2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel juuuuj teším teším moc 🙂 🙂 🙂 už aby som to mala za sebou a vedela koľko je vajkulok 😝
@monicka7299 moni a pichala si pregnyl? koľko ampuliek, dve? a kam si si ich bola dať pichnúť? shandy je ešte asi na dovolenke, hovorila že budú týždeň, tiež som strašne zvedavá ako dopadla 🙂
@wera pregnyl - no veď 1 ampulku...(1ampulka vodičky a jedna prášok, zmiešať a pichnúť do svalu) bola som si to dať pichnúť u kamošky. Ale dostala som aj lístok na pohotovosť ale nevyužila som takú možnosť 😉
@wera moje ja som si pichala pregnyl jednu ampulku do zadku 😀 ..je to do svalu..tebe kolko kazali? neboj urcite budu vajulka...ja som tiez strasne chcela vediet kolko ich bolo..lebo mne nikto pocas kontroly nic nepovedal ..tak hned ked som sa preberala som sa Dr..do kola pytala ci bolo aspon jedno 😀 😀 😀
@yeliel ja tak v poho.. no mám dovolenku. Mala som na prázdninách sestrinu malú Ester (27. 9. bude mať 1 rok 🙂 tak mi bolo veselo. Ani som nemala čas ležať ale na druhej strane ani čas na rozmýšľanie a zamýšľanie 😉 ..no, srandy kopec 😀
@monicka7299 moje to mas v podstate jedno kolko vajok..hlavne je aby bolo jedno a to prave 😉 🙂 a kedy sa chystas testnut? ci pockas az na krvicku? asi je aj lepsie ,ze si nemala cas rozmyslat 😉
@monicka7299
@yeliel mne kázali pichnúť dva prášky a jednu vodičku, teda 10 000 jednotiek... ale asi si to do zadku sama nezvládnem tak budem musieť zajtra na pohotovosť, len neviem kam... asi sem do ružinova, uvidíme 🙂
@monicka7299 moni to ešte uvidíme.... ja som strašne zvedavá koľko vakulok bude... ale tak strach z neúspechu prvého tu stále je... 😒 jej super že si mala takú parádnu návštevu 🙂 aj ja sa teším na neterku, sestra by mala rodiť asi budúci týždeň tak ja dúfam, že mi predá tehuľkovskú štafetu 😀 Moni a máš ešte dovču, alebo už chodíš do robotky?
@wera som ešte doma.... ale neviem, či budúci týždeň už nepôjdem.... ale myslím, že bez toho stresing je lepšie
@monicka7299 tak doma je asi lepšie... a si na PNke, či na dovči?
@yeliel jej no to si mala super že Ti to pichala kamoška... ja si to pôjdem omrknúť zajtra 🙂
@wera mám dovolenku. Brala som si od ET po krv... t.j. od minulej stredy do konca budúceho týždňa. Mám ešte 35 dní dovolenky. 15 som vybrala pri 1. IVF. 😉 Ešte mi tam aj tak ostane 1 deň starej.... 😅
@monicka7299 teda to máš teda riadne veľa dovolenky 😀 ja už mám len zopár dní, tak som šla na PNku... ja budem ešte minimálne do potvrdenia tehu... takže ešte tri týždne... v robotke ich asi porazí.... 😅
@monicka7299 to bol suchy nacvik padov.... monicka drzim palceky vyjde to uvidis
@wera
@yeliel bolesti uz nemam, ale modriny mam poriadne, musim si davat vinove zabaly, lebo tie modriny maju az taky cierny nadych,ale je to uz lepsie, len nemozem lezat na chrbate, ale sa to lepsi
@monicka7299 Ani nemysli na to, že by tam už krpec nemal byť, kde by mu bolo lepšie? 😉
@kefalinek máš na tie modriny aj Heparoid? Vraj je dobrý 😉 ...inak to je desné.... to sú znamenia... čaká na tú pravú chvíľu a takto to dáva najavo 😉
@wera jednu určite hneĎ po ET Ti tam pichnú... nezabudni si ju. Ja som zobrala 2 a urobila som hneď dobrý skutok, lebo jedna holka nemala, tak som jej jednu dala. a zakázala som jej za ňu mi zaplatiť alebo podakovať.... že sa vyrovnáme až za 14 dní po výsledkoch 😀 😀 😀 a sestrička jej prízvukovala aby sa so mnou nezabudla vyrovnať 🙂
@monicka7299 je to divné, že chodíme do rovnakého centra a Ty si pichala len 1 Pregnyl a ja 2 ...
@monicka7299 To si píš. Strašne Vám všetkým prajem, aby som tu do októbra zostala sama, hoci mi bude smutno 😀
@sunday1 to sa pichá asi podla stavu a počtu folikul.Ja som mala na recepte vypísané 3flašky pregnylu a ked som ho nevedela zohnať,tak mi dala sestrička v centre 2flašky z ich zásoby,že vraj viac sa aj tak nezvykne pichať.
no to asi preto - ja som mala cca 5-7 folíkov....... baby , jak sa vám to tak dokáže rozmnožiť??? ...no, neva, stačí mi aj to 1 zatiaľ... dúfam, že nebude za dvoch alebo aj za troch 😀

Neviete niekto nič o @shandy ...ako???? sa nemôžem dočkať.....