icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
5. sep 2010

čaute babule, konečne som dorazila domov. Skoro celý den sme boli na návšteve 😝 Dnes tak pekne svietolo slniečko, ako mi to dobre padlo.
@janicca Tak na to zabudni, že ta niekde pošleme, 🙂 Už si naša 🙂
@monicka7299 Moc drží palčeky. Zajtra budem celý den v práci, tak tu radostnú spravu sa dozviem až večer..

janicca
5. sep 2010

@evasbk 😵 😵 😵 ďakujem .... a ty máš dlhý či krátky protokol ?

evasbk
5. sep 2010

@janicca Ja mám dlhý. 10-tého začínam včeličkovat a podla výpočtov by mrcha mala dorazit tak 17-19.9 no a vtedy pojdem do heliku na sono a krv. 😉

yeliel
5. sep 2010

ahojte babule 🙂 🙂 🙂

evasbk
5. sep 2010

@yeliel Ahoooooooooo, ako?

yeliel
5. sep 2010

@evasbk cavelo...no ja som dnes normalne upratovala 😀 😀 😀 😀 uz sa to nedalo odkladat 😀 😀 😀 pracka este chudak stale perie 😀 ale baby..je po tych antibiotikach teda riedne beham na wc 😝 😀 😀 😀

yeliel
5. sep 2010

@wera a co ty moje ako? brusko pobolieva?ozaj nevies ani monicke nebrali krvicku?
@monicka7299 zajtra prajem uspesny dnik 🙂 🙂 🙂 drzim palceky a cakam dobru spravicku 🙂
@noe kuk este sovickujes? 😀
@janicca vitaj u nas 😉 😀 😀

wera
5. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂 no dnes je to trochu lepšie, bruško až tak nebolí... zajtra ráno idem na kontrolu tak som strašne zvedavá.... moni nespomínala že by jej brali krv a ja si myslím že nie...

noe
5. sep 2010

@janicca joj, to by ma ani nenapadlo ta niekam vyhadzovat 😀 😀 😀
@wera pre nas su vyletiky po okoli relaxom. Drahy si kupil zrkadlovku, tak chodime fotit, a poto sa tesime z krasnych foto. Nic narocneho nerobime 😀 😀 😀

noe
5. sep 2010

@evasbk
@yeliel jasne som tu a sovickujem 😀

evasbk
5. sep 2010

@noe no už som sa zlaka, že si mi zaspala 😀 😀

wera
5. sep 2010

@noe jeeeeej to musí byť parádička 🙂 aj ja by som si chcela kúpiť zrkadlovku a takto všeličo fotiť 😀

noe
5. sep 2010

@evasbk nieeeeeeeeeeee..... len sme kecali s kamoskou cez skype. Som sa tesila domov, ze tam budem mat spriaznenu dusu a oni sa balia do Anglicka 😒

noe
5. sep 2010

@wera je to uzasny relax.... a hlavne ked krasne svieti slnko, obloha belasa, potom su vsetky fotky krasne 😵

evasbk
5. sep 2010

@noe kedy prideš na slovensko? Ty vlastne ešte nevieš aký budeš mať protokol, že???

noe
5. sep 2010

@evasbk neviem, za zajtra chcem volat do Heliosu a dohodnut sa s nimi, nech mi povedia. Ale zatial planujem na konci septembra.

noe
5. sep 2010

@evasbk Evi, ty si z akeho mesta?

evasbk
5. sep 2010

@wera moj muž ked si to kupil, tak sme boli nadšený, aké krasne fotky, ale po čase mi to začalo liezť na nervy, lebo manžel by fotil všetko a všade. ten to bral aj ked sme išli do obchodu. Ale už ho to prešlo 😅

evasbk
5. sep 2010

@noe Ja pochádzam z Puchova, ale momentálne som v Piešťanoch

wera
5. sep 2010

@evasbk 😀 ja nosím foťák v kabelke nonstop 😀

monicka7299
5. sep 2010

@yeliel krv mi nebrali ani raz.... možno keby..........? .............už neriešim....budem nabudúce 😉

wera
5. sep 2010

upravená tabulečka aj s annamary 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť

Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko
› wera - 26r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, kontrola 6.9.2010, genetika/endokrinológia čakáme výsledky, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol

Tehuľky/pre povzbudenie 🙂
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK 6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)

evasbk
5. sep 2010

@monicka7299 to je čudné, zo mna stale cucali krv.

wera
5. sep 2010

@monicka7299 hmmm moni v iscare ju asi neberú....

monicka7299
5. sep 2010

@wera
@janicca
@noe
@evasbk
@kefalinek dievčatá - Ď A K U J E M, ŽE STE 😵

-nejaká som prechladnutá, len kýcham, nádchu jak hov ado, normálne mi až slzia oči..... práve teraz!!! stále mi nič nie je a teraz toto...... dala som si ešte teraz paralén a od zajtra akurát tak čaj na prechladnutie... teda ak si niečo donesiem domov 😉

noe
5. sep 2010

@evasbk tak to bola ina zavislost..... my berieme zrkadlovku len ked vieme, ze to bude stat zato, ale maly fotak mam stale v kabelke ako wera 😀 😀 😀
Len preto sa pytam, ze vacsina je z BA a ty chodis do MT, tak som predpokladala, ze asi niekde blizsie 😉
@monicka7299 ahoj sovicka..... pozdrav zajtra toho vasho bojovnicka, vzdy mi vyhrknu slzy, ked pises, ze ako ste natom 🙂

monicka7299
5. sep 2010

@wera
@evasbk -no, asi neberú... len podľa utz upravujú dávky... ale možno by aj mali, hmmmm

evasbk
5. sep 2010

@wera Ja som mala tiež kedysi taký malý šikovný foťačik, až pokial som ho nemala v zadnom vrecku na nohaviciach a nesadla si 😅 teraz máme taký velký a ťažký 😝

evasbk
5. sep 2010

@monicka7299 Mne práve že podla krvi upravovali dávky, ale každé car má svoju metodiku

wera
5. sep 2010

@monicka7299 skús potom od zajtra nejaké homeopatiká, tie by snáď mohli pomôcť 🙂
poriadne sa vyspinkaj aby si zajtra bola na drobca poriadne pripravená 🙂