icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
22. júl 2010

yeliel ahojcek,nie nemam, Sárku mame prirodzenou cestou.
evet vidim, ze tá tvoja Emka je také isté císlo ako nasa Sárka, vies ja tiez uvazujem ked pojdeme 23.8 do heliosu martn, ze si dame hned vypisat ziadost, pretoze ak sa nedajboze nerozmrazia zas sa nam to predlzi o dobreho pol roka, a to uz je moc na mna....

janemari
22. júl 2010

Ahojte,tak ja mam lieky doma,protokol tak isto uz len cakat na mrchu a ide sa na to ak sa mrazacik rozmrazi.Ale nepojdem na pn beriem dovolenku a nieco odrobim,ved naco 2 tyzdnova pn ak to zase nevyjde.A som aj dnes mm povedala,ak sa dame na 2IVF tak na pn pojdem az po ET,ak si nevezmem zase dovolenku.

annamary27
22. júl 2010

@janemari tak hurá do toho a držím palce mrazáčikovi. 😉

kefalinek
22. júl 2010

annamary ja som myslela, ze vam ivf vyslo, coze sa stalo ? 😨

janemari
22. júl 2010

@annamary27 dakujem 🙂

annamary27
22. júl 2010

@kefalinek ja som na 10ty den po Et krvácala 2dni,HCG bolo 14,potom na 14ty den bolo 25 a do tretice bolo negatívne.Takže to na poprvé nevyšlo,na 20.augusta sme objednaní na konzultáciu,chceme sa pustiť do 2.ivf. 😵

pegggi
22. júl 2010

Ahojte, môžem sa k vám pridať ? Práve dnes sme vypísali žiadosť o druhé IVF. Prvé IVF v júni bolo síce úspešné, krásne HCG, i srdiečko sme mali na ultrazvuku, bohužiaľ sa ale skončilo silným krvácaním a následným potratom v 6 týždni. Sme z toho veľmi smutní. Ale veríme, že jesenný pokus vyjde a tehotenstvo si budem užívať bez komplikácií.

annamary27
22. júl 2010

@pegggi Vitaj medzi nami.To mi je ľúto,čo Vás postretlo.Zdá sa,že človek si nemôže byť nikdy ničím istý,ale všetky ako sme tu veríme v druhý pokus a jeho úspešnosť. 😉 😉 😉

annamary27
22. júl 2010

@pegggi pri prvom ivf si aj ostala doma vypísaná alebo si chodila do práce?

pegggi
22. júl 2010

až po ET som zostala doma. Nemám ťažkú robotu, viacmenej celý deň presedím za počítačom, tak som nepovažovala za potrebné zostávať doma. A navyše, blízko nás bývajú moji rodičia, ktorým sme o IVF nepovedali, tak som PN-kou pred ET nechcela upriamovať pozornosť na to, že sa niečo deje. Oni sú totižto proti IVF.

wera
22. júl 2010

@pegggi to mi je moc ľúto.... ☹ moc Ti bude držať palčeky aby Vám to na druhý krát vyšlo 🙂 tak vitaj medzi nami 🙂

pegggi
22. júl 2010

annamary27, wera - ďakujem vám za privítanie a prajem vám, nech to tentoraz vyjde. Kedy začínate stimuláciu ? Ja by som mala mať ET niekedy koncom septembra alebo začiatkom októbra. Podľa toho, kedy bude ms.

wera
22. júl 2010

@pegggi ja by som mala začať stimulku druhého alebo tretieho augusta...takže za chvíľku 🙂 ...už sa pomalinky začínam aj báť....

