2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte babeny,tak prva vcela v bruchu. Nemohla som ten roztok poriadne natiahnut do striekacky,nepichla som vsetko,trosku tam ostalo. Myslite ze je to velky problem?
ahojte kocky, ziadost je schvalena, akurat mi volali z Heliosu 🙂 🙂 🙂 27. septembra idem po lieciky a v oktobri zaciname 😵 😵 tesim sa! 😵
@chicca555 😀 ked som volala pred par dnami, tak mali este tri terminy na pondelok, ja som zobrala o 13tej, a mali este na 11.00 a este jeden skor 😉
Tak sa v pondelok minieme, ale snad na nejakom sone, krvi sa rano urcite stretneme 😉 Normalne ma to potesilo 😵 😵 😵
A aky mas protokol? Lebo my dlhy 😠
@chicca555 tak si to uzijeme pekne spolu 😀 Preco ste sa rozhodli zmenit CAR? Teda ak si dobre pamatam tabulku, tak ste boli v Bratislave? Da sa to vobec zvladnut, to dochadzanie, predsa len, je to dost daleko rano na krv.... 😒 😒 😒 som rada, ze Martin nieje az tak daleko, si to neviem celkom dobre predstavit, to dochadzanie.
@noe jasne, jasne, pochopila 🙂
dovodom bol samotny neuspech a potom aj pristup, ktory zaujali, ked to nevyslo... proste ma to sklamalo... na druhej strane, kazdotyzdnove cestovanie do BA tiez nebolo moc prijemne 😒 dalo sa to zvladnut, ale v podstate som vzdy zabila skoro cely den, resp. pol dna...
na MT som pocula dost dobreho, povedala by som, ze maju asi aj vyssiu uspesnost, no uvidime, ci nam to vyjde tu 🙂
@noe ahojky 🙂 hej hej už som na PNke tak som rada že nemusím stresovať v robotke 🙂 tak volali mi z centra že výsledky HP už sú, doki si ich pozrela a povedala že teda odber v utorok 🙂 no ale o chvíľku mi volali ešte raz a že sa mám pre istotu ešte zajtra prísť ukázať.... takže zajtra klušem do centra 🙂
@evasbk super gratulujem k včeličke 🙂 pokiaľ si toho nenechala veľa tak určite nie je problém 😉
@chicca555 juuuuuj super, teškáme s Tebou, tak tak začína sa nám to tu rozbiehať 🙂
@sunday1 ahojky 🙂 hej trafila som žilku... už večer som mala na brušku takú podliatinu... teda moje brucho vyzerá ako rešeto.... ešteže od dnes mám menopur a ten ide do zadku 😀
@wera juj... krasne sa o teba staraju. Mozno bude odber aj skor 😉
@chicca555 urcite budes v Heliose spokojna. Vcera som studovala diskusiu na konikovi, ktory CAR je naj.... a Martin jednoznacne vedie. Jedine negativum, ktore aj ja uznavam je, ze maju strasne vela pacientiek a trochu sa tam straca sukromie,cakaren je plna, len jedno WC. Ale inak je personal velmi mily 😉
@yeliel moja co ta trapi???? Dufam, ze je to len pocasim a nic vazne sa nedeje 🙂
@wera niesi mimo.... moje takmer vsetky kamosky su uz mamulky a skus si typnut s kym diskutovali vybavicku??? Takze som dokladne teoreticky informovana, samozrejme aj o kociaroch 😀 😀 😀 Takze my ked budeme vyberat, tak to bude lahke, po skusenostich inych sa nam vyseloktovalo par naj.... takze uz len vyskusat a je vybrate 😀 😀 😀
Teda aky ocaril? 🙂
@yeliel zlatinko a čo Ti je? prečo Ti je smutno? ja som sa práve vytešovala žehlením s novou žehličkou 😀
@noe juj teším na odber ale asi bude ten utorok.... a potom ešte krásne dva týždne doma s drobcom v brušku, moc verím že sa dostaneme až k transferu 🙂 a aký kočík? tento 🙂 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6102740&tab=0
neviem či sa sem môže dávať link....
joj babuľky ja sa strašne teším že sa tvoria vajkulká, som taká spokojná 😎
@wera ta farba je krasna, ale urcite ak chces lacnejsi kociarik, tak aspom sedacku by som zobrala taku co mala kvalitne Crash testy. Pri kociarku je to asi jedno ale pri sedacke do auta, je aspom pre mna prioritna bezpecnost 🙂
Teda neviem ci jazdite autom, to ja hovorim len za seba, kedze my bez auta ani na krok.
