icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

monicka7299
3. sep 2010

...musím mu veriť... tak som chcela 2 naraz.... 😒 Takto sa uskromním s jedným a na rok teda znova pre druhého drobca 😉 ...ale aj tak... som z toho nešťastná.... a to mám byť v kľude..... Neva...zajtra pivný festival na Tyršovom nábreží ... reset.... buď sa budem tešiť v kľude, že sa oplodnilo alebo ........ to sa dozviem potom až ráno 😅

evasbk
3. sep 2010

@monicka7299 ani neviem ako mám reagovať. Isto to jedno vajko je silný bojovník, budeme mu držkať palce......Ja verím 🙂 A ked sa narodí, tak si vas nájdem a prídem ho vyšticovať za to ,že aké nervy ti narobil 😀 Ináč ten reset ti schvalujem 🙂

evasbk
3. sep 2010

@monicka7299 A tu na koníku je vela báb čo mali len jedno vajko a už kočíkujú, takže hlavu hore 😉

wera
3. sep 2010

@monicka7299 zlatinko ani neviem čo mám povedať.... je mi ľúto že to takto dopadlo, verím že sa cítiš nie moc dobre, ale verím že to jedno vajkulko bude silný bojovníček a krásne sa oplodní a ostane u Teba v brušku 9 mesiačikov, budem mu moc moc držať palčeky 🙂 hlavne sa drž a určite sprav nejaký reset aby sa hlavička zamestnala aj niečim iným ako rozmýšlaním...

kefalinek
3. sep 2010

@monicka7299 tak to ma mrzi ja som myslela, ze budes mat vynikajuci urodu, tak drzim palce a isto sa ten vytrvalec oplodni

zlatanka30
3. sep 2010

monicka 7299 neboj.poznam viacero bab,co mali len jedno a ujalo sa.niekedy je lepsie mat menej a kvalitnych ako vela a nic z toho.vsak uvidim kolko budem mat ja pri stimulke. ☹ 😉 😉

monicka7299
3. sep 2010

@evasbk
@wera
@kefalinek
@zlatanka30 ...jo jo.... no... je mi strašne .... bolesti som nemala ale už sa to nejako začína rozliezať...tak podbrušok cítim až až ... už nech sa dozviem či sa oplodnilo zajtra ráno 🙂 .... v pondelok ET ...ak však zabojuje...
Aj som sa pýtala môjho drahého , či bol radšej za ICSI ale má taký istý názor... minule sme si dali 2 napichnúť a nič, tak som sa rozhodla pre prirodzené oplodnenie, lebo iba tí najsilnejší zabojujú aj ďalej a nie tí ktorých tam nasilu strčia....takže tak... A inak embryolog vravel, že ICSI je vyššia šanca na oplodnenie - 75% a prirodzene šanca klesá na 65% - no nie je to jedno???? Myslím, že som sa rozhodla správne a tak som to silno aj cítila.....ak by sa to nevydarilo tak si to vyčítať nebudem - toto bola moja silná voľba. . .
Vám samozrejme želám lepšiu úrodu 😉
Inak bola tam so mnou jedna holka a tá mala tiež iba 1 ....tak neviem 3. september - nič moc 😒
....už nech je zajtra .... a inak pikoška - po narkóze som sa zobudila ešte na stole 😅 ....a oni: " Vy už ste hore???" 😀

evasbk
3. sep 2010

@monicka7299 mám pocit, že skoro každá pri tomto 2 OPU mala nejaký problém. No som zvedavá ako dopadnem ja 😅 Možno ani nezaspím 🙂

monicka7299
3. sep 2010

@evasbk ale zaspíš 😀 😀 😀 - chceš - nechceš..... 😀

wera
3. sep 2010

@monicka7299 moni bude to bojovníček a je dobré že si stojíte za svojim a chcete aby sa vajko oplodnilo tou najšikovnejšou spermijkou 🙂 držkaj sa 🙂 teeeda si sa zobudila už na stole? ja som si ani raz nepamätala ako som sa dostaa na izbu 😀

