icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
2. sep 2010

@yeliel tabulka je skvely napad 🙂 ako vravi Evka aspom sa zorientujeme my co nemame prehlad 😀

evasbk
2. sep 2010

@yeliel akurat sa ma mangel pýta , či ma nebolí zadnica, ked sedím celý večer na koníku 😀 😀 A ja som mu odpovedala že nie, ved nieje drevený 😀 Pojdem ja už do hajan, rano vstavam o 8.00. zatím pa a dobru noc 🙂

yeliel
2. sep 2010

@noe
@evasbk dobru babule 🙂

noe
2. sep 2010

@evasbk no zaspat na koze, to by si bola asi prva 😀 😀 😀
@yeliel to mas nejakeho mladeho komika???? 😀 😀 😀 😀 😀

evasbk
2. sep 2010

pekne sme popísali, aspon budú mať baby ráno čo čítať, lepšie ako denná tlač.

evasbk
2. sep 2010

@noe 😀 😀 😀 a ešte k tomu je ten koník modrý 😉

noe
2. sep 2010

@evasbk 😀 😀 😀 😀 😀 inak mohlo by mat nazov, ze dreveny konik a nie modry konik 😀 😀 😀
@yeliel bru bru aj tebe, nech sa nieco pekne sniva 😉

A veru asi idem aj ja, manzelik uz je netrpezlivy, ze co vysvedcujem. Dneska je nejak skoro v perinach 😀 😀 😀

yeliel
2. sep 2010

@noe hej hej mladas to je v podstate 😀 😀 😀 a ja furt neico tresnem tak sa potom pobavime trochu 😉 🙂

noe
2. sep 2010

@evasbk bru bru 😉

yeliel
3. sep 2010

dobre ranko babule 🙂 🙂 🙂 🙂

evasbk
3. sep 2010

@yeliel dobré ránko 🙂

wera
3. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂

jeeeeej vy ste zlaté ste tu na mňa večer mysleli 😀
jasnačka tabulečku spravím, tak mi prosím do IP pošlite tieto údaje: vek, centrum ktoré navštevujete, počet absolvovaných IVF, dlhý/krátky cyklus, liečiky ktoré beriete na stimulku, dátum začiatku IVF (príp. KET), dátum OPU....
spravím tabulečku iba takú textovú sem do témičky, alebo spravím takú nejakú čo zavesím do fotoalbumu?

inak ja som bola ráno na kontrole u doki, vyzerá že nejaké folíky sa chystajú ale nepovedali mi presne koľko ich je.... len hovorila že na ľavom vaječníku ich je veľa malých tak neviem ale či z nich niečo bude, lebo aj pri prvom som ich mala veľa malých ale nakoniec to vaječník vzdal.... ale tak veď nechám sa prekvapiť 🙂 nechala mi zatiaľ dávku 150 jednotiek gonalu, v pondelok idem na ďalšiu kontrolu a povedala že si mám priniesť aj menopur a cetrotide....
pýtala som sa doki že kedy asi bude OPU tak povedala že možno už aj budúci piatok.... tak to sa budem musieť preobjednať na interné predoperačné, lebo to mám budúci piatok... 🙂

pekný dník prajem 🙂

noe
3. sep 2010

@yeliel ty si ine ranne vtaca 😨 😀
@evasbk
@wera dobre ranko 😉
Wery nedas do tabulky aj to co predchadzalo IVF, napr. kolko stimulacii, IUI, laparka, MA...atd. pripadne dg. ????

