icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
4. sep 2010

@evasbk no k teme Helios. Ono je to ta uz skor ako volna diskusia. Baby sa poznaju dlhe roky a debatuju o vsetkom, takze niekto novy tam uz asi tazko zapadne. A kazdy je tam v inom case snazilkovnia, tehotenstva, materstva, takze je to tazko sklbit. Ja si ich obcas precitam 🙂
Tu sme vsetky s jednym zamerom a to vyuzit jesen naplno 😀 😀 😀

noe
4. sep 2010

@evasbk moj hra hojek aktivne, take ma komplet vystroj 😀 ale aj cinky sa mi valaju pri posteli 😀

No poznamky si daj aj dve, nech nezabudnes na vcielky 😵

evasbk
4. sep 2010

@noe som za. Ved aj mi tu budeme ešte písať spolu a malé nam bude pišťať v postielke 😀

evasbk
4. sep 2010

@noe idem do duchen, pa pa

noe
4. sep 2010

@evasbk samozrejme za chvilu preskocime do temy PLODNA JESEN (o tehotenstve) a potom URODA Z JESENE 2010( to uz bude o nasich drobcekoch) 😀 😀 😀

evasbk
4. sep 2010

@noe Už aby to bolo 😉

noe
4. sep 2010

@evasbk dobru nocku 😉 ty brdo kolko uz hodin, ale to leti.... 🙂 😲

evasbk
4. sep 2010

@noe Ja by som aj popísala, ale manželík sa čudne tvári 😲 tak zajtra , pa

noe
4. sep 2010

@evasbk papa 😉

wera
5. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂 teda sovičky potiahli ste riadne dlho 😀

wera
5. sep 2010

@evasbk aj ja mám ráno pripomienky v mobile aby som nezabudla pichnúť a máš pravdu že ani ja to už neberiem tak strašne vážne ako pri prvom pokuse.... teraz to už beriem ako samozrejmosť, ráno pichnem a ide sa ďalej 🙂

janicca
5. sep 2010

zdravím vás ... 😉

@wera no to je teda otázok to máš pravdu 😀 😀 ale už to mám nacvičené tak že môžem začať sypať z rukáva ... 😀 chodím do Heliosu toto je moje 2 IVF a určite aj posledné ... 😉 mám dlhý protokol 😉
@evasbk čo sa týka témy Helios každý si to vysvetľuje po svojom ja také veci nerieším..... 😉 aj ja to teraz lepšie zvládam ako prvý krát vlastne vieme do čoho ideme a pichanie je uplna "malina,, sem tam ... 😀
@noe napísala si to vystižné súhlasím s tebou ...momentálne som s vami na jednej vlnovej dĺžke čo sa týka snažilkovania tak že zavítam ja k vám ....teda ak ma nepošlete kade ľahšie lebo píšem aj do temy Helios ..... 😀 😀 😀 😀 😀
a ináč prajem fajn deň .... 😉

wera
5. sep 2010

@janicca ahojky 🙂 neboj my Ťa určite nikam nepošleme 🙂 chceš sa pridať ku nám do tabuľky? ak áno tak mi do IPčky údaje v takomto štýle:

› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia

wera
5. sep 2010

babulky tak posielam aktuálnu tabuľku rozšírenú o novú stimulku janiccu 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia

Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol

Tehuľky/pre povzbudenie 🙂
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)

kefalinek
5. sep 2010

@zlatanka30 a som helios
@evasbk mozno sa stretneme niekedy
@monicka7299 drzim silno palceky mocccccccccccccc

wera
5. sep 2010

@kefalinek zlatinko ešte Teba nemáme v tabulečke, pošli mi údaje do IPčky 🙂
a ako potvorka MS? ešte nič?

evasbk
5. sep 2010

@janicca ahoj, ako ďaleko si v stimulke??,

wera
5. sep 2010

babulky tak a upravená tabulečka aj s kefalinkem 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - ............ - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň

Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol

Tehuľky/pre povzbudenie 🙂
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)

annamary27
5. sep 2010

Ahojte,pekný zvyšok víkendu želám čakateľkám-stimulkám a aj tehulkám 😀 😀 😀 😀 😀

kefalinek
5. sep 2010

ahoj annamary kdeze si sa tulala

annamary27
5. sep 2010

@kefalinek ahoj, ja som stále tu,len nemám vždy o čom písať.Bola som zaneprázdnená inventúrou asi od minulého utorka do tejto stredy,ale už mám na rok zasa pokoj,všetko dopadlo dobre.Ešte ma pri tom moj šéf očistil metodou Spiritual Response Therapy,očistil mi dušu,ak mám nejaké bloky v mojej hlave a na duši proti počatiu,trvalo to skoro 2hodiny,bolo to velmi zaujímavé.

wera
5. sep 2010

@annamary27 ahojky 🙂 dlho si tu nebola... urobili sme si tabulečku, pošli mi údaje do IPčky podľa tabulky vyššie 🙂

monicka7299
5. sep 2010

@noe ďakujem 🙂))

Dievčatá, zajtra si idem pre drobca 😵 ...dúfam, že tam ešte čaká 🙂 dnes o ňom neviem nič iba od včera, že sa oplodnilo , tak som zvedavá, ako sa delí......
Mám tam byť 9,30 ráno tak keď budem doma, tak podám správu - dúfam, že pozitívnu 😉
Pekný večer 🙂

martinaaaaa
5. sep 2010

@wera ahoj vera tabulka super ale mohla by si ju doplnit aj o uspesne ivf kacov aby to bolo veselsie 🙂
@monicka7299 hrozne drzim pesticky a drobec ta urcite pocka neboj 😉

janicca
5. sep 2010

@evasbk začala som 22.8 brať proveru....tak že skoro na začiatku mne sa zdá... akurát zajtra alebo v utorok mám ís´t do Helíka na krv a sono podľa toho ako dorazí mrcha ... 😉

noe
5. sep 2010

@janicca jasne, ze ta nikam neposleme... ja som stastna ako blcha, ze som nasla tuto temu, pretoze bezne s kamoskami sa o tychto veciach rozpravat neda, tu je to ine 😉 😉 😉

@monicka7299 zajtra sa tesime na pozitivne spravy. Tvoj drobcek je kuzelny ako bojuje, silno drzime palce 😵 😵 😵
@evasbk
@wera
ahojte bambulky, dufam, ze ste mali krasnu nedelu. U nas svietilo slniecko, tak sme vyletovali 🙂

janicca
5. sep 2010

@noe no už len to by chýbalo keby ste ma niekde posielali ..... 😀 😀 jasné je to taká chulostivá téma a otravovať kde koho s tým tak to ozaj nie.... keď si som išla do prvého IVf som ani nevedela že nejaký MK existuje .....a teraz tu len čítam čo? kde? ako? treba no niekedy je to hádam aj na škodu potom mám z tích informácií hlavu ako slon ... 😉
@monicka7299 držím palce aj na nohách ... 😉

wera
5. sep 2010

@monicka7299 moni na zajtra budem strašne moc držať palčeky, určite je to silný bojovníček a verím že nám zajtra oznámiš super novinku 🙂

wera
5. sep 2010

@martinaaaaa zlatinko pošli mi do IPčky Tvoje údajíky do tabulečky 🙂

wera
5. sep 2010

@noe ahojky 🙂 aj my sme mali dnes pekne, ale ja cez víkend tak vypnem že väčšinou nič nevládzem a iba oddychujem 😵