icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
23. júl 2010

@annamary27 aj ja sa chcem uz kolotocovat 😀 😀 😀 ..ozaj aku mas poistovnu?pri prvom IVF ked ti schvalili ziadost tak ti volali z centra alebo ako to bolo? 🙂

monicka7299
23. júl 2010

AHOJTE, INAK NEVIETE ako je to s tým pripoistením na MD? ja som tu niečo čítala ale neviem presne kde to je... Ďakujem

lubka0506
23. júl 2010

ahojte 🙂 čo je nové? a ako sa máte? 🙂

yeliel
23. júl 2010

@lubka0506 cavelo 😀 😀 😀

lubka0506
23. júl 2010

ahoj @yeliel ty si tu???...myslela som že tu nikto nieje...ako sa máš?

yeliel
23. júl 2010

@lubka0506 celkom fajn 🙂...len nemozem este Ketkovat ani keby som chcela 😖 vcera som volala mojej gyn a vyslo mi nieco na vyteroch...tak mi povedala,ze to treba preliecit tak v pondelok si idem pre receptiky 😝 ..A co ty? ako?

lubka0506
23. júl 2010

@yel bola som dnes u nás na krv a mali byt aj výsledky...takže tak ešte som doma na druhý týžden mám kontrolu ale už sa budem pýtat do práce lebo chceme íst na víkend do Podhájskej. 🙂

yeliel
23. júl 2010

@lubka0506 a kedy bude vysledok? 😉 ...ja som mala kontrolu po IVF tiez po mrche 🙂

lubka0506
23. júl 2010

@yeliel a kde v Gynfive? neviem výsledky možno dnes povedali že mi zavolajú ale vieš Bystrická nemocnica...

yeliel
23. júl 2010

@lubka0506 zartujes v GF 😀 😀 😀 tam len povedali,ze Hcg slo dole vysadit lieky a zlozili fon 😠 ...bola som u mojej gyn .aby som vedela,ze je vsetko Ok. 🙂

lubka0506
23. júl 2010

@yeliel dnes je to siedmy den a ja ešte stále špiním... ☹

lubka0506
23. júl 2010

...neviem prečo ale znepáčil sa mi prístup v GF...napíšem IP 😉

yeliel
23. júl 2010

@lubka0506 neboj moje to prejde ,inac zvyknes ako dlho mavat?ak by si mala neake pochybnosti tak v pondelok nabehni k Dr. a tak ci tak sa daj skontrolovat...zato nic nedas a budes spokojna 🙂

lubka0506
23. júl 2010

@yel máš pravdu uvidím čo bude...ešte som na marodke tak možem íst...

janemari
23. júl 2010

Ahojte @lubka0506 aj ja som dlho spinila.Vcera mi urobil doki dokladne sono a to neprehanam minimalne 5 minut 😀 vsetko ok po ivf,skontroloval stav kvoli mojej diagnoze,vsetko mi povysvetloval,prezrel si moju kartu,operacny protokol a podobne.Vsetko mi vysvetlil,kde moze byt problem a dohodli sme sa co dalej.Dal mi protokol,lieky a uz len cakat na mrchu a ist na KET. Zacal nam rozpravat o 2ivf a tak sme povedali ze sa rozhodneme po KET co bude dalej.Stale rozmyslam co urobit,ci stanovit dieta ako cislo jedna a nech vsetko idem bokom,alebo cakat/co pri mojej diagnoze zase nieje rozumne/.Uz mi s toho rozmyslania sibe.

pegggi
23. júl 2010

ahojte, ktoré idete na ivf, aký budete mať protokol ? Máte niekto skúsenosť s krátkym ? Ja som mala pri prvom ivf dlhý, teraz budem mať krátky. Ako ste ho znášali ?
Koľko teraz trvá poisťovni (všeobecnej), kým schváli žiadosť ? Prvú žiadosť sme posielali v čase, keď sa zlučovali a trvalo to veľmi dlho (asi 6 týždňov). Dúfam, že teraz je to menej.

pegggi
23. júl 2010

@annamary27 kolotoče sú super, uži si ich, dobrý štart stimulky 🙂

pegggi
23. júl 2010

@kefalinek ahoj, nám povedali, že buď sa chytí alebo nechytí, že v takýchto prípadoch 80% potratov spôsobujú chyby chromozómov. Inak ja si myslím, že ivf je niečo medzi zemou a nebom a ak sa z neho má narodiť dieťaťko, tak sa narodí. Mne to príde ako niečo neovplyvniteľné.
Kedy sa chystáš na druhé kolo ? Vaječník je už v poriadku ?

wera
23. júl 2010

@pegggi ahoj 🙂 ja mám krátky protokol, mala som ho pri prvom a budem ho mať aj teraz pri druhom IVFku 🙂 v podstate je to veľmi rýchle, ani si nestihneš uvedomiť a už ideš na OPU 🙂 ja som si pichala od 2 DC do 10 DC a potom na 12 deň sme išli na OPU...ale asi to bolo veľmi skoro lebo mi žiadne oocyty vo folíkoch nenašli tak som zvedavá ako dopadne pri druhom IVFku...

ja som dnes akurát bola v centre, dostala som recepty na včeličky...a budúci týždeň v piatok si tam idem pre protokol a všetky ostatné potrebné veci 🙂

kefalinek
23. júl 2010

vraj je to normalne ze je vajecniky alebo vajecniky su aj niekolko mesiacov zvacsene

annamary27
23. júl 2010

@yeliel ja mám všeobecnu poistovnu.Po schválení mi volali z centra a hned sme si dohodli termín návštevy.

annamary27
23. júl 2010

@pegggi mne schválili žiadost vo všeobecnej za necelý mesiac,bolo to v apríli.

martinaaaaa
23. júl 2010

ahojte baby viem ze sem uz nepatrim ale ste tu vsetky s ktorymi som si pisala v tazkych dnoch a proste mi chybate 😉 obcas by som si s vami rada pokecala ak mozem

wera
23. júl 2010

@martinaaaaa jasné 🙂 🙂 🙂

janemari
23. júl 2010

@martinaaaaa to co je za oztazka? 😀 samozrejme nejaku s tehu virusikmi potrebujeme 😉

martinaaaaa
23. júl 2010

@wera dakujem poslem virusy 😉
@janemari dakujem potom zalozime temu tehu po jari a jeseni 2010 😉

janemari
23. júl 2010

Myslim ze crazybabaenka zalozeila temu tehulky s Iscare MArtin alebo tak nejako. 😅

wera
23. júl 2010

@martinaaaaa ďakujeme za vírusíky, budeme ich potrebovať veľa veľa veľa 🙂 🙂 🙂

nechsazadari
24. júl 2010

@martinaaaaa aj ja si prosííím. Hoci sa nepoznáme, ale popľuť by si ma mohla 😉 Poprskaj nás všetky 😀 A popíš, ako sa má človíček u teba v brušku. Pláve si v termálku?

annamary27
24. júl 2010

@martinaaaaa gratulujem k potvrdenej akcii srdiečka 😵 😵 😵