icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
9. sep 2010

@kefalinek jedžiči,to mi je lúto,daváj na seba pozor a nech bolesť rýchlo prejde.Super sú na to Flector náplaste,to môžeš mať na sebe myslím 12hodín a fakt to pomáha.

kefalinek
9. sep 2010

@evasbk salas tu mame a syr je vyborny,ale ako obcan by som to nemala vraviet,ale v praznove je lepsi !!!!!!!!!!!!!!!!

evasbk
9. sep 2010

@yeliel ja len neviem prečo mi zmenili decadeptyl za diphereline, nevieč či je v tom nejaký rozdiel??

kefalinek
9. sep 2010

@annamary27 dakujem ja sa naprv musim zbavit takych peknych modrín, potom urcite vyskusam
@evasbk ja som mala len na uzivanie dipherline ale mala som pisane decapeptyl , ono to je asi to iste len podla dostupnosti v lekarni sa to asi meni

kefalinek
9. sep 2010

baby horsie by bolo keby sme uz mali babo v brusku

evasbk
9. sep 2010

@kefalinek tak to máš pravdu, na to ani nepomysli, že by sa malo vtedy niečo také stať.

noe
9. sep 2010

Ahojte babulky, som tu chvilu nebola a mam citania a citania 😀 Krasny den vam 😉

evasbk
9. sep 2010

@noe 🙂 Ahojky. Ja sa normálne bojím nebyť tu 2 dni!!! Veď by som sa nedočítala .

noe
9. sep 2010

@janicca blahzelam k Pani cervenej 😀 😀 😀 sa niekde zatulala ale hlavne, ze nasla cestu spat 😉
@wera drzim moc palce, nech je bohata uroda 🙂

noe
9. sep 2010

@kefalinek skore uzdravenie, nech si rychlo fit a nabuduce pomaly, schody su zradene 😒
@wodanka ahojky, drzim moc palce na OPU, nech to dobre dopadne 🙂

noe
9. sep 2010

@evasbk ved to, ale zase mne toto tempo pisania vyhovuje.... su aj temy, kde ked som napisala, tak pisali 4 baby sucasne, takze to bolo za par minut cela strana 😀 a ked clovek vypadlo co len na den, tak bol strateny 😀 Ved mozno aj my budeme tak, posledne dni pred porodom, len tukat do konika 😀 😀 😀

wera
9. sep 2010

ahojte babulky, prajem krásny dník 🙂

@kefalinek a jeeeeje...dúfam že nemáš nejaké veľké bolesti, tak hlavne sa čo najskôr vylieč 🙂

@evasbk juj veľa šťastia k včeličkovaniu 🙂 čo to vlastne budeš pichať?

joj inak dnes aká parádička, išla som z obchodu a jeden deduško stál pri tráva a strašne sa do nej pozerala a sa mi prihovoril že našiel štvorlístok, ale nech si ho odtrhnem sama nech mám šťastie, aké milé však? 🙂 🙂 🙂

kefalinek
9. sep 2010

@noe
@wera dakujem len mi je luto, ze zas budeme mesiac cakat a ak ta moja mrcha mrchata bude meskat tak ako teraz meskala tak to bude az v decembri 😔

wera
9. sep 2010

@kefalinek nebojkaj uvidíš že ďalšia mrška už príde načas 😉

evasbk
9. sep 2010

@wera To je ako z rozprávky, ten deduško. Milé, isto ti to prinesie štastie, musí. Ved to sa nestáva každemu každý deň.
Zajtra rano začínam pichat diphereline.

yeliel
9. sep 2010

@evasbk ahoj ja som mala vzdy len diphereline ale asi to ma rovnaky ucinok 🙂

wera
9. sep 2010

@evasbk no ako z rozprávky 😀 ...teraz som si to prečítala ešte raz a napísala som to ako keby som po slovensky nevedela 🙂 evi a MS si už dostala? či ešte len teraz príde?

yeliel
9. sep 2010

ahoj babule 🙂 takze hemato mam za sebou a fraxik uz doma..s doki sme sa dohodli,ze hend ako zacnem pirpravu na KET tak zacnem si pichat fraxik..na kontrolu mam dojst tak na 10den pichania 🙂

wera
9. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂 jej super že ste sa konečne dohodli ako a čo 🙂 joj takže včeličky sa Ti nevyhnú... a aké sú? nejaké veľké? a musíš ich aj miešať?

