2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte dievčence tak až teraz sa mi podarilo ku vám nakuknúť .. 🙂dnes som mala pekne šalený deň ináč zajtra idem na krv a sono tak že zase som o krok v pred .. 😉
@evasbk , @noe pevne verím že tento rok si konečne nájdem aj ja pod stromčekom respektíve pod srdiečkom krásny darček 😵 😵
@monicka7299 silno myslím na teba nech sa drobec dobre uhniezdi... 😉
@wera
@kefalinek
@noe
@yeliel takže dnes som si bola pre škvŕňa 😀 Vložili mi vraj krásné 8 bunkové embryjko 😀 😀 tak som ležala až do 17.00 a potom došla sestra s malou a išli sme do tesca ale hneď som volala polovičke aby došiel pre mňa, že naspäť idem autom a nech dorobí nákupy...... Takže krv kontrola 20.9.2010 ..dovtedy musím čakať a test si urobím alebo neurobím...... (asi 12. deň si urobím) 17.9.2010......,
Tak mi silno držte prsty a hlavne tomu malému 😀 😀 😀 😀
@monicka7299 ty si same prekvapko 😉 mam velikansku radost, tvoj kuzelnik nesklamal, je to velikansky bojovnicek 😵 😵 😵
@janicca samozrejme, ze bude aj pod stromcekom aj pod srdieckom 😉
V tejto teme su kazdy den take uzasne spravy, ze predsa to tu nebudeme niektora kazit 😀 😀 😀
Bambulky my mame dnes uzasny vecer 😀 na nastenke v baraku bol odkaz, ze dnes okolo 17tej nebude voda, koli opravam. Nebola uz od 12tej, ked sme prisli o siedmej uz ani cicerok, samozrejme zachod nic. Tak sme sa boli pytat, no a dozvedeli sme sa, ze sa nieco posr....lo a do zajtra vecera voda nebude. Skvele pred nosom nam zavreli obchody...... takze sme na sucho a snami dalsich min. tisic ludi 😠 😠 😠
@noe Ahojky 😉 No pekne, tak to sa ti rano bude aj z úst prašit 😀
@monicka7299 Oj moje, celý deň som na teba myslela. Celý den si tu nebola, ale už som spokojná 😉 Moc držím palčeky, a verím že nám budeš príkladom 🙂
No ale som nedokoncila, manzelik zahlasil,ze sa ideme osprchovat k nemu do prace, kde maju pri garazach firemne sprchy. Kedze tu chodia cez obed ludia behavat, namiesto obeda. Ale ked sme prisli, tak cela budova hukala, alarm zapnuty, manzelovi sa nedal vypnut. Volal bezpecnostnu agenturu, tak to centralne vypli, s tym, ze mozme ist dnu, lenze ono sa alarm zas zapol.... tak po hodine riesenia alarmu sme odisli, samozrejme neosprchovani a este viac spoteni 😀 😀 😀 😠 😠 😠
@monicka7299 😀 že lepidlo, isto mu tvoje telíčko prichystalo peknu perinku. A teraz v takej zime tam isto ostane v teplučku 🙂
@evasbk uf... to je ina zima. Kde sa tam nabrala, ved este nedavno bolo leto a horucavy????
@monicka7299 no tvoj malicky to uz musi dobojovat aspom do 9 mesiaca 😀 mam v nom velky vzor, tak ma nesmie sklamat. Budem ho davat za priklad tym mojim buducim 😀 😀 😀
@noe ano mám dlhý protokol. Na 16 DC začneš brat proveru-tabeltky, na 23 DC začneš pichať prvé včeličky, potom na 30 až 32 DC by si mala dostat mrchu a vtedy pojdeš na krv a sono a poobede ti budu volat kedy a a v akej davke si máš začat pichat tie druhé včeličky... Ak by ta zaujímal čas, tak ti napíšem ako som to mala pri prvom: Začala som 2. 5 a OPU som mala 3.6, na 5 den som mala Et a potom sa 2 týždne čaká na výsledok. Takže ak budeš mat dlhý protokol, tak to je viac ako mesiac 😉

@franina ahojky 🙂 no ja už stimulkujem na druhé, prvé som mala v máji ale nevyšlo nám to.... ja mám PCO a nemávam ovulku tak preto my musíme...