icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
8. sep 2010

@wera tak to ma normalne tesi...ze ti zobrali krvicku 😉 🙂 jo jo beriem mami 😀 😀 😀 kupila som si tie laktobacily 5 od swiss je ich 60 ,,tak pekne papam 😀

wera
8. sep 2010

@yeliel som vedela že Ťa to poteší že mi zobrali krvičku 😀 a koľko ešte budeš brať antibiotiká? a potom máš aký ďalší postup?

babulky ak smiem vedieť tak na ktorý deň ste mali OPU?

yeliel
8. sep 2010

@wera sama neveim aky bude dalsi postup 😝 zajtra mam to hemato..dufam,ze sa knecne dohodneme ci pichat co pichat a ako pichat 😀 lieky na zoo mam este do piatku 😝 a potom by som si uz asi aj pichla agolutin v nadeji ze lieky zoo preliecili..lebo ak pojdem na vyter v pondelok tak zas minimalne cakat 2tyzdne na vysledky ci tam uz nic nieje..takze neviem ci cakat ci necakat 😕 ....ja som mala OPU na 20DC ale tak ja som iny pripad 😀 😀 😀 😀

wera
8. sep 2010

@yeliel hmmm to je fakt ťažké rozhodnutie či čakať alebo nečakať... veď sa pokús opýtať doki či je ešte nejaká pravdepodobnosť že by tam niečo zostalo... zlatko a prečo si mala opu až na 20DC? ja som dnes 10DC tak som zvedavá na kedy dajú OPU 🙂

yeliel
8. sep 2010

@wera doki povie...ze nevadi..ved jej nevadil ani streptococ 😀 😀 😀 OPU som mala preto tak neskoto lebo nerastli foliky...tak sa cakal kedy budu vhodne na odber..,mala som nakoniec 13vajicok a z toho 10zrelych 😉 🙂

wera
8. sep 2010

@yeliel jeeej ale hlavne že sa vajkulkám uráčilo tak krásne dorásť 😀 ja som zvedavá ako dopadnem 🙂
takže vyzerá to tak že rozhodnutie bude iba na vás, však?
zlatinko a prečo chceš pichnúť agolutin? ty stále nemáš mršku?

yeliel
8. sep 2010

@wera tak tak musim sa rozhodnut sama...na ten vyter pojdem taka ci tak a ak by tam nieco bolo mozno to stihnem este liecit pocas pripravi na KET ved od Ms je transver medzi 16_18DC..a kto vie kedy sa mi spusti mrcha po agolutine takze planujem tak pondelok ..utortok pichnut agolutin...no veru Ms som mala len raz po IVF a to 31.5 od vtedy nic 😝 doki o tom vie..povedal,ze to spustime pred transverom 🙂 Urcite dopadnes dobre a ak to uz odsleduju aj krvickou tak budu vediet presnejsie kedy su vajulka pripravene na odber 🙂 Ty si pri prvom IVF bola aj na OPU ? ale neboli ziadne zrele? 😕

wera
8. sep 2010

@yeliel fiiiha zlatinko tak to je sila že ešte nebola žiadna ms.... 😖 ale ak to doki vie tak vie čo robí 😉 joj tak teším že už za chvíľku pôjdete do toho, to je super 🙂 ja som pri prvom IVFku mala 4 folikuly ale žiadne vajkulko v nich nebolo... OPU som mala na 12DC... folíky mali okolo 21mm... hmmm ale podľa mňa to bolo skoro...

yeliel
8. sep 2010

@wera niekedy som si neni ista ci doki viec co robi 😀 😀 😀 😀 inac ja netusim ake maju byt velke foliky..ty vies? 😕

wera
8. sep 2010

@yeliel no mali by mať cez 20mm, teda aj pri stimulke s clostylom som mávala folík vždy tak okolo 22mm...
a ten doki ku ktorému chodíš je v centre, alebo taký nejaký obvoďák?

