2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
AHOJTE, INAK NEVIETE ako je to s tým pripoistením na MD? ja som tu niečo čítala ale neviem presne kde to je... Ďakujem
Ahojte @lubka0506 aj ja som dlho spinila.Vcera mi urobil doki dokladne sono a to neprehanam minimalne 5 minut 😀 vsetko ok po ivf,skontroloval stav kvoli mojej diagnoze,vsetko mi povysvetloval,prezrel si moju kartu,operacny protokol a podobne.Vsetko mi vysvetlil,kde moze byt problem a dohodli sme sa co dalej.Dal mi protokol,lieky a uz len cakat na mrchu a ist na KET. Zacal nam rozpravat o 2ivf a tak sme povedali ze sa rozhodneme po KET co bude dalej.Stale rozmyslam co urobit,ci stanovit dieta ako cislo jedna a nech vsetko idem bokom,alebo cakat/co pri mojej diagnoze zase nieje rozumne/.Uz mi s toho rozmyslania sibe.
ahojte, ktoré idete na ivf, aký budete mať protokol ? Máte niekto skúsenosť s krátkym ? Ja som mala pri prvom ivf dlhý, teraz budem mať krátky. Ako ste ho znášali ?
Koľko teraz trvá poisťovni (všeobecnej), kým schváli žiadosť ? Prvú žiadosť sme posielali v čase, keď sa zlučovali a trvalo to veľmi dlho (asi 6 týždňov). Dúfam, že teraz je to menej.
@kefalinek ahoj, nám povedali, že buď sa chytí alebo nechytí, že v takýchto prípadoch 80% potratov spôsobujú chyby chromozómov. Inak ja si myslím, že ivf je niečo medzi zemou a nebom a ak sa z neho má narodiť dieťaťko, tak sa narodí. Mne to príde ako niečo neovplyvniteľné.
Kedy sa chystáš na druhé kolo ? Vaječník je už v poriadku ?
@pegggi ahoj 🙂 ja mám krátky protokol, mala som ho pri prvom a budem ho mať aj teraz pri druhom IVFku 🙂 v podstate je to veľmi rýchle, ani si nestihneš uvedomiť a už ideš na OPU 🙂 ja som si pichala od 2 DC do 10 DC a potom na 12 deň sme išli na OPU...ale asi to bolo veľmi skoro lebo mi žiadne oocyty vo folíkoch nenašli tak som zvedavá ako dopadne pri druhom IVFku...
ja som dnes akurát bola v centre, dostala som recepty na včeličky...a budúci týždeň v piatok si tam idem pre protokol a všetky ostatné potrebné veci 🙂
vraj je to normalne ze je vajecniky alebo vajecniky su aj niekolko mesiacov zvacsene
@yeliel ja mám všeobecnu poistovnu.Po schválení mi volali z centra a hned sme si dohodli termín návštevy.
@pegggi mne schválili žiadost vo všeobecnej za necelý mesiac,bolo to v apríli.
ahojte baby viem ze sem uz nepatrim ale ste tu vsetky s ktorymi som si pisala v tazkych dnoch a proste mi chybate 😉 obcas by som si s vami rada pokecala ak mozem
@martinaaaaa to co je za oztazka? 😀 samozrejme nejaku s tehu virusikmi potrebujeme 😉
Myslim ze crazybabaenka zalozeila temu tehulky s Iscare MArtin alebo tak nejako. 😅
@martinaaaaa aj ja si prosííím. Hoci sa nepoznáme, ale popľuť by si ma mohla 😉 Poprskaj nás všetky 😀 A popíš, ako sa má človíček u teba v brušku. Pláve si v termálku?

@annamary27 aj ja sa chcem uz kolotocovat 😀 😀 😀 ..ozaj aku mas poistovnu?pri prvom IVF ked ti schvalili ziadost tak ti volali z centra alebo ako to bolo? 🙂