2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@annamary27 dakujem ja sa naprv musim zbavit takych peknych modrín, potom urcite vyskusam
@evasbk ja som mala len na uzivanie dipherline ale mala som pisane decapeptyl , ono to je asi to iste len podla dostupnosti v lekarni sa to asi meni
@evasbk ved to, ale zase mne toto tempo pisania vyhovuje.... su aj temy, kde ked som napisala, tak pisali 4 baby sucasne, takze to bolo za par minut cela strana 😀 a ked clovek vypadlo co len na den, tak bol strateny 😀 Ved mozno aj my budeme tak, posledne dni pred porodom, len tukat do konika 😀 😀 😀
ahojte babulky, prajem krásny dník 🙂
@kefalinek a jeeeeje...dúfam že nemáš nejaké veľké bolesti, tak hlavne sa čo najskôr vylieč 🙂
@evasbk juj veľa šťastia k včeličkovaniu 🙂 čo to vlastne budeš pichať?
joj inak dnes aká parádička, išla som z obchodu a jeden deduško stál pri tráva a strašne sa do nej pozerala a sa mi prihovoril že našiel štvorlístok, ale nech si ho odtrhnem sama nech mám šťastie, aké milé však? 🙂 🙂 🙂
ahoj babule 🙂 takze hemato mam za sebou a fraxik uz doma..s doki sme sa dohodli,ze hend ako zacnem pirpravu na KET tak zacnem si pichat fraxik..na kontrolu mam dojst tak na 10den pichania 🙂
@wera Ja mám dlhý protokol a v heliose to volaju Sydney protokol, to znamená že ja som momentalne 22 DC a od 23 dc začínam pichat prvé včeličky a na 30 až 32 DC mám dostat MS a potom idem na krv a potom začnem pichat ešte druhé včeličky 😅 Možno sa to zdá pre vas komplikované, ale iný protokol nepoznám tak pre mna je to jednoduché. A ty to máš ako???
Inak ked som bola prvý krat na pohovore a učili ma ako a kedy pichat a čo ma čaká, tak pravdu povediac mi potom v aute ked som videla to množstvo injekci tak mi prišlo špatne 😝 Teraz mi to už poslali len poštou 🙂
@evasbk no ten dlhý protokol je fakt dosť zložitý....z tých injekcií by ma asi porazilo.... ja som začala pichať druhý deň cyklu gonal, od ôsmeho dňa som pridala cetrotide...hmmm a teraz už len čakať na odber, snáď v pondelok 🙂
inak babulky dnes ráno som si asi nejako divne pichla cetrotide, tak mi strašne potom prišlo zle.... ak mi teda ešte nikdy nebolo, hrozne sa mi točila hlava, bolo mi na odpadnutie a zle od žalúdka...som si musela poležať aby to prešlo.... stalo sa Vám niekedy niečo podobné?
evasbk urcite si na prvom pohovore pichala plysovemu medvedikovi do bruska 😀 😀
@zlatanka30 😀 😀 😀 anooooooo, chudáčik ten už musí vyzerať
@wera ja som mala niečo podobné, tak par dní pred OPU a hlavne rano mi bolo zle aj hlava sa mi točila, trvalo to tak cca do 2 hodín a potom ma to prešlo. Ked som to hovorila v car, tak mi povedali aby som vela pila a jedla striedmo 😖
Pri kete mi bolo už viac zle, hned od začiatku, to som volala večer aj dr, tak mi bolo zle, bála som sa čo mi je a on mi povedal presne to isté ako pri ivf. Takže asi je to normálne.

@kefalinek jedžiči,to mi je lúto,daváj na seba pozor a nech bolesť rýchlo prejde.Super sú na to Flector náplaste,to môžeš mať na sebe myslím 12hodín a fakt to pomáha.