2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera jeden 5000-kový a taký istý aj pred OPU.
neviete čo je zo shandy? ...nemôžem sa dočkať.
bola som si dnes kúpiť testík - zajtra asi spravím aj keď budem len 8. deň po ET 😅
dievčatáááá, ja som teraz 7.deň po ET (deň ET nerátam) ...bolí ma vaječník na pravej strane ale tak ako by som dnes mala dostať mrchu....... ☹
ahojte dievcence,
az teraz som sa ku vam dostala, co je tu nove? dufam, ze same pozitiva a socialne istoty 😀 😀 😝
musim vas podocitavat, co mi asi potrva celu mladost 😝
pekny den
@shandy ešte Ty moja nič nečítaj ale najskôr podaj správu - AKO SI NA TOM?????
@monicka7299 😀 😀 , moni vsak este nemam aku, len dnes vecer idem na krv a zajtra su vysledky..... 🙂
@shandy test nič?.... šak na Teba myslím celé dni... koľký deň si teraz po ET?
@monicka7299 moni som som 14. den od ET....ja si pockam na krv, zajtra hned budem informovat 🙂 a ty ako? ako sa citis? inak mna obcas pobolieva lavy vajecnik a nedajboze si kychnut, no des.... 🙂 .
@shandy to vážne?... mňa pravý a presne ako vravíš - ani kýchnuť, ani zakašľať...nešpiním ale všetko cítim ako deň pred OPU 😒 beriem aj estoferm na sliznicu a aj ten utroš 3x 2tbl.
@monicka7299 moni ani ja nespinim ale tiez mam brusisko ako pred OPU, utros beriem aj ja presne tak ako ty. Kedy sa chystas testovat? 🙂
@monicka7299 dievča prestaň strašiť! Ja si myslím, že sa len príliš sleduješ. Fakt si už chceš robiť testík?
@sunday1 no jo jo oplatilo sa pootravovat 🙂 ..moja sak ja tiez este stale cakam 😀 nemam este pichnuty ani agolutin 😝 ..furt neviem ci ho uz do seba pichnut alebo pockat na ten kontrolny ster ci je vsetko Ok... 😕
@kefalinek len ty tu pekne zostan s nami...nikam nechod...ja som tak dumala ,ze som mala vypisat ziadost na IVF ak by nahodou nevyslo KET aby som mohla potom cim skor zacat stimulkovat nech mi odtial neujdete vsetky do tehu temicky 😀 😀 😀
musite mi nechat cas 😀 😀 😀
dovolenka uplne super bombastikus, hned by som si to zopakovala 😅
@sunday1 ved sama neviem...aj ja chcem mat vsetko OK..ale tak som rozmyslala ze ak aj by to nebolo OK tak priprava na KET trva cca 16dni a ja este nemam ani mrsku tu po agolutine dostanem tak do tyzdna..ze keby sa tam predsa este nieco objavio tak to este stihnem liecit pred KET...no vazne neviem 😕 zatial som nepichla 😀 😀 😀
@monicka7299 moje niektore baby maju presne take pocity ako pred mrchou a su tehulky...moja segra mala vzdy pocit ze uz uz dostane ale akosi nedostala 😀 😀 😀 ...ides testovat? si nedockava co? 😉 nebude ta to zbytocne stresovat? vies krvicka je krvicka ta je spolahlivejsia 😉
@yeliel moja nevahaj a posli 🙂 . dnes vas uz nestihnem docitat, ale zachytila som, ze weruska ma zajtra OPU? ak to je tak @weri tfuj, tfuj, tfuj, nech je tentokrat vela krasnych a zrelych vajok 😵 , zajtra cakame na spravicky 🙂
babulky musim ficat, lebo este vecer mam ist na tu krv a vysledky budu az zajtra okolo pol stvrtej..

@wera Tak to dúfam 😉 Nejak to budem musieť vydržať.