icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
3. sep 2010

@marianka27 neboj, v centre Vám určite pomôžu 🙂 🙂 🙂

evasbk
3. sep 2010

@noe Ja ked som sa dozvedela že normálne to nepojde, tak som asi pol roka nevedela čo je to sex 😀 po tom všetko som o tom nechcela ani počut 🙂 Ale naštastie som sa prebrala 😀

noe
3. sep 2010

@evasbk ja som vdacna za net 🙂 bez neho by som uz nedokazala zit. Takto zavolam rodicom kedy chcem, s kamoskami sa mozem vykecavat, vypisovat, foto posielat..... na Slovesnku sadnem za laptom raz za cas, tam ani nestiham, ale tu je to moja spojka so svetom 🙂
Vcera rano nam padol net a normalne som chytila abstaaaaaaaaaaaaak 😀 😀 😀

wera
3. sep 2010

@noe jasné, pred mužíkmi ani muk 😀

noe
3. sep 2010

@evasbk tak to bude mile, si zriadit spalnu na zachode 🙂 sa tesim a hlavne rodicia, ked im budem vkuse blokovat zachod 😀
Teda to treba napisat nejaku knihu, ze zakulisie IVF, to by normalneho cloveka ani nenapadlo co vsetko je s tym spojene 🙂

evasbk
3. sep 2010

@noe no ja mávam tiež už abstak 😀 ved som tu ako prikovaná. A ked mám ist do roboty tak sa teším ked prídem aby som sem hned išla. Normálne sa teším ked budem na pn-ke 🙂

noe
3. sep 2010

@evasbk este ze si sa prebrala.... 🙂 si bola takato zla na manzelika a nedoplnala si mu vitamin S 😀
@wera normalne som musela zakryt obrazovku ako by to drahy tusil, prisiel sa pritulit a skontrolovat co pisem 😀

evasbk
3. sep 2010

@noe 😀 Ani nehovor, najhoršie ked manželík uraduje na wc a ja musím 😅

evasbk
3. sep 2010

@noe aj moj je zvedavý čo tu čmaram, a tiež to vždy stiahnem 🙂 To je naša stránka. Ked chcu nech si spravia nejaku ružovu kobylku 😀

noe
3. sep 2010

@evasbk ale ja som v tom nevinne. Za vsetko moze moj manzel. On robi s pocitacmi, a on ma nakazil. Mame teraz doma 3 laptopy a 1 velky PC a vsetky su zapnute 😀 Ja som bola normalna az kym sme nezacali spolu byvat 🙂

wera
3. sep 2010

@noe hmmm chlapi všetko vycítia 🙂

@evasbk ja by som mala tiež začať viac piť kvôli hyperstimuláku, ale bojím že budem ako prietokový ohrievač....keď budem toľko piť tak ani nikam nemôžem na dlhšie ísť... už aj ja teším na PNku 🙂

evasbk
3. sep 2010

musím končit na chvilu, lebo idem pre manželíka. Neskoor som tu, zatím pa

noe
3. sep 2010

@evasbk moj sa uz naucil, ja mam nejaky syndrom, ze ked je obsadene WC, tak mi vzdy treba. Takze ked tam ide, tak sa 3x spyta ci moze, pre istotu idem ja a az potom ide on 😀

wera
3. sep 2010

@evasbk že rúžová kobylka 😀 😀 😀 😀 😀 to môže byť aj krycie heslo 😀 😀 😀

evasbk
3. sep 2010

@noe Niečo ako u nas, ja som v jednej izbe na Pc a manžel v druhej na laptope, a niekedy si aj píšeme spolu 🙂

noe
3. sep 2010

@evasbk ruzova kobylka je skvelaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀

@wera my sme nejake rovnake. Presne ako pisete, napijem sa a utekam. Na zachode mame velku zbierku casopisov, pekne roztriedene v zakladacoch. Asi 50 o autach, PC, foteni, byvani a dalsia 50 o detoch a pre zeny....

wera
3. sep 2010

@noe tie časopisy by som mala aj ja zaviesť keď tam teraz budem chodiť častejšie 🙂 🙂 🙂

noe
3. sep 2010

@evasbk normalen mam pocit, ze my mame vela spolocneho. Len my sme uz tak lenivy, ze si piseme aj ked sme 2 metre od seba a vjednej izbe 🙂
Jasne utekaj pre draheho. Nebodaj mu vzali vodicak a ty mu robis taxikara???? Lebo take uz u nas bolo, dlhy mesiac to bol 🙂

noe
3. sep 2010

@wera radsej nie, ja sa ich chystam vyhodit, pretoze to nieje dobre, dlhe vysedavanie. Je to dobre tak na hemeroidy a to nepotrebujeme 😒
To je nas blby zvyk, ale uvedomujem si, ze s tym treba nieco robit.

wera
3. sep 2010

babulky ja to pre dnešok vzdávam, idem si ľahnúť... psík už spinká tak sa idem k nemu pritisnúť do postele keď je takto chladnejšie tak krásne zohrieva 😀
dobrú nôcku prajem 🙂

yeliel
3. sep 2010

pomoooooooooc baby....nestiham Vas citat 😀 😀 😀 😀 😀

noe
3. sep 2010

@wera krasne sny 🙂 mas skveleho plysacika 🙂

yeliel
3. sep 2010

@shandy dikes za radu..tie probiotika si nasadim ,,,ATB mam Unasyn 😝 ...neviem v ktorej je callex temicke..chodievala na pipiny z GF ale uz tam nechodi 😕

noe
3. sep 2010

@yeliel no uz som tu ostali same kym sa Evka nevrati. 🙂

yeliel
3. sep 2010

@noe
@evasbk inac ja som tiez zavyslacka na nete 😀 😀 😀 a to Wc sa len rehocem ked Vas citam 😀 😀 😀 aj moj sa ma aspo 3krat opyta..ci moze ist 😀 😀 😀 lebo ho vzdy potom od tial vyhanam ,ze potrebuejm ja. 😀 😀 😀

noe
3. sep 2010

@yeliel ahoj zavislacka, vitaj v klube 😀

@evasbk
@wera Babulky, tak to my by sme nemohli byt spolu a len jeden zachod... 😀 😀 😀

renka1801
3. sep 2010

pekný večer, ja mam za sebou jedno IUI a teraz ma čaká prvé IVF v Heliose. V pondelok idem na krv a sono. Užívala som proveru a teraz si pichám decapeptyl a začnem asi Gonal včeličkovať. Asi mam dlhý protokol, moc sa v tom nevyznám. Kedy sa pije tolko vela tekutín?

noe
3. sep 2010

@renka1801 ahoj, ja ti moc neporadim, nas to este len vsetko caka. Ale o par riadokv vyssie Evka pisala, ze treba pit 3 - 4 l/ denne

evasbk
3. sep 2010

už som tuuuuuuuu

noe
3. sep 2010

@evasbk vitaj spat..... ani si toho vela nezmeskala. wera uz sladko spinka a yeliel asi stale este cita, lebo sme sa riadne rozpisali 🙂