icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
3. sep 2010

@renka1801 ahojky, maš dlhy protokol ako ja, tiež chodím do heliosu 🙂 ja začnem pit vodu asi ked si začnem pichat, teraz mám len prvý den proveru. Tiež si začala na 16 den cyklu a teraz na 30-32 den ideš na krv a sono???

yeliel
3. sep 2010

@noe jo jo citam ...citam.. 😀 😀 😀 budem tu neskor ...dufam,ze nebudete potom uz spinkat 😉 😀
@evasbk cavelo 😀

renka1801
3. sep 2010

ahojky noe dakujem za odpoved
evasbk ano tak ako píšeš v nedelu mam 32 den tak som sa objednala na pondelok ale ešte mi neprišla M. Tak idem teda od zajtra viac piť vodičku.

yeliel
3. sep 2010

@evasbk moje ta provera je liek? a to si zacala brat ktory DC?este nepichas? 😉 🙂 myslim vcielky 😀 😀 😀 😀

evasbk
3. sep 2010

@yeliel no neviem , už tu mám mužíčka tak uvidím kolko ma tu nechá 🙂 Ale v tv je nejaký dobrý filk tak sa diva ani nedýcha 😀

evasbk
3. sep 2010

@yeliel no neviem , už tu mám mužíčka tak uvidím kolko ma tu nechá 🙂 Ale v tv je nejaký dobrý film tak sa diva ani nedýcha 😀

renka1801
3. sep 2010

provera su tabletky od 16.dna som ich mala ja a potom som pridala od 23.dna inj decapeptyl myslim že tak sa to vola

noe
3. sep 2010

@yeliel ved ked prides a budeme tu, tak super, ked nie, tak aj zajtra je den, teda hlavne vecer 🙂
@evasbk a co dobre davaju?

evasbk
3. sep 2010

@yeliel mám IVF Sydny protokol, aspon tak sa to volá. Ano su to lieky, ktoré som začala brat na 16 dc a potom na 23 začnem pichat dyphereline , potom na 30 až 32 mám dostat mrchu a vtedy pojdem do car na sono a krv a povedia mi kedy mám začat pichat menopur 😉

evasbk
3. sep 2010

@noe NA markíze kuká saharu

evasbk
3. sep 2010

@yeliel u vas car je to ako??

evasbk
3. sep 2010

@renka1801 mne prišla mrcha ne 30 den , tak som zvedavá ako to bude teraz tiež mi to vychádza na víkend

noe
3. sep 2010

@evasbk ja som to az teraz pochopila. Takze ked ty mas dlhy protokol, tak vlastne po ovulke zacnes uz brat lieky, a si na liekoch a vcelickach az do OPU ??? dobre to chapem, vlastne cely mesiac?

Tak ho nechaj este chvilu s tely a venuj sa nam 😉

evasbk
3. sep 2010

@noe ano, pochopila si to správne 🙂 A ty??? Už vieš ako to budeš mat?

renka1801
3. sep 2010

evasbk ja som dnes 30 a zatial nič

renka1801
3. sep 2010

dobrú noc dievčatá ahojte

noe
3. sep 2010

@evasbk neviem nic, mam sa objednat ku koordinatorke a tam sa dozviem, len najskor sa musim dogulat na Slovensko 🙂
@renka1801 dobru nocku 😉

monicka7299
3. sep 2010

@shandy
@noe baby, nevie ani docent, povedal, že je to vzácny prípad kedy sa takéto niečo stane a vôbec si nevie vysvetliť prečo reagujem takto úúúúúplne rôzne na tie hormóny..... Vyzeral teda fakt prekvapený a sklamanýl.... no aleto ja tiež... tak už nech je ráno a dozviem sa či sa oplodnilo alebo nie... a zrovna asi ani nezaspím....
jasom celá vzácny prípad aj s celým mojim životom, to by som aj román už mohla napísať 🙄 ...ale všetko je pre niečo .
-veď raz... 😉

monicka7299
3. sep 2010

Dobú nocku 🤐

noe
3. sep 2010

@monicka7299 si taka vynimocna a preto aj tvoj drobrek bude vynimocny. Nesmie to zabalit. Silno budem na vas mysliet celu noc 🙂
Dobru nocku 🙂

evasbk
3. sep 2010

@monicka7299 aj to malé bude vzácny prípad 🙂 dobru noc. zajtra budem na teba mysliet a držím palce

noe
3. sep 2010

Dobru nocku bambulky - sovicky - ruzove kobylky 😀 😀 😀

yeliel
3. sep 2010

uz ste asi vsetky fuc...tak sladke sny 😉 🙂

yeliel
3. sep 2010

@evasbk moje ja som vzdy pichala dipherieline od 22DC a potom pridavala dasie vcelicky..vzdy som mala dlhy protokol 🙂

wera
4. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂 tak ja som si už ráno pichla piatu včielku a už ma začína pobolievať pravý vaječník.... tak a teraz popíjam kávičku a pozerám káčerovo, aká parádička 🙂

yeliel
4. sep 2010

@wera dobre ranko...takze rozpravocky si pozeras 😀 😀 😀 😀 😀

shandy
4. sep 2010

dobre ranko, tak pozeram, ze vy ste tu mali v noci zurku 😀 😀 😀
@wera dobre znamenie, foliky rastuuu 😉
inak co sa stimulky tyka, tak ja som ju znasala uplne v pohode. sice vzdy prve dva dni pichania hnacka, ale inak uplna pohoda. tak ja som teda ani omylom neschudla. po troch stimulkach som dobre nabrala 😔 🙄 , no ale co uz by sme pre mimi neurobili, ze?
s tym zachodom sa pridavam, asi je to psychologicky efekt. mne tak vzdy treba ked viem, ze nemozem, napr. v kine, v zapche na dialnici a pod. 😀 😀 .
a s tym laptopom detto, ja pri svojom, drahy pri svojom a piseme si na skype 😀
pekny den babulky 😵

wera
4. sep 2010

@shandy ahoj zlatinko 🙂 joj no dúfam že máš pravdu a že rastú 🙂 ja sa tak bojím že zase skončíme skôr ako začneme.... 😔

shandy
4. sep 2010

@wera nono no!!! ziadne negativne myslienky...lebo ti pridem dat po zadku 😝 . zopakovalo sa to mne? nie...tak nejanci 🙂 🙂 🙂

wera
4. sep 2010

@shandy ja viem zlatinko, veď Ty si môj príkladík a dúfam že po prvom budem pokračovať úspešne ako Ty 🙂 ...ja len keď je človek doma tak rozmýšľa a idú mu na um samé sprostosti.... 😠