2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
zdravím vás ... 😉
@wera no to je teda otázok to máš pravdu 😀 😀 ale už to mám nacvičené tak že môžem začať sypať z rukáva ... 😀 chodím do Heliosu toto je moje 2 IVF a určite aj posledné ... 😉 mám dlhý protokol 😉
@evasbk čo sa týka témy Helios každý si to vysvetľuje po svojom ja také veci nerieším..... 😉 aj ja to teraz lepšie zvládam ako prvý krát vlastne vieme do čoho ideme a pichanie je uplna "malina,, sem tam ... 😀
@noe napísala si to vystižné súhlasím s tebou ...momentálne som s vami na jednej vlnovej dĺžke čo sa týka snažilkovania tak že zavítam ja k vám ....teda ak ma nepošlete kade ľahšie lebo píšem aj do temy Helios ..... 😀 😀 😀 😀 😀
a ináč prajem fajn deň .... 😉
@janicca ahojky 🙂 neboj my Ťa určite nikam nepošleme 🙂 chceš sa pridať ku nám do tabuľky? ak áno tak mi do IPčky údaje v takomto štýle:
› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
babulky tak posielam aktuálnu tabuľku rozšírenú o novú stimulku janiccu 🙂
Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol
Tehuľky/pre povzbudenie 🙂
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
@zlatanka30 a som helios
@evasbk mozno sa stretneme niekedy
@monicka7299 drzim silno palceky mocccccccccccccc
babulky tak a upravená tabulečka aj s kefalinkem 🙂
Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - ............ - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol
Tehuľky/pre povzbudenie 🙂
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
Ahojte,pekný zvyšok víkendu želám čakateľkám-stimulkám a aj tehulkám 😀 😀 😀 😀 😀
@kefalinek ahoj, ja som stále tu,len nemám vždy o čom písať.Bola som zaneprázdnená inventúrou asi od minulého utorka do tejto stredy,ale už mám na rok zasa pokoj,všetko dopadlo dobre.Ešte ma pri tom moj šéf očistil metodou Spiritual Response Therapy,očistil mi dušu,ak mám nejaké bloky v mojej hlave a na duši proti počatiu,trvalo to skoro 2hodiny,bolo to velmi zaujímavé.
@annamary27 ahojky 🙂 dlho si tu nebola... urobili sme si tabulečku, pošli mi údaje do IPčky podľa tabulky vyššie 🙂
@noe ďakujem 🙂))
Dievčatá, zajtra si idem pre drobca 😵 ...dúfam, že tam ešte čaká 🙂 dnes o ňom neviem nič iba od včera, že sa oplodnilo , tak som zvedavá, ako sa delí......
Mám tam byť 9,30 ráno tak keď budem doma, tak podám správu - dúfam, že pozitívnu 😉
Pekný večer 🙂
@wera ahoj vera tabulka super ale mohla by si ju doplnit aj o uspesne ivf kacov aby to bolo veselsie 🙂
@monicka7299 hrozne drzim pesticky a drobec ta urcite pocka neboj 😉
@janicca jasne, ze ta nikam neposleme... ja som stastna ako blcha, ze som nasla tuto temu, pretoze bezne s kamoskami sa o tychto veciach rozpravat neda, tu je to ine 😉 😉 😉
@monicka7299 zajtra sa tesime na pozitivne spravy. Tvoj drobcek je kuzelny ako bojuje, silno drzime palce 😵 😵 😵
@evasbk
@wera
ahojte bambulky, dufam, ze ste mali krasnu nedelu. U nas svietilo slniecko, tak sme vyletovali 🙂
@noe no už len to by chýbalo keby ste ma niekde posielali ..... 😀 😀 jasné je to taká chulostivá téma a otravovať kde koho s tým tak to ozaj nie.... keď si som išla do prvého IVf som ani nevedela že nejaký MK existuje .....a teraz tu len čítam čo? kde? ako? treba no niekedy je to hádam aj na škodu potom mám z tích informácií hlavu ako slon ... 😉
@monicka7299 držím palce aj na nohách ... 😉
@monicka7299 moni na zajtra budem strašne moc držať palčeky, určite je to silný bojovníček a verím že nám zajtra oznámiš super novinku 🙂

@evasbk no k teme Helios. Ono je to ta uz skor ako volna diskusia. Baby sa poznaju dlhe roky a debatuju o vsetkom, takze niekto novy tam uz asi tazko zapadne. A kazdy je tam v inom case snazilkovnia, tehotenstva, materstva, takze je to tazko sklbit. Ja si ich obcas precitam 🙂
Tu sme vsetky s jednym zamerom a to vyuzit jesen naplno 😀 😀 😀