jej úžasnééééééééé, gratulujem. Dnes sa tu naozaj všetko dobre číta 🙂 Som plná optimizmu. Som rada že koník existuje. Čim častejšie sem chodím , tým si viac verím. Janemmari ešte raz gratulujem, 🙂

janemari
31. aug 2010

@evasbk dakujem 🙂

monicka7299
31. aug 2010

@shandy
@wera
@evasbk
@kefalinek
@yeliel dievčatá: bola som dnes opäť na kontrole a musím aj zajtra - takže chodím každý deň na kontrolne utz. no a folíky rastú ako divé -teda jeden vaječník 4-5 folíkov a druhý zaspal na vavrínoch - 1 folík.... ale už majú 17 mm tak musím ísť aj zaajtra na kontrolu a dávku mi nezmenili -stále 187,5 Gonal a 1 Cetrotide.
..ale prečo by to malo byť také jednoduché: Estrofem 1 mg - to je novinka...
pichám 6. deň a folíky rýchlo rastú ale sliznica nejak nestíha- vraj je malá.... sakra... Estrofem budem potrebovať hneď po OPU a to sa zajtra dohodneme či to bude v piatok alebo v sobotu..

evasbk
31. aug 2010

@monicka7299 Oni sa tie vajíčka nevedia dočkať kedy budú v brušku, preto sa tak ponáhlaju 😀 Zatial v pohode, nič nebolí???

monicka7299
31. aug 2010

@janemari čožéééééé 😀 😀 😀 😀 😀 ....supiš supiš supiš.............. vidíš, nakoniec nič nemusíš absovovať .... vytešujem sa a prajem Ti to z celého srdca 😵 ....krása..... fakt nemám slov 😵

evasbk
31. aug 2010

@noe Super, tak sa niekedy možno v Heliose aj stretneme. Ja začínam s Proverou už teraz v piatok, tak podla mojich výpočtov by som mala mať OPU na začiatku oktobra 🙂

monicka7299
31. aug 2010

@evasbk dnes veru bolelo, lebo mi pošmátral s tým... z každej strany chcel vidieť a merať ale nevadí... vidím, že má záujem a volá si ma poctivo každý deň aby sa nepopraskali a aby sa to podarilo....neva...budem chodiť aj každých 8 hodín na kontrolu keby bolo treba 😀

evasbk
31. aug 2010

@monicka7299 😀 Ja by som aj spala pred car keby to bolo nutné 😀 😀 😀

janemari
31. aug 2010

@monicka7299 dakujem a budem ti drzat palceky aby ti to tentoraz vyslo 😉

monicka7299
31. aug 2010

@janemari ja z Teba odpadávam 😀 ...tak aj to je možné... si medzi nami jedinááááá ....si šťastná, čooooo???

janemari
31. aug 2010

@monicka7299 stastna no neviem ,mala by som byt lenze sa to pokaslalo definitvne doma a ja som teraz sice tehu ale sama. ☹

monicka7299
31. aug 2010

@janemari ...to akože ste sa rozišli???? 😨 ...??? ...????

janemari
31. aug 2010

presne tak

wera
31. aug 2010

@janemari strašne moc gratulujem tehuľka 🙂 , to je úžasné že potom všetkom vytrpenom sa zadarilo 🙂 🙂 🙂
..... fiiiiha a to doma ma strašne moc mrzí, myslíš že sa to nedá ešte nejako poriešiť....?

wera
31. aug 2010

@monicka7299 teda tie Tvoje folíky sa ale ponáhľajú..... tak hlavne aby všetko dobre a hlavne pozitívne dopadlo 🙂 to budeš mať OPU už fakt za chvíľku.... 🙂

janemari
31. aug 2010

@wera uz s ato neporiesi doma,lebo bolo toho uz strasne vela a toto bola posledna kvapka.On ma ine priority a rodinou mu je niekto iny a nie ja.

wera
31. aug 2010

@noe jeeej no tak sa už teším aká budem krásne keď budem tehu 😀