icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
5. sep 2010

@yeliel veru uz nech su Vianoce a my bruskate 😀
@wera dobru nocku 🙂
@evasbk dobru nocku aj tebe 🙂

yeliel
5. sep 2010

@evasbk bolo by krásne keby sme tak boli na vianoce uz vsetky tehulky 😉 🙂 dobru..

yeliel
5. sep 2010

@noe straaaaaaasne si to zelam... 🙂

noe
5. sep 2010

@yeliel aj ja a manzelik je z toho zufaly, pretoze potom nevie co mi na Vianoce 😀 nech dostanem cokolvek, vie, ze to nieje ono 😀

noe
5. sep 2010

@noe ale podari sa to, musi.... moj siesty zmysel hovori 😀 😀 😀

yeliel
5. sep 2010

@noe to akoby som pisala ja...moj tiez vie..ze jediny darcek co ma potesi je babatko... 🙂

yeliel
5. sep 2010

@noe moja ty ked prides na Sk tak uz zacinas so stimulkou ?ci ako to mas dohodnute? 🙂

noe
5. sep 2010

@yeliel pred par dnami sme preberali Vianoce a prisiel rad aj na darceky a ani som sa nestihla nadychnut a uz ma drahy zastavil, ze ten darcek nie, ze si mam priat nieco ine 😀 😀 😀

yeliel
5. sep 2010

@noe ako nas poznaju..ze? tem moj mi nakupi urcite kopec darcekov a bude mi vymyslat rozne aktivity len aby som na to nemyslela..

noe
5. sep 2010

@yeliel zajtra volam do Heliosu a chcem sa s nimi dohodnut na datume, kedy zaciname, aby som si mohla podla toho kupit letenku. A drahy pride za mnou len na OPU. Nechcem byt zbytocne dlho pred tym doma, pretoze potom budem az kym nebudeme vediet vysledok. A manzelika tiez nemozem nechat prilis dlho sameho, kto mu navari, operie, ozehli kosele....??? 😀 😀 😀

noe
5. sep 2010

@yeliel presne to iste aj u nas.... a pritom ich to tak isto trapi a ako sa snazia nam spravit radost 😉

noe
5. sep 2010

@noe moja ideme aj my.... nejako milacika zmaha unava, tak nas ide ulozit 🙂 dobru nocku, papa 🙂 🙂 🙂

yeliel
5. sep 2010

@noe ved na OPU ho budes aj najviac potrebovat 😉 🙂 ..veru..trapi to aj ich..nam ked nevyslo IVF tak ho chudaka hlava par dni bolela...

yeliel
5. sep 2010

@noe dobruu

wera
6. sep 2010

dobré ránko babulky 🙂

tak ja som už v robotke a mám za sebou kontrolu o doki, vyzerá že folíky tam sú ale nepovedala mi koľko.... dnes mi zvýšila dávku gonalu zo 150 na 225 a pridali sme aj cetrotide, zajtra to isté a v stredu idem na kontrolu a tam uvidím kedy OPU, doki predbežne povedala že to bude asi piatok...

pekný dník prajem 🙂

yeliel
6. sep 2010

@wera kuk moje..tak tebe sa to bliziii 🙂 mne tiez nikdy nepovedali kolko tam je folikov 😉 pekny dnik.. 😉 🙂

wera
6. sep 2010

@yeliel hej blíži sa to...ani sa mi to nechce zdať ako ten čas strašne rýchlo ide.... už aby bol aspoň október 😵

yeliel
6. sep 2010

@wera oktober a ty tehulka 😉 🙂 🙂 ozaj genetiku uz mate? my stale nie 😝 joj a monicka uz ma drobca v brusku 😉 🙂 strasne na nu myslim 🙂

wera
6. sep 2010

@yeliel ani my ešte genetiku nemáme, ale ešte majú nejaké dva týždne čas 🙂 tak presne by som si to aj ja predstavovala, október.... pohodička.... ja domka na PNke a s drobcami v brušku 😀
ja som strašne zvedavá na moni, strašne moc som na ňu myslela 🙂

yeliel
6. sep 2010

@wera aj ja veeelmi uz sa neviem dockat kedy nam napise 😉 mna uz serkaju s tou genetikou sme boli 14.6 a stale nic 😠 aj na hemato by zu mohli mat vysledky...uz nech sa to niekam pohne konecne 🙂

noe
6. sep 2010

@yeliel veru ked chceme mat spolocne babatko, tak by sa mal na OPU dostavit odovzdat svoj material 😀
@wera to su skvele spravy, ze rastu 😉

Krasny dnik 🙂

yeliel
6. sep 2010

@noe ahoj..moj sa na tu chvilu normalne tesil 😀 😀 😀 lebo ja som pocas celaj stimuky nemala chut na sex 😀 😀 😀 sa doma rehotal...ze sa tesi na kelimok 😉 😀 😀 😀 😀 😀

wera
6. sep 2010

@yeliel jej zlatý je Tvoj drahý 😀 môj sa už desí aké časopisy sado maso zase nájde 😝 😀

yeliel
6. sep 2010

@wera sado maso? 😀 😀 😀 😀 moj chce ist vzdy tam kde je video... 😀 😀 😀 ake romanticke..niezeby na mna myslel 😀 😀 😀 nam dovolili pred OPU ist spolu do tej miestnosti ale ja som povedala...ze to zvladne aj sam 😀 😀 😀

wera
6. sep 2010

@yeliel hej hej drahý hovoril že tam boli samé dotrhané časopisy sado maso, tak sa na tom strašne smial, povedal že keby sa do nich pozrel tak by sa žiadne oplodňovanie nekonalo 😀

yeliel
6. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 😀 😀 brutal..chudacikovia muzikovia 😀

wera
6. sep 2010

@yeliel tak niečo musia aj oni vytrpieť.... 🙂 aj keď je to asi to najmenej čo môžu spraviť 😝

yeliel
6. sep 2010

@wera tak veru je to to najmenej...aj ked priznavam,ze tie moje nalady znasat..tak moj drahy to ma obcas pri mne velmi tazke ☹

wera
6. sep 2010

@yeliel hmmm na mňa našťastie žiadne nálady neprišli... ale uvidíme pred OPU 😉

yeliel
6. sep 2010

@wera moje ja som stimulovala 16dni 😝 som bola total na nervy 😝 😀