icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
21. júl 2010

@yeliel naposledy so mala ethinestradiol a teraz neviem, co mi daju ...

janemari
21. júl 2010

@kefalinek to asi z toho tepla a nie si zavodnena?Tak nemusis nosit obrucku,alebo si ju daj na retiazku 😉 @yeliel samozrejme ze to neponahlam a koniec koncov to ja tak planujem ze buduci cyklus to bude,mozno ze sa v centre rozhodnu ze to bude az v septembri 😎 ved uz len par hodin a budem to vediet.A bude zalezat ako mi dorazi mrcha,ci nebude po IVf strajkovat a meskat,alebo ci sa nepoponahla 😅

yeliel
21. júl 2010

@kefalinek to som este nemala 😀 😀 😀 do ktoreho CAR chodis? 🙂

kefalinek
21. júl 2010

helios martin
janemari ja neviem mozno, ze aj ano, ja verim ze sa to na jesen utrasie 😠

janemari
21. júl 2010

Ake je zvlastne nevedeli sme dockat prveho ivf na jar a uz sa chystame na dalsie kolo na jesen co je uz za par.Ale ten cas leti 😎

lisula
21. júl 2010

ahoj baby, to som rada ze je tu tema, druhe babo, ja mam jedno krasne chlapca z kosicz gyncare a chceme druhe tak na jesen zacat z vysetrenami, zova. neviete ak nemam mrazacikov, a uz som mala cely kolobeh pri prvom ivf, treba absolvovat znova vysetrenia??? 😕

yeliel
21. júl 2010

@janemari ty cakas na prvu mrsku po IVF?

lisula
21. júl 2010

baby neviete ako to je???

monicka7299
21. júl 2010

@wera - OD 16 DO 26 dc? JA TO MáM OD 14 - dúfam, že si to dávam správne 😲 ja si dávam od 14-25 DC ...to je haluz, dúfam, že to nemám brať od 16DC .......

monicka7299
21. júl 2010

@lisula -ja neviem 😒 prepáč

janemari
21. júl 2010

@lisula neviem ti poradit,mam za sebou len jedno ivf,ale myslim,ze budu nejake vysetrenia robit,ved telo sa meni tak aby nasadili spravne lieky a tak.Ved ked si zavolas alebo pojdes na konzultaciu ti to povedia. @yeliel nie nastastie mi vcera konecne skoncila a dalsiu cakam okolo 10.8. takze KET vychadza na koniec augusta.

yeliel
21. júl 2010

@lisula ahoj....no urcite zas potrebuje tie zakladne vysetrenia...ako je cyto podobne..teda potrebujes mat za sebou prevantivnu prehliadku a ci nemas neake baciliky a vírusiky 😀 ..takmer vzdy chcu vysledky na chlamdie a ureaplazmy...ale asi kazde centrum ma ine postupy...ak budes Ok..asi ta uz len nastavia na stimulku 🙂 Ozaj kde v Ke je Gyncare,,to je tam co ma Dr.Herman? 😉

yeliel
21. júl 2010

@monicka7299 aj keby to malo byt od 16Dc..tak si nic nepokazis..len sa to trochen posunie 😀 😉

yeliel
21. júl 2010

@janemari ja som mala len jednu mrsku po IVF a odvtedy este neprisla 😉

lisula
21. júl 2010

ano, herny 😀 ja som bola snim spokojna, mozno preto aj ze nam vyslo na 1.sup s malym. mala som zo 6stich vajok dve a obe dali a z jedneho mam maleho Misenka 😀

lisula
21. júl 2010

dik baby tak to budem znova zacinat od znova vsteko, no neva co pre dieta nespravime...

yeliel
21. júl 2010

@lisula ja som si s nim bola raz kecnut 😀 😀 😀 ...vsetky zakroky a aj OPU robia v tej budove? kde ma ambulanciu?

lisula
21. júl 2010

ambulanciu ma tam kde si kecla snkim pravdepodobne, a zakroky oproti v budove na dvore.