wera
3. sep 2010

@noe ahojky 🙂 jasnačka môžeme dať aj tieto info 😉

babulky takže do tabulečky môžeme pridať ešte tieto info ako píše noe: "do tabulky aj to co predchadzalo IVF, napr. kolko stimulacii, IUI, laparka, MA...atd. pripadne dg"
takže mi ich môžete poslať do IP, dnes večer si na to sadnem a niečo vykreujem 🙂

shandy
3. sep 2010

ahojteeeeeeeee miciny 😀 😀 😀
co nove? idem vas docitat 🙂

shandy
3. sep 2010

inak my mame v nasej teme takuto tabulku, tak ak suhlasite, tak by to mohlo byt nejako takto:
Aktualna tabulka:
Cakatelky na stimulku/KET
callex, 1x IVF GF neg., 2xIUI biochem. tehu, 1xIUI neg., hemato
falin (34r.) - 3 x IVF, 5 x KET Iscare; 1 x tehu - dcerka 5r., 1 x chem.tehu. teraz soft RF (heterozygot MHTFR v 2 mutaciach - pri tehu fraxipirin; genetika)
lahhel (32r), 1xIVF Iscare-neg., 1x IVF Helios Martin-neg., 1 x prirodzene tt SP, 2xIUI Ferticent – neg., 1xIVF Ferticent SP, 3xsoft IVF RF – neg., planovane soft IVF RF – aug 2010 (bravelle, clostil, prednison)
Lenka20 (32r), KET po pauze
maciatko31 (33r), 2xIVF, 1xKET-SP v 6tt, 2xsoft IVF RF-neg., (anopyrin, prednison)
moni19 (35r), 1x IVF a 1xKET-Gync.OV- neg.,1x IVF Reprofit - neg.,KETneg.
naduska (38r), 1xIVF Iscare – neg., 1xIVF Helios Brno, 1xET SP, 2xKET MA, 1x prirodzene tt SP, 1x mimomater., planovane soft IVF RF – aug. 2010? (clexane – MTHFR hetero ,hypofunkcia st.zlazy +protilatky= euthyrox 75,prednison 2.5 mg od pozit.tt)
pikha (35r.), 1x IVF Ferticent-neg., 1 x soft IVF RF neg., hemato vysetrenie
rikuska21, konzultacia 30.6.
rebeka33 (35r), 2xKET, 2xIVF inde, teraz soft IVF RF-MA , vysetrenia
cavik ( 36r ), 3xIVF, 5xKET iné CAR ( 1x biochem, 1xMA, 1x mimomater. a synáčik ), v Reprofite 1xIVFSoft - MA, čakám na ďalšie hemato výsledky
.....................................................................................................................................................................................................................
Stimulantky/KET:
modra (30r) - 3xIUI, 2xIVF, 1xKET, 1xIUI v Brne neg., teraz soft IVF RF, kontrola 7.9.2010
rebeca_1 (32r), 4xIUI Gyn-Fiv neg., 1xIVF ICSI Gyn-Fiv neg,, 1x IVF ICSI Ferticent OHSS, KET neg.,1x IVF ICSI Ferticent neg., soft IVF (bez ET), 4. IVF soft bez ET, 5 .IVF soft august 2010 OPU 28.8.2010, ET 2.9.2010, KT 16.9.2010
shandy (32r), 1xsoft IVF RF (bez ET), 1xsoft IVF RF neg., 3. soft IVF + genetika, OPU 27.8,2010, ET 30.8.2010, TT 13.9.
Tomka12 (31r), 2xIVF SK, 6xKET-neg.,1xIVF RF soft-neg., teraz soft IVF RF, OPU 2.9.2010
Violoncielka (38r), soft IVF RF august 2010, TT 6.9.2010

