icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
3. sep 2010

@zlatanka30 Prečo sa ti nechce??? Máš z toho strach????

zlatanka30
3. sep 2010

baaby vy ste to vystihli.mam strach,ze to nevyde.musim verit viem,ale nejako sa to neda.a bojim,ze nebudem mat vajka.

wera
3. sep 2010

@zlatanka30 ahojky 🙂 treba sa pustiť do boja a z prípadného neúspechu nemať stresy, veď raz to predsa musí výjsť 🙂 aj ja verím, že aspoň nejaké to embryjko sa nám tento krát podarí 😉

zlatanka30
3. sep 2010

ja viem.no uvidime ,co vyprodukuje ten moj vajecnik chudatko

yeliel
3. sep 2010

@zlatanka30 kazda mame trosku strach...ale stresom si nepomozes...treba verit to pomaha 😉 🙂

evasbk
3. sep 2010

@zlatanka30 neboj, sme všetky na jednej lodi a pozri aké sme vysmiaté 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

wera
3. sep 2010

@zlatanka30 kedy sa chystáte vhupnúť na stimulku?

zlatanka30
3. sep 2010

wera poznas zakon schvalnosti.tak u mna to funguje na sto percent.mrcha mi meskala dva tyzdne medzi tym sme zaplatili dovolenku,a dnes prisla a buduci tyzden odchadzame.takze to musime nechat na koniec septembra

wera
3. sep 2010

@zlatanka30 tak aspoň si pred IVFkom poriadne oddýchnete, to je dobre 🙂 a potom plný síl sa pustíte do boja 😉

wera
3. sep 2010

ahojte babulky 🙂 🙂 🙂 tak skúsila som spraviť tabulečku, mohlo by to byť niečo takéto? ak tu nie ste alebo máte nejaké zlé údaje tak dajte vedieť 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
→ yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
→ chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF

Stimulky / KETky:
→ shandy -
→ monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
→ wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky
→ evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený

shandy
3. sep 2010

@monicka7299 monulicek co to tu citam, jeden bojovnik vajko? no cakali sme viac, ale snad toto bude to prave vajko a ako vravis uzenie tu spravnu spermiu 😵 . velmi drzim palceky nech sa oplodni 🙂 . moni a nepovedali ti, cim to mohlo byt, ze len jedno a ostatne foliky plne tekutiny? no ale nemusela si po mne opakovat s tym zobudenim sa 😀 😀 😀
@evasbk evicka ty nevymyslaj, ziadny zombie, pekne si pospi 😉 . u mna to teda na rozdiel od moni nebolo vobec prijemne, ked sa zobudis na to, ako ti ihla prepichne vajecnik, no nic moc...
@zlatanka30 zlati ty si zakaz negativne myslienky, lebo s takym postojom, to nema vyznam, treba to brat pozitivne, ze je to sanca, aj ked je mensia ako 50%, vzdy s tym treba ratat, ze to mozno aj nevyjde, ale stale je sanca dost velka, tak drzim palceky.
@yeliel co tvoja ZOO? 🙂

martinaaaaa
3. sep 2010

@wera ano su 🙂 kedze od testu krvneho som sa nechala hladkat po bruchu tak ich snad este pribudne 🙂 a jasne ze moje virusy funguju aj cez internet ved dnes sa da cez internet uplne vsetko 😀

martinaaaaa
3. sep 2010

@yeliel nemusis ho hladkat ved dnes sa da vsetko aj cez internet 😀

yeliel
3. sep 2010

@shandy ahojcek...zoo sa lieci 😀 😀 😀 ale boli ma zaludok s ATB 😝 a co ty ako sa citis? Predpoklasm vsetko OK..ty si vzdy taka vysmiata 🙂 🙂 🙂 pozeram,ze v tvojej tabulke je aj calex nevies ako sa ma? davno som ju nevidela 😉 🙂

martinaaaaa
3. sep 2010

@noe dakujem velmi pekne no mozno to bude harry potter ved na cele mam tiez podobnu jazvu ako harry 😀 a ani mojmu sa nijake meno nepaci ale davida odsuhlasil k dievcenskemu menu sme sa zatial nedostali mozno az ked porodim 😀

noe
3. sep 2010

@monicka7299 urcite to bude ten najvacsi bojovnik. On to zvladne 😉 Drzim silno palce, aby boli dobre spravy, len tie najlepsie 🙂 🙂 🙂

noe
3. sep 2010

@zlatanka30 ahoj zlatka.... aj ja chodim do Heliosu a caka nas prve, tak budete v tom spolu, dve neskusene 🙂 Aj ja som tu preto, aby ma skusene bambulky, zaskolili, co ako, aby som nechytila paniku hned pri prvej vcelicke ako ja zvyknem, ked je nieco nove 😀 😀 😀

noe
3. sep 2010

@wera aka sikulka, idem ti poslat udaje do tabulky a aj mna tam niekde este potlac 😀

wera
3. sep 2010

@noe jasné zlatko pošli údaje 🙂

noe
3. sep 2010

@wera uz odisli asi pred 5 min, asi maju dlhu cestu, tak im to este chvilu potrva 😀 😀 😀

shandy
3. sep 2010

@yeliel a ake beries ATB mojka? ak mozes skus ich davat po jedle (pozri pribalovy letak) a neviem ci ti dokina naordinovala aj nejake probiotika, ak nie, tak sup sup ich kupit ako prevenciu mykozy..napr. Probiofix alebo Lactobacily 5 od Swissu...
ja pohodaaaaaa jahodaaaa 😀 😀 😀 , no vsak co sa budem na ten svet mracit, staci ze je vonku tak zamracene, no nie? callex myslim v pohode, snazilkovali doma, lebo IUI nestihli. ved jej kludne napis 🙂 . alebo si precitaj nasu temicku par stran dozadu a budes v obraze 🙂
babule pekny vecer, idem sa trosku povenovat drahemu 😅

noe
3. sep 2010

@shandy jasne utekaj sa venovat drahemu, nech nema dovod ziarlit i ked len na kona 😀 ja som prave manzelika nakrmila jahodami, tak mozme 😀 😀 😀

wera
3. sep 2010

babulenky upravená tabulečka 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
→ yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
→ chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
→ noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia

Stimulky / KETky:
→ shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
→ monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
→ wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
→ evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený

shandy
3. sep 2010

@noe mnaaaaaam jahodky, tak my si dame zmrzku 😅 😅 😅
tak sladke sny micky 😀 😀

evasbk
3. sep 2010

@noe ok, možme 🙂 som doma sama, manželík ešte pracuje...

shandy
3. sep 2010

@wera ty si sikovnica, no kolko ty o mne vies 😕 😅 😅 , dakujeeem 🙂

wera
3. sep 2010

@shandy dobrú nôcku 🙂

marianka27
3. sep 2010

ahoj, ja sa chystám síce ešte len na prvé (a verím, že aj posledné a úspešné) IVF, čiže tu nepatrím 🙂 ale aj tak 🙂, o tri týždne začnem stimulovať, mám predpísaných milion injekcií a neviem čoho sa neobávať 🙂 mali ste nejaké blbé vedľajšie účinky počas stimulky?

wera
3. sep 2010

@shandy jasné zlatinko pamätám si 🙂

noe
3. sep 2010

@evasbk ahoj ... uf pozeram, ze ako ty, tak aj ostane babulky maju toho riadne za sebou 😠