pegggi
22. júl 2010

tak to máš ozaj za pár 🙂 Dúfam, že naštartuješ "úspešnú vlnu" aj pre nás ostatné, jún za veľa nestál 😢

wera
22. júl 2010

@pegggi no dúfam a verím že teraz nám to výjde a podarí sa dopestovať vajkulky a z nich potom krásne embryjočká 😀

annamary27
23. júl 2010

@pegggi ahoj,ja idem teraz 20.8. do centra a dúfam,že hned aj vypíšeme žiadosť na 2.ivf,to trvá asi taký mesiac ,takže aj ja rátam s tým keby to všetko klaplo jak má,že stimulka môže začať koncom septembra-začiatkom októbra. 😀

yeliel
23. júl 2010

@janemari ahoj..takze uz to mas za par 😉
@wera aj tebe ahoj ... 🙂 ake bať sa? 🙂 teraz sa uz musime len tesit baby 😉 😀
@pegggi vitaj bojovnicka 🙂 mas moj obdiv,ze si sa tak pekne rychlo pustila zas do dalsieho boja 🙂
pekny dnik baby 😵

yeliel
23. júl 2010

@annamary27 ahooj 🙂 pozeram,ze zase planujes a planujes 😀 😀 😀 ..naplanuj nam vsetkym babatkaaa 😲 😀

wera
23. júl 2010

@yeliel tak strach tu je... je to veľká vec tak má človek trochu predtým rešpekt a aj strach.... 😖 ale tak verím že sa nám to tento krát podarí 🙂 🙂 🙂

a inak krásny deň babulky 😀

yeliel
23. júl 2010

@wera nieco mi hovor..mala by si vidiet mna ako stresujem a mam strach 😀 😀 😀 tak ale musime sa povzbudzovat a verit,ze vsetko dobre zvladneme 🙂 😉

wera
23. júl 2010

@yeliel to jasné 🙂 musíme povzbudzovať 🙂 je super že je táto stránka 🙂

annamary27
23. júl 2010

@yeliel to plánovanie mi dodáva dobrú náladu ak ma niečo naštve. 😀 😀

kefalinek
23. júl 2010

@pegggi tak to sme presne rovnaky osud, my sme takisto v 6 tt zacali prudko krvacat a skoncilo sa to potratom 😝

kefalinek
23. júl 2010

joooooooooooj vzdy ked sem s´pisem tak tu zrovna nikto neni 😢 😢 😢 😢 😢 😢

monicka7299
23. júl 2010

@kefalinek ALE JE 😀 .....len akosi mi to zatiaľ nepíše 😅

- ja len všetko čítam a plne súhlasím 😉 .........

kefalinek
23. júl 2010

uz som sa zlakla, ze len ja tu labzujem po nete 😉

pegggi
23. júl 2010

@kefalinek Ahoj, ja si ťa pamätám z inej témy. Ja som cez víkend poslala mojich chlapov (manžela so synom) k starým rodičom - mali tam oslavu a ja som zostala doma. Len som ležala, nič nerobila a keď som vstala z gauča, išla zo mňa krv. Hneď ma takú revajúcu moja mama odviezla do nemocnice, kde ešte cez sono dieťaťko videli živé. Do hodiny ale odišlo. Išlo mi puknúť srdce. Ale na druhej strane sa to väčšinou stáva, keď plodu niečo je a všetci chceme mať zdravé deti.
To s tým plánovaním je to pravda - dodáva to energiu. Najradšej by som bola, keby sme už opäť boli v tom kolotoče - stimulácia, odber, čakanie,...
Kefalinek, tebe aj povedali, prečo sa vám to stalo ?

annamary27
23. júl 2010

@pegggi myslím,že v tom kolotoči budeme co by dup,ani sa nenazdáme.6.8. sa chystám u rodičov v dedine vyblázniť na kolotočoch,budú tam hody.ja,taká stará krava,ale ved kolotoče sú aj pre dospelých a kým môžem pojdem na ne a pak hupsnem do stimulko-OPU-ET-čakacieho kolotoča a dúfam,že z neho už nevypadnem a budem sa voziť pekných 9mesiacov. 😀 😀

kefalinek
23. júl 2010

@pegggi ja ked som prisla do nemocky uz som mala maternicu cistu, stalo sa nam to vraj kvoli tomu,ze ta moja maternica bola oslabena, kedze som mala po stimulke stale zvacseny vajecnik a Ivf nam nevyslo tak sme skusili ket a ostala som tehotna, a tak to dopadlo, a vam co povedali aka bola pricina

yeliel
23. júl 2010

@kefalinek ahoj...a preco ti dovolili ist na KET ked si nebola celkom OK? 😕 netrebalo pockat pokial bude ten vajecnik v poriadku? 😕