Super, ze mas novu zehlicku, ja som novu dostala asi pred rokom, to bolo radosti 😀 😀 😀 Taka drobnost a ako potesi 😀
A u teba je to este 2x kedze aj vajicka krasne rastu 😉
@noe hmmm ani si nepamätám koľko ten kočík stál, len sa mi strašne páčil.... ale tak v kútiku duše dúfam že budeme zháňať dvojičkovský 😀 určite nebudeme chcieť šetriť a kočíku a na autosedačkách už duplom nie 🙂 my s manželíkom máme každý svoje autíčko tak by som si to bez autíčka ani nevedela už predstaviť 😝 chi a už som aj drahému povedala že si bude musieť kúpiť väčšie a bezpečnejšie autíčko keď bude voziť svoje pokladíky 😀
a Ty ako? letenka už kúpená?
@wera ma uplne uzasne farby, neviem preco aj tie drahsie kociariky nemozu trosku ozivit. 🙂
Ja som trosku mimo co sa tyka sedaciek .Raz kamoska vybrala malu pocas cesty sice len po meste, ale aj tak som ostala v soku.
Videla som jeden krat, tie strasne videa, co sa stane, ked babatko nesedi v sedacke a odvtedy som na to velmi citliva. Ale mam skveleho manzelika, ktory si precita milion referencii, len aby kupil to naj 😀 Aj obycajny steper si presiel sitom a dal ho dovies z Nemecka, len aby sa mi dobre slapalo a bola som vo forme pred IVF. Tak zhadzujeme kila 😀 😀 😀
Inak aj my sme sa uz mnoho krat bavili o tom, ze mozno budu aj dvojicky a tesili by sme sa obaja 😀
@chicca555 gratulujem,paráda,snád aj mne už čoskoro cinknú z centra.Vy ste kedy podali žiadosť?
@annamary27 aj my sme z Heliosu a nam volali presne po 6 tyzdnoch, ze mame schvalenu ziadost 🙂
@noe ja chodím do Blavy Gyn-Fiv a prvu žiadosť mi schválili šikovne za 4týždne,tuto druhu sme podali 20.8.
@noe jeeej no vidím že Tvoj manželík je rovnaký ako môj, tiež si musí všetko dôkladne prečítač, popozerať rôzne fóra a až potom kúpi 🙂 hmmmm to máš pravdu, ja keď vozím sestrinho malého tak bez zapnutia v detskej autosedačke ani 5 metrov neprejde... a tie videjká som videla aj ja... bolo to niečo strašné, ale verím že to vystrašilo hlavne takých ľudí ktorí si detičky nepripútavali....
joj a ešte k tým dvojičkám, ja by som sa straaaašne tešila ale môjho drahého by asi porazilo 😝 😀 ale verím že by sa tešil 🙂
@annamary27 aha, lebo dnes som si pisala s chicca555 a ona chodi do Heliosu. Preto som reagovala 😉
Ale mas pravdu prvy krat boli v Bratislave.

dobré ránko babulky 🙂
tak ja som po sone, folíkom sa darí veľmi dobre aj doki sa páčili a zase mi otočila monitor na sone aby som sa pozrela aké sú pekné, teraz majú od 14-16 mm takže OPU bude v utorok, ale pre istotu mi ešte zobrali krv na hormóny, zajtra si budem volať pre výsledky a potom doki a uvidíme či nám neposunie OPU na skôr, resp. neskôr...
pekný deň 🙂