.....................................................................................................................................................................................................................
Tehulky:
Brita (34r), 2xIUI neg.(Helios Martin), 3xIVF vzdy bez ET- 1x2vaj., 1x1v.,1x0, vzdy sa embryjka zastavili, ET 9.8 s darcovskymi v Reprofite, v brusku 2 blastocysty, krv pozitivna, UZV potvrdena jedna blska, 5 tt
Orsulka (39r), 4xIVF, 4xKET, 3xIUI, 1xmimomat..tt, teraz soft IVF RF = tehu, caka dvojicky,TP: januar 2011
Anty( 30r.) 2xIVF gyncen.OV, 3xIVF RF, tehu, caka chlapceka, TP 6.11.2010
Lenny71 (39r) - 1XIVF, 1xKET BA - negat, 1x soft RF neg.., teraz soft IVF RF, ET 26.7., caka jedno mimi, potvrdena akcia srdca
Olympia , 2xIVF, 2xsoft IVF RF, 1xIVF - tehotna, TP: 12/2010.
Maminy:
Avaka, 1 dieta Ela (nar. Januar 2010)
Dior, 2 deticky – chlapci (nar. Jun 2010)
Julietka, 2 deticky, chlapcek Samko a dievcatko Ninka (nar. Februar 2010)
Mircalla, 1 dieta, chlapcek Filipko (jul 2010)
Mirinda, 1 dieta Emma (nar. Marec 2010)
Tanitta, 1 dieta chlapcek Adamko (nar. 2008)
Takyna – 2 deti – (18r.) a Bibuska (nar. Jun 2010), Romanko sa stal anjelikom v 24tt
Zuzla80 – 1 dieta – Ninka (nar. Jun 2010)
Spriaznene duse:
Ninockaskv – 1xIVF GF *chlapcek nam zomrel v 42 tt*, 1xKET GF neg., 2 KET GynFiv, 1x mimomatt
Bakosko tehulka
Bobjan(32r.), prirodzene teh.-MA v 2.mes., 1xIVF Helios Martin (bez ET), soft IVF Olomouc-neg., 2xIVF- FC Bratislava - neg., prirodzené teh. - MA v 12tt.
Kanhwa – adopcia
Labus
maticap.

wera
3. sep 2010

@shandy fiiiiiha to je riadne obsiahla tabulečka, tak môžeme takto nejako 🙂 ja si k tomu večer sadnem a spíšem to 🙂

kefalinek
3. sep 2010

baby mna dajte do tabulky zatial ako pozorovatela, lebo este neviem ako to dopadne s tou mojou mrchou mrchovanou a kavou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chicca555
autor
3. sep 2010

@wera ja som cakatelka na IVF 😀 buduci tyzden ideme vypisovat ziadost, dufam, ze nam ju rychlo schvalia... inak to vyzera, ze konecne po 46 dnoch dostavam kramosky 😲 😲 😲 tretie, po IVF, prve dvoje som mala po 28 dnoch, toto je ale fakt extrem 😲

kefalinek
3. sep 2010

vitaj chicca medzi nami neboj s nami ti to ubehne ako voda

kefalinek
3. sep 2010

@evasbk pekna fotecka

evasbk
3. sep 2010

Tak babenky u gy. som absovoala 2 hodinu čakaciu dobu 😝 ale všetko ok, maternica, vaječníky čisté a sliznica pekná 🙂 Dnes som začala , zatial mám v sebe len prvu tabletku, ale poviem vám , piť vela vody to ma zabíja 😅

evasbk
3. sep 2010

@kefalinek Dik 😉

shandy
3. sep 2010

@evasbk evicka drzim palceky, nech to ide vsetko ako po masle 🙂
ako dopadla monicka na OPU?

shandy
3. sep 2010

@wera weruska neboj, foliky nejake budu 😵 😵 😵

shandy
3. sep 2010

@chicca555 gratulujem ku kramoskam, nech sa mozes uz aj ty pridat ku nam 😉

shandy
3. sep 2010

@kefalinek kefi ty stale nic? zazracna kava? 😀 😀 😀 😀

evasbk
3. sep 2010

@shandy neviem, ešte nedala o sebe vediet, asi sa ozve až zajtra, alebo večer.

wera
3. sep 2010

@shandy jooooj zlatko no dúfam že budú.... ale poviem Ti že strach mám riadny.... 😢

monicka7299
3. sep 2010

tak nazdar:.............................. 1 vajíčko............................
nesúhlasila som ani s ICSI - chcem prirodzene nech si ten jeden vytrvalec vyberie čo chce byť.... baby.moje... ☹
docent bol z toho tiež vyvalený, že sa mu 1xza prax stalo, že videl takú konzistenciu obsahu folikúl - ako voda a má to byť vraj husté... no, bolo vidieť, že ho to mrzelo a bol dosť zaskočený .... no a ja som sa rozrevala a bolo... a tak zajtra nám budú volať okolo 9.00či sa oplodnilo naše jediné vajíčko 😨 ...pomóóóóóc... 😢