yeliel
8. sep 2010

@wera to je moja gyndoska 🙂 ten v centre ma vobec neriesi 😀 😀 😀 on riesi len vsetko oko IVF..ale ostatne veci moja dokina a ja na MK 😀 😀 😀 ale zas moja doki ak jej poviem ake vysetrenia chcem tak mi da spravit 😀 😀 😀 foliky asi musia mat tu spravnu velkost aby nepraskli ale boli zrele.. 😉 🙂

annamary27
8. sep 2010

@yeliel na kontrolný ster idem teraz po tejto mrche,takže zajtra sa môžem nahlásiť k mojej dokine na termín.držím palce na hematke.

annamary27
8. sep 2010

@wera myslíš den cyklu to OPU,jaj musím popremýšlať ,no vychádza mi to,že som bola na 15den cyklu.

yeliel
8. sep 2010

@annamary27 dikes..inac uvidis nakoniec budeme cakat zase spolu na vysledky 😀 😀 😀 ale tera to uz musi dopadnut dobre...ozaj muzik bol na ten ster?..moj pojde tiez a tiez ma priniest aj sermosky 😀 😀 😀 uz mame doma kelimok 😀 😀 😀

wera
8. sep 2010

@yeliel joj tak verím že zoo bude preč a stimulke nebude nič brániť 😉 aké liečiky budeš brať ako prípravu na KETko?

wera
8. sep 2010

@annamary27 ďakujem zlatko 🙂 ja tiež tak počítam že opu výjde na nedeľu alebo pondelok.... 🙂

annamary27
8. sep 2010

@yeliel mužík moj u dokiho nebol,možno mi to spomenie dokina teraz ,ked pojdem k nej,lebo to spomínala len mojej mame,ked tam bola na kontrole ona a pýtala sa mi na výsledky.takže až teraz pojdem odvtedy k dokine,zatial bol moj mužík len u liečitela druhýkrát a vraj sa mu zlepšuje stav a už mu dal aj menej liečikov.

yeliel
8. sep 2010

@annamary27 liecitel mu dava homeopatika?

annamary27
8. sep 2010

@yeliel asi ano,lebo to tak vyzerá,také malé biele guličky.

yeliel
8. sep 2010

@wera v protokole mam estrofem od 1DC 3x2 tablety celkovo 6mg denne....a utrogestan od 14DC 3x2tablety denne 🙂to je cele.. 😉

wera
8. sep 2010

@yeliel to je super že už žiadne včeličky 🙂 zlatinko a koľko máte eskymáčikov?

yeliel
8. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 😀 😀 ze ziadne vcelicky..a co fraxik 😀 😀 😀...mame 3 mrazenych hned po OPU takze anilen netusim ako su na tom a ci by sa boli delili keby ich nechali na PK..lebo 4co isli na PK tak to vzdali ☹ ..takze uvidime ako sa rozmrazia a ci bude co vkladat 😕

wera
8. sep 2010

@yeliel tak keď už budeš tehu tak sa fraxík bude dobre pichať 🙂 🙂 🙂

evasbk
8. sep 2010

@wera Ahojky, ja som mala OPU na 19 den, mala som 15 vajok z toho 11 oplodnovali 😉

yeliel
8. sep 2010

@wera 🙂 este neviem ako to bude s fraxikom..lebo do fonu Dr.povedala..ze ho asi budem pichat len pocas casu ked budem uzivat estrofem a utros..to este len vsetko uvidim 🙂

yeliel
8. sep 2010

@evasbk ahojcek...ty si tiez dlho stimulkovala ked si mala OPU na 19DC 🙂

wera
8. sep 2010

@evasbk fiiiha to je dlho 19 deň, ale vidím že sa oplatilo keď bolo toľko vajkulok 🙂

evasbk
8. sep 2010

Mala som dlhý protokol, ano uroda bola velká, ale ostali z toho nakoniec len 4 emb. Som zvedavá ako dopodnem teraz 😅

wera
8. sep 2010

@evasbk neboj tento krát ich bude určite aspoň toľko čo minule, ale stačilo by asi aj jedno ale to pravé ktorému sa u Teba zapáči na celých 9 mesiacov 🙂

wodanka
8. sep 2010

ahojte babule...mozem sa aj ja k Vam pripojit? ja tiez teraz o par dni zacinam druhe IVF