yeliel
9. sep 2010

@wera doki povedala,ze farxik musim uzivat celu dobu co estrofem ..to je take 2 mesiace..a potom v pripade tehotenstva sa uvidi do kedy pokracovat...no netreba ich miesat..su to take vcileky uz si ihlou taka kompletka len otvoris a pichnes 😀 😀 😀

wera
9. sep 2010

@yeliel tak aspoň že to nie sú nejaké zložité včeličky... a koľko si ich denne máš pichať? a teda kedy sa pustíte na agolutin?

yeliel
9. sep 2010

@wera je to jedna vcielka denne(ten fraxik-o.4ml) ..tak asi v pondelkok si pichnem agolutin..pojdem na ster ak sa tam predsa nieco ukaze tak snad to do transveru stihnem preliecit 😉 🙂

evasbk
9. sep 2010

@wera Ja mám dlhý protokol a v heliose to volaju Sydney protokol, to znamená že ja som momentalne 22 DC a od 23 dc začínam pichat prvé včeličky a na 30 až 32 DC mám dostat MS a potom idem na krv a potom začnem pichat ešte druhé včeličky 😅 Možno sa to zdá pre vas komplikované, ale iný protokol nepoznám tak pre mna je to jednoduché. A ty to máš ako???
Inak ked som bola prvý krat na pohovore a učili ma ako a kedy pichat a čo ma čaká, tak pravdu povediac mi potom v aute ked som videla to množstvo injekci tak mi prišlo špatne 😝 Teraz mi to už poslali len poštou 🙂

yeliel
9. sep 2010

@evasbk ahoj moje..je som tiez mala vzdy dlhy protokol..zacinam diphereline na 22DC a na 4DC sa ide na krvicku a ultrazvuk a pridavju sa dalsie vcielky 😉 🙂

wera
9. sep 2010

@evasbk no ten dlhý protokol je fakt dosť zložitý....z tých injekcií by ma asi porazilo.... ja som začala pichať druhý deň cyklu gonal, od ôsmeho dňa som pridala cetrotide...hmmm a teraz už len čakať na odber, snáď v pondelok 🙂

inak babulky dnes ráno som si asi nejako divne pichla cetrotide, tak mi strašne potom prišlo zle.... ak mi teda ešte nikdy nebolo, hrozne sa mi točila hlava, bolo mi na odpadnutie a zle od žalúdka...som si musela poležať aby to prešlo.... stalo sa Vám niekedy niečo podobné?

zlatanka30
9. sep 2010

evasbk urcite si na prvom pohovore pichala plysovemu medvedikovi do bruska 😀 😀

yeliel
9. sep 2010

@wera moje ktory DC si teraz?...no mne sa stalo,ze mi bolo obcas zle..ale ak som sa pytala na to v Car tak povedali,ze mi nenalo byt z coho 😕

wera
9. sep 2010

@yeliel dnes som 11 DC a zajtra idem na kontrolu k doki tak by mi už mala povedať ako to vyzerá a kedy bude OPU 🙂 ....hmmm možno mi prišlo zle aj z toho pohľadu na ihlu, aj keď to sa mi ešte nestalo... ale zajtra už dúfam nebudem pichať nič, pichnú v centre 🙂

yeliel
9. sep 2010

@wera sa uz tesis na OPU ze? 😉 🙂 ake ihly pouzivas? 😉

evasbk
9. sep 2010

@zlatanka30 😀 😀 😀 anooooooo, chudáčik ten už musí vyzerať
@wera ja som mala niečo podobné, tak par dní pred OPU a hlavne rano mi bolo zle aj hlava sa mi točila, trvalo to tak cca do 2 hodín a potom ma to prešlo. Ked som to hovorila v car, tak mi povedali aby som vela pila a jedla striedmo 😖
Pri kete mi bolo už viac zle, hned od začiatku, to som volala večer aj dr, tak mi bolo zle, bála som sa čo mi je a on mi povedal presne to isté ako pri ivf. Takže asi je to normálne.