2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@marianka27 ahoj, aj ja sa chystam len na prve IVF a bambulky ma prichylili medzi seba, tazke urcite si spravne 😉
@wera ani neviem, neviem to po doktorke prečítať , ale je to niečo ako diphe...puregon, mezopur, pregryl, 🙂 a pôjdem si vybrať injekcie v pondelok...už mám z toho riadny stres...
@marianka27 vitaj ,budem rada ked sem budeš chodit, rada ti poradím ak budem vediet 😉 S prvých včeličiek som mala strach, ale potom to už išlo ako po masle. 🙂 Ja som sa celu dobu dobre cítila, až na pár dni pred OPU, to mi bolo trošku zle od žaludka, ale dalo sa. No a niečo pozitívne, počas stimulky som schudla 6 kg 😉
@noe tak držím palce 🙂) dnes som si po dvoch týždnoch opäť prečítala pár diskusií, čo je dosť povzbudivé 🙂
@evasbk a ja sa tu obávam, že ešte priberiem 🙂 takže kebyže som na tom tak ako ty, tak super truper 🙂
@marianka27 ahojky, tak to vyzerá na dhý protokol a máš tam dipherline, puregon, menopur a pregnyl 😀 ktorý deň cyklu máš začať stimulku?
@marianka27 ja som musela najskor nabrat odvahu a preto som sem zavitala. Ked som si zacala s babami pisat, tak som si vobec nebola ista ci ideme do toho, i ked ziadost nam uz schvalili. Ale normalne ma tak nakazili, ze sa uz tesim 🙂
@noe no ja sa ešte neteším 🙂 prirodzene, že prirodzene by to bolo lepšie 😉 ale čo už...treba pomôcť bábetku do bruška...len musím začať myslieť pozitívne a stres odložiť niekde preč ...
@marianka27 aha takže máš dlhý protokol, a vôbec sa nebojkaj fakt je to úplne v pohodičke 🙂
treba sa tešiť na bábatko 🙂 do akého centra chodíte? a aké problémiky máte s drahým?
@evasbk tak to je dobry recept, vela pit, nic nejest 😀 to by potom asi moj drahy so mnou neprezil. Ked som hladna som neuveritelne protivna 😀 Inak on sa normalne tesi, ze ja budem doma, aspom moje vykyvy nalad nebude musiet riesit. Lebo hormony su u mna casovana bomba 😀 😀 😀 takze okolie si so mnou vzdy uzije 😀
@marianka27 samozrejme by to bolo krasne po nadhernej romantickej noci zistit, ze vzniklo babatko.... ale ked to nejde, tak tomu treba trosicku pomoct. Ja som IUI ovela lepsie znasala, ako planovany pohlavny styk, kde nam po stimulke doktor podla velkosti dozretych vajicok presne nadiktoval, kedy sa mame milovat. To bol horor. 😠 😠 😠 tak nuteny sex, sme si povedali po 2 mesiacoch dost, lebo potom by uz bol rozvod.
A nam sa prirodzene ani neda otehotniet, kedze ja nemam ovulku 😠
@evasbk evi mo hovor, uz cakanie po IUI bolo nekonecne. A po IVF si budem este menej pripustat moznost, ze by sa to nepodarilo. Takze to bude riadna facka, ak to nevyjde 😠 Naposledy som sa im v Heliose zosypala, ked mi lekar na sone hovori, ze asi nic. A to sme mali 2 vajicka, manzelik trosicku lepsi spermiogram.... Ale nemozeme sa uz teraz na to pripravovat, ze to nevyjde. Podari sa to, musi 😉 a tie 2 tyzdne prekeciame na konikovi a ubehnu ako voda 🙂
@wera chodíme do gynfiv a máme pomalé spermie a ešte aj ja mám zlý hormonálny profil...

@marianka27 ahojky 🙂 vitaj u nás, kľudne sa pýtaj na čokoľvek 😀
ja teraz akurát stimulkujem a zatiaľ nemám žiadne vedľajšie príznaky, ale ako rastú folíky a vaječníky pracujú na plné obrátky tak aj trochu pobolievajú...
a aké včeličky budeš pichať?