yeliel
3. sep 2010

kuk babuleee 😉 🙂

yeliel
3. sep 2010

@monicka7299 ahoj moje...silno drzim palceky aby si sa rano dozvedela dobru spravicku a v pondelok mala drobca v brusku 😉 🙂 .....idem ta trosku povzbudzovat...tiez mam kamosku co mala len jedno vajko vyplakala sa poriadne ,,ze len jedno a teraz je uz 5 mesiacov tehu 😉 🙂 dokonca v tom istom Car ako ty 😉

yeliel
3. sep 2010

@evasbk moja v GF nas uz budia na stole 😉 a ja som sa dokonca budila pocas OPU som normalne pocula ako mi anesteziolog hovori..preco placate? 😝 😀 😀 😀 😀

annamary27
3. sep 2010

@monicka7299 ahoj,držím moc palce,aby to jedno vajko so spermijkou vytvorili krásne mimi,ktoré sa v tebe uchytí a nepustí do konca tehu.No ty si už druhá,ktorú čítam v krátkej dobe,že sa po druhom OPU zobudila skor ako mala.Začínam mať strach z toho druhého pokusu.

yeliel
3. sep 2010

@wera joj moje ty tak vela ifosiek chces 😀 😀 😀 😀 😀

evasbk
3. sep 2010

@yeliel ja si vôbec nepamätám, kedy som sa zobudila, či na sale alebo v izbe???teraz si to budem musiet všímať 😉

evasbk
3. sep 2010

@monicka7299 ja viem, je to super ked ta niekto takto donuti zdriemnut si aj ked nechceš.... Asi som iná, ale mne sa vždy páčilo, nemám z toho vôbec strach, len aby som sa im nezobudila počas práce 😅 Ešte by som im začala do toho kecať 😀

monicka7299
3. sep 2010

@evasbk 😀 😀 😀 ani ja som sa nebála 🙂 .... ale je to sranda 🙂

monicka7299
3. sep 2010

@yeliel to je super - díkes.... a nevieš či sa jej samotné oplodnilo alebo ICSI?

zlatanka30
3. sep 2010

babulky neblaznite s tym prebudenim.normalne sa bojim. ☹ ktora z vas chodi do heliosu???

monicka7299
3. sep 2010

@wera inak ak bude to vajíčko po mne, tak spermie sa majú po prdeli lebo ono ich tam aj naháňať bude a jednu spermošku určite zaženie do kúta 😀 😀 😀

yeliel
3. sep 2010

@monicka7299 nemala ICSI...samotne 😉 🙂

evasbk
3. sep 2010

@zlatanka30 moja ja som heliosačka 😉

yeliel
3. sep 2010

@evasbk moje ty si v ktorom CAR? nas v GF zobudia na stole..sadneme si na vozicek a dopravia nas do postele 😀 😀 😀 😀

evasbk
3. sep 2010

@monicka7299 😀 😀 😀

wera
3. sep 2010

@monicka7299 😀 😀 😀 tak to sa určite vajkulko nechá oplodniť 😀

yeliel
3. sep 2010

@zlatanka30 ahoj..teba caka teraz druhe IVF? a v ktorom Car?...este som ta tu necitala 😉 🙂

evasbk
3. sep 2010

@yeliel v heliose je to tak, že si tam prejdem sama, a potom v sale ma daju na postel a odvezu ma do izby, ono je to totiž hned vedla, takže sa nejde ani cez chodbu. preto neviem či som sa zobudila na izbe alebo v sale, ale viem že to bolo na posteli

zlatanka30
3. sep 2010

yeliel ahoj.caka ma prve ivf,ale moc sa mi do toho nechce.chodim do heliosu

yeliel
3. sep 2010

@zlatanka30 moja do toho sa Ti musi chciet a hlavne musis tomu verit 😉 🙂