2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojky noe dakujem za odpoved
evasbk ano tak ako píšeš v nedelu mam 32 den tak som sa objednala na pondelok ale ešte mi neprišla M. Tak idem teda od zajtra viac piť vodičku.
provera su tabletky od 16.dna som ich mala ja a potom som pridala od 23.dna inj decapeptyl myslim že tak sa to vola
@shandy
@noe baby, nevie ani docent, povedal, že je to vzácny prípad kedy sa takéto niečo stane a vôbec si nevie vysvetliť prečo reagujem takto úúúúúplne rôzne na tie hormóny..... Vyzeral teda fakt prekvapený a sklamanýl.... no aleto ja tiež... tak už nech je ráno a dozviem sa či sa oplodnilo alebo nie... a zrovna asi ani nezaspím....
jasom celá vzácny prípad aj s celým mojim životom, to by som aj román už mohla napísať 🙄 ...ale všetko je pre niečo .
-veď raz... 😉
@monicka7299 si taka vynimocna a preto aj tvoj drobrek bude vynimocny. Nesmie to zabalit. Silno budem na vas mysliet celu noc 🙂
Dobru nocku 🙂
@monicka7299 aj to malé bude vzácny prípad 🙂 dobru noc. zajtra budem na teba mysliet a držím palce
dobré ránko babulky 🙂 tak ja som si už ráno pichla piatu včielku a už ma začína pobolievať pravý vaječník.... tak a teraz popíjam kávičku a pozerám káčerovo, aká parádička 🙂
dobre ranko, tak pozeram, ze vy ste tu mali v noci zurku 😀 😀 😀
@wera dobre znamenie, foliky rastuuu 😉
inak co sa stimulky tyka, tak ja som ju znasala uplne v pohode. sice vzdy prve dva dni pichania hnacka, ale inak uplna pohoda. tak ja som teda ani omylom neschudla. po troch stimulkach som dobre nabrala 😔 🙄 , no ale co uz by sme pre mimi neurobili, ze?
s tym zachodom sa pridavam, asi je to psychologicky efekt. mne tak vzdy treba ked viem, ze nemozem, napr. v kine, v zapche na dialnici a pod. 😀 😀 .
a s tym laptopom detto, ja pri svojom, drahy pri svojom a piseme si na skype 😀
pekny den babulky 😵

@renka1801 ahojky, maš dlhy protokol ako ja, tiež chodím do heliosu 🙂 ja začnem pit vodu asi ked si začnem pichat, teraz mám len prvý den proveru. Tiež si začala na 16 den cyklu a teraz na 30-32 den ideš na krv a sono???