lisula
21. júl 2010

no idem babyh, zajtra alebo este vecer kuknem s5.

yeliel
21. júl 2010

@lisula viem kde,,,je tam vidiet do okien cez ten super dvor 😀

evet
22. júl 2010

Ahojte ,
tak vcera mi definitivne potvrdili , ze nie som tehotna, ale to som uz vedela viac ako tyzden. Nastastie mam vsetko v poriadku , teraz chceme na konci augusta dovcu a potom asi na september KET , mam 3 mrazacikov , tak dufam ze z nich nieco bude. Len neviem ci sa odvazim dat 2 embria , a budu Ok. Teraz som davala len jedno, pretoze moja mala bola narodena 5 tyzdnov skor a to som uz 6 tyzdnov lezala na udrziavani ( povodne sa tlacila von uz 11 t. pred terminom/ tak sa bojim komplikaii pri dvojickach .

kefalinek
22. júl 2010

evet mi sme si tiez dali vlozit dve,ale udrzalo sa iba jedno takze s tymi dvojickami to neni az take iste

monicka7299
22. júl 2010

@evet no, dvojičky sa tlačia skôr.... ale ja si dám 2 😉 .... ale keď vidím sestru -tá má len jednu dcérku teraz 10 mesačnú, tak by mi ona stačila až dosť 😅
nevadí, mám 14 ročného syna, tak to zvládneme a tie dve sa budú sa spolu hrať alebo tĺcť 😉

monicka7299
22. júl 2010

@kefalinek ahoj 🙂

monicka7299
22. júl 2010

@evet
@kefalinek -dievčatá, Vy máte veď mrazáčikov..... to je super - držím všetky prsty aby sa pekne rozmrazili 😉

ja tu píšem o dvojičkách a to ale bude musieť byť zo mňa dobrá nosnica 😅 aby som toľko vôbec vyprodukovala a nie len 2....

yeliel
22. júl 2010

@kefalinek
@monicka7299
@evet ahojte babule 🙂 hmm a ja zas rozmyslam..ze ak sa rozmrazia vsetky 3zmrzlinky 🙂 tak dam vlozit vsetky aby bola vacsia sanca 😉 pri ET mi vkladali 2 embryjka po PK a nic ..len neviem ci mi to v centre dovolia 😀

monicka7299
22. júl 2010

@yeliel 😅 😀 😀 😀

kefalinek
22. júl 2010

monicka nazdar mame mrazacikov, len ja mam uz len 2 a dufam,ze sa aspon jedno preberie kzivotu, lebo predtym na to KET mi minuli 6 mrazacikov, kym nasli vhodne.... 😀 😀 😀 😀 tak mam tak trochu strach

yeliel
22. júl 2010

@kefalinek ahoj ty mas svoju krasnu Sáru po KET? 🙂

evet
22. júl 2010

No ja mam tiez le 3 mrazacikov a neviem ci sa rozmrazia , tiez chodim do Heliosu Martin a rozmyslam , ze si dat hned napisat poslednu ziadost , ak by sa to neujalo. a budem mat v marci 39 , a posledny 3. pokus cez poistovnu, tak mozno by som to este skusila. Teraz som znasala lieky aj cele IVF velmi dobre, tak chcem spravit asi vsetko pre druhe dieta. K tym dvojickam , s emkou som chodila do 3 rokov do poradne pre nedonosene deti a videla som dost vela postihov po predcasnom narodeni hlavne u dvojcat a zvlast u mna este vek. preto sa bojim dvojiciek. A suseda ma dvojicky a prvu ma tiez 5 rocnu ako my, a je to riadna fuska, a to jej muz robi z domu po nociach, tak jej aj hode pomaha . Inak ema ( moja mala ) vykladala susedam , ze ona by tiez chcela dvojicky, ale ze ta moja mama/ akoze ja/ stale nic. Susedy vedia co riesim tak sa smiali.