icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

annamary27
12. sep 2010

@yeliel po Et mi nič nepichali,ved pregnyl je na dozretie folikul,nie?

yeliel
12. sep 2010

@annamary27 no to je ... 😀 ale babenkam tu pichaju aj po ET...tak ja som si to tak poskladala v hlave 😀 😀 😀 ,ze asi preto aby to telo bolo akoze tehu a embryjkam sa tam viac zapacilo 😀 😀 😀 (asi blbost ale tak ma to napadlo ) 😀 😀 😀

annamary27
12. sep 2010

@yeliel musíme to vypátrať načo je to dobré po ET,ideš CSI Yeliel. 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
12. sep 2010

@annamary27 😀 😀 😀 😀 si ma tak rozosmiala az placem 😀 😀 😀 😀

nechsazadari
12. sep 2010

@annamary - dík za odpoveď, dúfam, že s nami ten neúspech tiež trošku preberú. Mala som 12 zrelých vajíčok (to je polovica tvojich, že? 😀 ), takže asi tiež pôjdeme ten istý protokol.
@yeliel - mali sme 7 ICSI a 5 ivf a nakoniec boli lepší bojovníci tí z ivf, hoci icsi má lepšiu štatistiku. Tak bol drahý rád, že sa vkladali tí jeho prebojovaní a nie napichávané 🙂 A s tým vzdávaním. Možno by to vzdali v mističke, ale lepšie ako u teba im byť nemôže, takže je tu vyššia šanca. A hotovo, bez diskusie! 😉

annamary27
12. sep 2010

@yeliel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak a už si aj o 5rokov mladšia ,vdaka tomu smiechu. 😎 😎 😎 😎 😎

yeliel
12. sep 2010

@nechsazadari dobre dobre ...rozkaz 😀 😀 😀 bude to tak a hotovo 😀 😀 😀 u nas nieje ina moznost len ICSI...

nechsazadari
12. sep 2010

@yeliel - čiže štatisticky máte lepšie šance ako pri ivf. A poprosím, až budem mať nejaké pochybnosti, tak mi ten dnešok oplať a daj mi dobrý výsledok rozkazom tiež! Plus, ty už budeš tehotná a @annamary27 (a x ďalších tiež), tak popľúvať, popľúvať, popľúvať, čo budú sliny stačiť! 😎

yeliel
12. sep 2010

@annamary27 pri tebe bude zomna nakoniec mladica 😀 😀 😀 inac ja by som brala tvoju dokinu ...ale sa bojim,ze ak vymenim Drabeka 😀 a netrafim potom na neho pri kontrole ci ET tak bude na mna zly 😕

@nechsazadari moje ty chodievas ku komu?

yeliel
12. sep 2010

@nechsazadari neboj rada TI TO VRATIM 😀 😀 😀 ...

wera
12. sep 2010

ahojte babulky, tak a posielam upravenú tabulečku aj s nechsazadari 😀

Čakateľky na stimulku / KET:
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligozoospermia astenoteratozoospermia
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET čaká na jeseň
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
› nechsazadari- 32 r., GYNFIV BA, 1.IVF neúspešné, manžel má pomalé spermijky a pohyb do strán, v utorok 14.9. snáď podáme žiadosť na poisťovňu a jeseň/ zima- stimulka.

Stimulky / KETky:
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, OPU bude 14.9., vklad 17.9. bez PK alebo 20.9. s PK, diagnóza PCO, genetika čakáme výsledky, endkrinológia ok, manželík teratozoospermia
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol

Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad s PK na ET, teraz 15 tt - 1 babulko
(vyzerá že to bude Davidko )

annamary27
12. sep 2010

@wera fíííha,ale nás v tej tabulke je,pekne bohatá témička sme 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yeliel
12. sep 2010

@wera dakujeme za tabulecku 😉 🙂

annamary27
12. sep 2010

@yeliel dúfam,že sa niekedy na chodbe GF stretneme,aby sme sa zasmiali aj naživo 😀 😀 😀 😀 😀

wera
12. sep 2010

@annamary27 hej hej rozrastá sa nám tabulečka 🙂 tak a už aby sme sa teraz všetky presunuli medzi tehuľky 😀

yeliel
12. sep 2010

@annamary27 jo jo dame kafe nech o nas GF vie 😀 😀 😀

nechsazadari
12. sep 2010

@wera - ďakujem, za zaradenie do tabuľky a dúfam, že v nej budem len klesať a klesať 🙂
@yeliel - chodím k Behúňovej. Je v pohode a koniec koncov, aj tak prejdeme celým osadenstvom.

yeliel
12. sep 2010

@nechsazadari jo jo aj mna videli vsetci 😀 😀 😀 Behunova skoro nikdy nerozprava 😀 ale najzlatsia bola ku mne vzdy Stenova 😵

annamary27
12. sep 2010

@yeliel ja som akurát len na Behunovú nenatrafila . 😉

yeliel
12. sep 2010

@annamary27 ja fakt na vsetkych 😀 😀 😀 sak ale som tam aj chodila poriadne dlho pocas stimulky som bola na kontrolu tusim 8-9 krat 😝

annamary27
12. sep 2010

@yeliel fíha,tak ja som bola asi 3krát.

yeliel
12. sep 2010

@annamary27 uz ma tam brali ako inventar 😀 😀 😀 😀

sunday1
12. sep 2010

@yeliel chodím do ISCARE BA a čakala som necelé 4 mesiace

yeliel
12. sep 2010

@sunday1 fuuuuuuuu tak to mam este mesiac pred sebou 😝 😝 😝 😝

martinaaaaa
12. sep 2010

@wera nemala som PK a este vam posielam cerstve TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂 🙂 🙂

nechsazadari
12. sep 2010

ja som zasa mala všetkých okrem Drábeka. Ten na mňa len pár krát zazeral z vedľajšej ordinácie, keď boli otvorené dvere a dosť nevyberane vždy vtrhol do vnútra, keď boli zavreté. Našťastie mu to oba razy vyšlo, že som raz ešte nebola na koze a druhý, som už bola dolu. Ten mi je nem sympatický 😒 😉 Stenová v pohodke.

nechsazadari
12. sep 2010

jáj, babenky tiež sa tak nastavujete tým tehu vírusíkom? 😀 Ďakujeme!!!

sunday1
12. sep 2010

@yeliel Neboj, keď tam voláš pravidelne, tak to aj im lezie na nervy a švihnú si 😉

wera
12. sep 2010

@martinaaaaa ďakujeme zlatíčko 🙂 ... ja som tam zase dala asi nesprávnu verziu tabulečky, keď ju budem upravovať tak ju už správne upravím 🙂

martinaaaaa
12. sep 2010

@wera v pohode len aby bolo jasne ze aj tie predcasniatka nad ktorymi uz mavli rukou preziju vklad po dvoch dnoch to nebola ani normalna kultivacia ale skratena a predsa sa mu u mna paci 🙂